Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Dla Poczatkujących Graczy

Marlboro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to dagger xD ? Dopiero zaczynam grę.....Tzn ja dawałem wszystko po +1 tzn siłe zręczność witalność i inteligencję a potem brat który ma 35 lvl powiedział mi że jakoś to źle rozdaje ( on też gra ninją ) a on nie powie jak to rozdawać bo zacząłem grać w metina xD

Opublikowano

Najpierw grałem na Monolicie bo exadros i te wszystkie nowe były zajęte ale kumpel dał konto na kirian i gram z nim co prawda 1 lvl ale już mi 9 wbił

Aha, i co to te Eq ?

Opublikowano

Ja expie tak

1-5 piesy , wilki

5 - 10 niedziwedze te slabe dziki itp

10 - 18 zaprzys ( dostajemy noa zbrojke )

18 - 30 dzikusy

jak masz pierscionek to mozna nawet do 35 + potem to pustynia , ( nie polecam expienia na zwyklych orkach nie ma spotu i hujowo leci ) potem bo / v1 /2 las ale to juz dal vipow ^^

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Jak najlepiej rozdawać umiejętności do Ninji Dagger ?? Bo słyszałem że zasadzke na m1 i potem inne ale tylko zasadzkę ?? czy można coś więcej

Gość Owned!
Opublikowano

Po 1 punkcie na wszystkie skille i reszta w zasadzkę do m1, a później wirujący.

Gość Owned!
Opublikowano

@up

Widać, że się nie znasz...Ty chcesz na 3 skillach myśleć o expieniu i pvp? Zapomnij...

Opublikowano

Gdzie na żółtym królestwie są ci goście co dają zadanie z patrolem ? bo wcześniej byłem na czewonym królestwie i niewiem gdzie to jest :/

Ps. i czy oni się pojawią dopiero jak zrobie wszystkie misje ?? bo kumpel mi expił na 9 lvl bez żadnych misji....

Opublikowano

Może daliście by jakas piąteczke a tych poprawek to mi zal wszystko zależy jakie masz eq w jak grasz 1 raz to sam se pomysl lecisz z 30 z eq +2 na orki

ZAL

Gość Owned!
Opublikowano

No to ja się nie dziwię, że Ty dopiero na 30 idziesz na orki/pustynia. Eq co najmniej +4/+5 i już na 26 lvl śmigasz.

Opublikowano

"30 lvl wtedy bijesz miesiąc..." owned

wybacz ale nie 22 wbilem w ciagu tygodnia a teraz w ostatnim tygodniu przez 4 dni nabilem ninja 34:D

ninja 1 zasadzka 2 wirujacy 3 polecam albo szybki albo znikniecie

paintilovemusicskeleton.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

body 2vit 1 sila mental 2sila 1 wit

Newlongju2

Woj Body 80lvl OFF

ym2

86lvl Szaman Smok OFF

u1u1

Sura BM 99lvl OFF

175you

Ninja Dagger 99lvl OFF

WinGm

86lvl Dagger OFF

ymyt2 S2

Woj Mental 99lvl OFF

yt2game

89lvl Dagger OFF

csyt2

120lvl Dagger OFF

diwang2

103lvl Sura BM OFF

triadica/tiveria

86lvl Mental OFF

93lvl Sura BM OFF-sprzedany

93lvl Dagger(Silje) OFF-może kiedyś wrócimy ;)

SURFACEMT2/LineOut 154 i rośnie

Opublikowano

Ale wy pro jesteście. do 10levelu w m1... potem do 18 zaprzysiezone w m2... do 25 dzikusy... do 34 na pustyni...do 50 czarne orki...do 60 v1... potem do 75 v2... dalej czewrony las. to jest rozpis jak sie najszybciej expi. wojem body wystarczy na 25 levelu wyexpic do 18-21 zeby miala blogo na m i potem bardzo milo sie z szamanka expi.(oczywiscie bez pt i z pierscieniem). Ktos zaraz powie ze mozna w niektorych miejscach i dluzej ale ja odpowiem po co? co wam ta jezeli na dzikich bedziecie kisic sie do 35-40levelu? na tym levelu zero dropu. na 34 z buffem bodym dasz rade wziac 1-2 grupki czarnych orkow. wbijesz pare leveli zrobisz boja i juz wezmiesz pol spotu. expienie staje sie frajda. ktos kto wbil wiekszy level wysmieje mnie i powie ze on na 50 levelu do v2 juz poszedl. zeby i tak robic trzeba miec duze poklady finansowe bo nie bedziemy miec zadnego dropu tam. na v2 ludzie expia do 78-79-80. po co tak dlugo? im wiekszy level tym mniej expa a uwiezcie mi ze te 40hp i 1defa co level nie pozwoli wam wziac grupki wiecej. w czerwonym lesie body da rade juz na 65levelu z eq+6/7. wystarcza skile m3-m4 i juz dacie rade expic. oczywiscie z buffem na 75levelu z eq+8/9 i skilami na g-p bedziecie brac cale polany ale to juz nie dla was ani nie dla mnie:P wiekszosc z was konczyla na pustyni/orkach.ja osobicie skonczylem na v1 gdyz gralem czysto bez isu i bez hackow. co do statow u bodego powiem tylko ze ja szedlem wit 3 sila 0 az do osiagniecia 60 puntkow w tym stacie a potem wit 1 sila 1. tak na 57 levelu macie wymaksowane 2 statystyki i dalej radze dac full zr.

Opublikowano
Wow ^^

Ja na pierścieniu expa to bym zrobił 40 w miesiąc i expiłbym na ezo lub na pustyni :>

ee LOL ja bez IS w niecałe 2 tygodnie wbiłem 36 lvl a ty z pierścieniem byś wbił 40 lvl o żal...

JAK BY KTOS POTRZEBOWAŁ "GM" TO PISZCIE NA PW Lub GG 7636760:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...