Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Probot 1870 [Detected]

jjabloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Nie będę sie rozpisywał. Łapcie :)

Download :

http://www.speedyshare.com/files/28325129/pB0T_v7.0.2.rar

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a5085eeedf716d79cec6921738d9a81820fce918f31b951259bf95e10d72eaed-1304692334

Ode mnie zawsze pewne linki ;]

Dodaje ss'y mojego BP'ka na warewolfach :D (Bankrut) xD

bpek.png

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrawiam jjabloss

Opublikowano

moglbys napisac jak go wlaczyc?bo jak dam PRoBot Pointer Finder v5 to wyskakuje mi konsola, jak dam Pbot to nic sie nie dzieje ..;/

Opublikowano

Hmm, u mnie na profilu pisałeś Twój bot ;D

A tureckiego chyba nie umiesz xD

Działa, sprawdzałem :P

+

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Elo. Spróbuj odpalić w trybie zgodności windows XP SP2 i jako administrator (potem bez administratora odpal) Powinno pomóc.. jak nie pisz poszukamy przyczyny :)

Pozdrawiam jjabloss :D

Opublikowano

wszystko dziala pieknie ;) ale mam jeszcze takie pytanie czy tam jest jakas funkcja do peta?;p

i z tego co zdarzylem zauwazyc to rpr nie dziala?czy cos mam zle ustawione?

Opublikowano

Niewiem.. Sam nie używam rpr ;d ale piszę na stronce że działa :)

A co do peta to hmm.. nie wiem .. a w zakładce Genel,genel Ynfo masz tam napisane Pet Cykar.. może to to :P /:)

Opublikowano

moze ja i glupi jestem ale z tego co zrozumialem z tej mapki to wychodzi na to ze on tylko z ape pojdzie do rpr?:Dczy jemu najpierw trzeba trafe ustalic jakas? jak ogarniesz auto sell to wstaw instrukcje z tym tutaj ;)

Opublikowano

Nie nie nie ... :D Nie tylko z APE :)

Trzeba mu trasę ustalić gdzie ma iść.. ;P

a dalej myśle z sellem D: :)

Opublikowano

no wlasnie tylko jak mu ta trase ustalic jak tam nie widze takiej opcji... bot na chaosa tez nie dziala xD

i jeszcze takie pytanko. masz moze jakiegos bota dla peta?;d

te częste dc jednego konta jak jade na dwa jest spowodowane jakims zlym ustawieniem bota? nie wiem nie wlaczam czegos albo wlaczam a nie powinienem ?czy o to tu chodzi

Opublikowano

Witam.Prosił bym o poradnik o uzywanie bota poniewaz jak uruchamiam go przez M.XP to 1 to mi wogole nie pokazuje w 3 okienku ze jest jakis dostepny knight a jak wlacze normalnie knighta i potem przez bota to pokazuje lecz po 5-10min wylaczy mi knighta prosze o recepture na to.

UWAGA! doszedl objaw po przeczekaniu dnia wlaczam knighta a tu nagle restart kompa ma cos to wspolnego z Gamefirst LIVE? albo Microsoft Windows?? Ale moge wlaczac przez bota a i niewiem czy to wazne ale przez bota dostalem bana na 48 hour :)

Opublikowano

Po 1. Na pewno nie przez bota a przez przeglądarkę (może się wydawać dziwne :) wpisane są tam do rejestru fora z botami i wykrywa mpc forum jako bota ;/ sam się 2 x złapałem. Jaki masz system ? Jeżeli XP (bo tak zrozumiałem) to masz SP2 i Net Farmowork 2 minimum ?

Opublikowano

Po 1. Na pewno nie przez bota a przez przeglądarkę (może się wydawać dziwne :) wpisane są tam do rejestru fora z botami i wykrywa mpc forum jako bota ;/ sam się 2 x złapałem. Jaki masz system ? Jeżeli XP (bo tak zrozumiałem) to masz SP2 i Net Farmowork 2 minimum ?

ale co przez przegladarke?? Tak XP ale SP1 niechce mi sie sp2 instalowac potrzeba sp2? A i mam tego .net 3,5

Opublikowano

ale co przez przegladarke?? Tak XP ale SP1 niechce mi sie sp2 instalowac potrzeba sp2?

Jeśli masz SP1 to nie masz NET.Framework 3.5, gdy zainstalujesz NET.F 3.5 to automatycznie zainstaluje ci sie SP2

2rc8k5i.png

Opublikowano

A sorki tak bo wtedy intalacja mi sie przerwala sciagam SP2 instaluje potem tego .net 3,5 i potem sie odezwe

Opublikowano

To tak ok pobralem SP2 i .Net 3,5 ok Sprawdzalem na MU online bot zaczął działać lecz w Knightcie wyskakuje mi:

"Failed to load KnightOnline, Please try again"

Opublikowano

OK dzieki. A co do tej poprzedniej wypowiedzi ktos sie natknl na 2 x zbanowanie konta na 2 dni prosze powiedzcie co zrobic zeby to sie nie powtorzylo

Opublikowano

To tak jak mam XP to daje to 1 tak? i czekam az dojdzie do logowania nastepnie wlaczam normalnie knighta i tam czekam do logowania nastepnie to 3 okienko?? ale nie wyskakuja mi clienty zeby dzialaly jak by nie odbieralo tego ze kliklem w to prosze pokolei

Opublikowano
em

To tak jak mam XP to daje to 1 tak? i czekam az dojdzie do logowania nastepnie wlaczam normalnie knighta i tam czekam do logowania nastepnie to 3 okienko?? ale nie wyskakuja mi clienty zeby dzialaly jak by nie odbieralo tego ze kliklem w to prosze pokolei

Jak dobrze zrozumiałem to nie pokazuje Ci się Knight? Jeśli tak to musisz o tym pogadać z Jabllos'em. Najpierw włączasz bota a potem Knighta i sobie ustawiasz co chcesz...

2rc8k5i.png

Opublikowano

jak wlaczasz knighta przez bota i Ci sie nie wlacza to wyzej jest napisane jak to zrobic na pierwszej stronie, trzeba ustawic w(prawym na bota,wlasciwosci,zakladka zgosnosc) i zaznaczyc uruchom jako administrator. bo mialem ten sam problem ale to mi pomoglo(mam win7)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...