Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy Gimnazjalne 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem ze zaraz bedzie 'zal temat' 'zal autor' 'zal mpc forum' 'zal gimnazjum' wiec oszczedzcie sobie takich postow, pytam krotko, ma ktos cos na ten temat (mam na mysli przecieki, strony do nauki itp) w zeszlym roku o 7 15 pojawily sie zadania z fizy na pewnym forum, wiec pytam czy ktos cos na ten temat wie. A tu zwracam sie z prosba o sprawdzenie czy ten screen nie jest przerobiony tzw. fake dla niejazących :D Looknijcie prosze, chodzi mi o date oczywiscie (prawy rog)

http://img525.imageshack.us/my.php?image=m...zyr2009125z.jpg

Pozdrawiam

Dano

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Opublikowano

M@niek mistrzu, jakbys sie troche tym pointeresowal, to bys wiedzial ze np w zeszlym roku przecieki wyszly 2 h przed egzaminem, chyba logiczne ze nikt nie da zadan na 2 tyg przed bo nawet OKE nie jest wtedy jeszcze pewne co do kontretnych zadan...

23998.png

6865.jpg

Opublikowano

Maniu - wyjdź. Testy już jutro się zaczynają (bynajmniej u mnie). O przeciekach nie słyszałem, chociaż sam szukam dla kuzyna =d.

Hip-Hop nie umarł.

Bywalec
Opublikowano

jeżeli macie przecieki to dawać :D

qmpel miał sen, że będzie plan wydarzeń...

moim zdaniem długa-rozprawka albo charakterystyka ale w części jako rozprawka

a krótkie hmm najlepiej jakiś list albo ogłoszenie

Opublikowano

Pojebany jesteś mówię ci w oczy.Nikt mądry nie dał by takiej pijawie odpowiedzi więc stfu wyjdź weź żyletkę i sie potnij,bo ja dostaje krwotoku z oczu jak widzę takich ludzi jak ty,jak jesteś głąbem który zamiast dziennie 10-15minut do zeszytu chociaż spojrzeć wolisz udawać no life to giń ale nie zawracaj porządnym ludzi dupy.

@Down:

Taa ciekawe...

Jedni pierdolą,że ma być balladyna,inni myslą,że coś historycznego a ty to...

Opublikowano

"rozprawka: ponadczasowośc mitów, uzasadnij [rozprawka]

temat egzaminu humanistycznego : starożytnośc a dzis

temat egz. mat.przyr. żywienie.

i powodzenia na egzaminie."

Z pewnego forum, z teg oco slyszalem to duzo mowia o mitach na humanistycznym wiec cos z tego moze byc ;)

23998.png

6865.jpg

Opublikowano

Bo mit już był na probnym, wiec moze przypuszczaja ze bedzie cos podobnego. Zadnych przeciekow nie znajdziesz, zapomnij. Z tego co slyszalem, to z kazdego regionu sa propozycje tych egzaminow, a komputer jeden wybiera losowo.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Co do przecieków jeśli jakie kolwiek ktoś by wypuścił to od 6-8 z rana w środe,czwartek nie wcześniej :P

a co do tych tematów, Dano hmm ciekawe zobaczymy zawsze mozna cos ''bardziej'' powtorzyc :D

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

mnie to wali bo ja juz to przechodzilem ale musialem se walnac posta xD i powiem wam ze to totalna sciema wyolbrzymianie ze trudny itp itd dacie rady jak co to trzymam kciuki ;)

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

masterofenglish mistrzu wiem o tych przeciekach, słyszałem o tym ;) powiedziałem tylko że był taki temat już i gdzieś tam siedzi ;) zgadzam się z tobą e tym że trzeba zluzować bo jak się będziesz stresował to gorzej pójdzie ;) poza tym human to łatwizna (nie wiem jak dla ciebie )

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

przecieki są nielegalne ... Ludzie w komisji którzy mają styczność z testami są od razu namierzane przez psy w razie przecieków namierza się też kurierów ... A i jeśli będą przecieki to jutro z rana poszukaj bo wtedy są dostarczane do szkoły testy :)

Opublikowano

Ja tez wole humana od mat-przyr, a jezeli urazilem Cie moim postem to sorry, nie chcialem :) I tak azerf jest bardziej besposredni ode mnie, albo moze bardziej pasuje tu okreslenie hamski i gburowaty ;)

Bye kochasie, jutro napiszcie jak wam poszlo (ci co pisza)

23998.png

6865.jpg

Opublikowano

napisalem ten test po okolo 30min odpuscilem sobie pytania od 24+ sam test raczej kiepsko ale ja i tak tego testu na powaznie nie biore ^^

Opublikowano

Jak dla mnie łatwiejsze niż w tamtym roku, jedyne pytanie gdzie trzeba było się wiedzą wykazac to data powstania listopadowego i troche informacji o Wiosnie Ludów ;]

Opublikowano

ja sie nie uczylem to mi kiepsko poszedl ale pare bylo latwych pytan 24+ nawet nie czytalem B)

edit

tak wogole jaka byla data ja dalem D xD

Opublikowano

Tescik jak marzenie prosty łatwy zadnej dodatkowej wiedzy tak jak Simpson powiedział :D

mysle ze cos okolo 35 będzie :D

Jak coś to okolo 14 mają być wyniki i test na clickz0r

Pozdro :)

@G@yVdownV

STFU fkin nob xD a ty co nie wiesz ze w podaniu date się pisze ?:D:D:D schowaj sie xD

PS: w avatarze Ci się literki o jedną za duzo usun ''A'' wtedy bedziesz mial sowj nick F3

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

Grzybolu nie madruj sie tak, od kiedy to Hemingway napisal latarnika hasuahsu :D A tescik lajtowy, bardzo mi sie podobal, tylko podanie mnie zaskoczylo, zbieram sily na jutro :D

23998.png

6865.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...