Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy Gimnazjalne 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co czytam wnioskuję że poszło Wam nie najgorzej. znajomi moi też mówią że dość łatwy ;) ale jutro to na prawdę Wam współczuję matma to tragedia....

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ja z odp obliczylem sobie tak na oko bo nie wiem ile za rozprawke ok 40 punktow wiec nie jest zle ;) 20/20 zamkniete 3/6 za podanie bo nie napisalem daty i do kogo i z 10 za rozprwke mysle bedzie

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Opublikowano

1. B

2. C

3. D

4. D

5. C

6. D

7. B

8. C

9. A

10. B

11. C

12. A

13. A

14. D

15. A

16. B

17. B

18. D. o odzyskaniu przez Polskę niepodległości.

19. C. klęska powstania listopadowego -> Wielka Emigracja -> rozwój kultury polskiej na obczyźnie

20. A. literatury popularnonaukowej.

21. Dzieci marzyły o wyjeździe do Anglii i spotkaniu z Jerzym Dudkiem.

22. Fundacja powstała, by spełniać marzenia nieuleczalnie chorych dzieci.

23. Karolina i Marcin intensywnie uczyli się angielskiego.

24. narracja trzecioosobowa

25. Miasto powitało ich piękną pogodą.

26. Marcin pilnie uczył się angielskich słówek. Nie skompromituje się przed Anglikami.

27.

Dzień 1.

2. Przyjazd do Warszawy i nocleg w hotelu Gordon.

Dzień 2.

1. Przylot do Londynu.

3. Spacer pod Big Bena i Buckingham Palace.

4. Zwiedzanie Westminster Abbey.

Dzień 3.

1. Spacer nad Tamizą.

2. Przejażdżka Marcina ferrari po mieście i zwiedzanie przez Karolinę muzeum figur woskowych.

Dzień 4.

1. Zwiedzanie policyjnych stajni.

2. Spotkanie ze specjalnymi jednostkami pracującymi z psami.

4. Kolacja z Jerzym Dudkiem.

Rozprawka i podanie here

+kam się

chłopaki :*

Bywalec
Opublikowano

17/20 ... no troche żal

ale tak w sumie ok 36

@odpowiedzi były pomieszane więc ściągać się nie dało :D

ja wyszedłem dopiero 10 min przed końcem

niektórzy po niespełna 1h :P

Opublikowano

Boże widzisz, nie grzmisz!!! co się tutaj dzieje?! jeżeli wy podniecacie się tak testem gimnazjalnym, to ja nie chce wiedzieć, co będzie się działo przed maturą.

Szybko szukajcie po necie, może są przecieki odnośnie jutrzejszego egzaminu? <_<

zamiast sprawdzić się, swój poziom wiedzy, to oni chcą pójść na łatwiznę i szukają gotowców... i co wam to da? znam osoby, które ze mną pisały test gimnazjalny i fakt miały więcej pkt ode mnie ( nie wnikam czy oszukiwały, czy po prostu dobrze im poszło) ale co z tego skoro teraz mają problemy w szkole średniej... pójdziecie do szkoły ponad gimnazjalnej i tam dopiero się zacznie...

DO NAUKI!!!! :D:D :D

usunieta by MIKE

Opublikowano

Homster, tu nie chodzi o to że my niby ''nooby'' chcemy odpowiedzi, chodzi oto że test prawdopodobnie zostanie potworzony przez jakiegoś idiotę który wypuścił odpowiedzi 12 godzin przed testem jest juz to na onecie <>

Ja bez żadnych odpowiedzi, tematów napisałem na około 35 punktów i nie chciałbym teraz pisac tego od nowa.

+kam się

Opublikowano

latwy tylko rozprawka troche trudniejsza ;p

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

ja 2 lata temu pisalem i mi dobrze poszlo a szukalem odp na necie i kilka z nich bylo na tescie (wiec sobie poradzilem) to bylo dziwne ze z przed kilku lat byly

@powodzenia z testem jakby co trzymam kciuki mi z polskiego testu najlatwiej a z matmy najtrudniej jest wedlug mnie bo ja sie juz nie lapie chcialbym miec 7 lat ;( bo teraz w ogolniaku to strasznie

Opublikowano

Bądźmy szczerzy, jak ktoś ma krewnych którzy mają takie wtyki to bedzie wyglądać to tak:

matprzyr2009125.jpg

"Egzamin Matematyczno-Przyrodniczy (...)" pisze jak byk, niestety tak wygląda sprawa. Rodzicie mający takie szerokie wtyki udostępnili swoim dzieciom które taką podjarke złapały że narobili przypału ;) anyway powodzenia wszystkim

edit 11:11: TVN 24 podaje że dorwali sprawce który wpuścił egzaminy do neta

2006-2010

Opublikowano

He he :) To bylo do przewidzenia, ze wyciek bedzie :D

Za pare lat to wogole beda dawali miesiac przed testy, w domu sie bedzie na nie odpowiadac i pozniej takie same pytania na egzaminach :lol:. Jezeli oczywiscie nic z tym nie zrobia

624.png

22022.png

Opublikowano

Tak więc 2 największe dni stresu mineły, myślę że forumowicze stąd raczej nie bedą nawet potrzebować wycieków z anglika :lol:

Sprawa z wyciekami rozwiązana, do internetu wstawił przed terminowe egzaminy 18 latek którego siostra pisała egzamin w tym roku. Zatrzymano równierz dyrektorkę która mu udostępniła to (sprzedął ją :lol:), podobno jeszcze 2 inne osoby zatrzymane w tej sprawie.. no coż czasami warto mieć w rodzinie nauczyciela.

Jak podaje TVN 24 egzaminy bedą powtarzane w Warszawie, stolica Polski stolicą syfu w Polsce :lol:

Niestety wycieków było znacznie więcej w wielu częściach Polski, nikt inny nie wpadł bo nikt inny nie pucował się wstawiając lub pisząc po necie o dostępie do egzaminów.

2006-2010

Opublikowano

Zliczylem punkty mniej wiecej i mam tyle samo co z humana O_o okolo 35 punktow (myslalem ze bedzie z 25 ...)

jestem z tego zadowolony ze wzgledu na trudnosc tego testu >.>

+kam się

Opublikowano

Ale... test wykradła woźna w szkole i dała temu osiemnastolatkowi, a nie dyra. ;o

Jak podaje TVN 24 egzaminy bedą powtarzane w Warszawie, stolica Polski stolicą syfu w Polsce laugh.gif
Cała wwa powtarza? :X

@btw

40/50 z polaka, 45/50 z matmy. ;]

@down

70 z ocen? Powodzenia, liczą się 4 przedmioty, a szóstka to 18pkt..

exModerator MapleStory

Bywalec
Opublikowano

nom ja też po 35 moze wiecej z humana ale tak ogolnie 70 cos + za oceny 70 cos =140 cos :P

głupie było zadanie z wapnem ale zrobilem dobrze a w tych prostych błędy ... ;/

jutro jezyk ja pisze angola ale i tak sie nie liczy do szkoly

Opublikowano
@down

U mnie na przykład jest 20 pkt za szóstke ;d

Opublikowano
Ale... test wykradła woźna w szkole i dała temu osiemnastolatkowi, a nie dyra. ;o

Cała wwa powtarza? :X

@btw

40/50 z polaka, 45/50 z matmy. ;]

@down

zalezy jaka szkola tam gdzie ja sie wybieram za 5 jest 18 a za 6 20 a max to chyba 100 4x20 masz 80 + do tego jeszcze jakies osiagniecia w szkole za ktore masz kilka pts :))

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...