Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Probot 1870 [Detected]

jjabloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wlaczasz knighta przez bota i Ci sie nie wlacza to wyzej jest napisane jak to zrobic na pierwszej stronie, trzeba ustawic w(prawym na bota,wlasciwosci,zakladka zgosnosc) i zaznaczyc uruchom jako administrator. bo mialem ten sam problem ale to mi pomoglo(mam win7)

No ale on ma XP a w takim systemie to wgl. nie jest konieczne...

2rc8k5i.png

Opublikowano

Sęk w tym że jak Właczam najpierw bota i przez to knighta to mi te Sec nie dziala a jak wlaczam Knighta a potem przez bota to ladnie tylko ze error po chwili prosze wypowiedzcie sie a i co dziwne raz dzialalo mi niewiem co zrobilem.

A i prosze bo moje wszystkie konta pobanowane na 2 dni co zrobic zeby wiecej to sie nie powtorzylo??

Opublikowano

na bana to raczej niema rady ;p ciesz sie ze tylko na dwa dni ;p a co do tego twojego problemu to jak wlaczam najpierw ko potem bota to tez mam blad po chwili ale jak wlaczam ko przez multi clienta w bocie to dziala ladnie.. tylko jak wlacze priesta i archera to archera co 10 min mi wywala wiec jade tylko archerem;/ zrob tak jak doradzal ci Atrox a jak to nie pomoze to zrob tak jak ja napisalem.. moze cos to zmieni ;p

Opublikowano

Aby nie dostać bana należy wyłączyć przeglądarkę podczas grania. Tyle :D

2rc8k5i.png

Opublikowano

To tak:

1.Wyłaczam neta przed banem.

2.Włączam bota i Klikam M.Client XP

3.Client Sec?

4.Knight normalnie?

Ok ale jak ja nei chce uzywac multiclienta ;D ale moze byc :)

Ok zrobilem pokolei i jak klikam Client sec to mi sie nie pokazuje okienko z clientami

Opublikowano

Ja włączam Probota klikam M.Client XP włącza mi sie knight loguje sie ladauja potem minimalizuje gre i właczam poraz kolejny raz bota i ponownie klikam M.Client XP.

A może wiesz juz jablos jak ustalic trase z rpr?

Opublikowano

Elo. Już chyba ogarniam o co chodzi z RPR :) Zaraz napiszę tylko teraz bot mi się nie chce uruchomić :| Do 30 min. (może więcej) Napisze instrukcję.

Opublikowano

To tak mam sposob najpierw wlaczam przez bota gre potem znowu przez bota kolejno laduje 1 okno tam gdzie bot zalapal ok i chce wylaczyc 2 okno to co nie potrzebne i mi sie komp wiesi i dostaje bana Ze mam wlaczone 2 KO no i nie wiem o co cho !!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

co zrobić żeby ten bot działał na Windows XP ?? bo nie działa jak biorę client sec to wyskakuje tylko czarne okienko i nic w nim nie pisze i przez to nie mogę włączyć wie ktoś może jak to zrobić?? bardzo proszę o pomoc dostałem scama i zostaje mi już tylko bocenie .. ;[

Opublikowano

co zrobić żeby ten bot działał na Windows XP ?? bo nie działa jak biorę client sec to wyskakuje tylko czarne okienko i nic w nim nie pisze i przez to nie mogę włączyć wie ktoś może jak to zrobić?? bardzo proszę o pomoc dostałem scama i zostaje mi już tylko bocenie .. ;[

Ten bot już nie działa. Pisałem Ci o tym na gg.

Zamykam

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...