Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Preview] P-E-T-10

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałem mu właśnie konto na pl1 18 lvl :P

A ja gram na gb2.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj jest 5 maja i nie ma PET`a,nie wiem czemu,tak przynajmniej jest na pl3 a jak jest na pozostałych serwerach?Na forum też nic nie piszą w ogłoszeniach. :angry:

Opublikowano

na żadnym nie ma, pewnie będzie dopiero po restarcie serwera a kiedy to nastąpi wie tylko bugpoint ;p

Opublikowano

Najlepiej żeby poczekać, ale wszystko było dopracowane...

PODOBNO MA BYĆ OD 31 DNIA PO REJESTRACJI

Skąd to wiem?

Mam znajomego supportera, chociaż sam GÓWNO WIE.

za duża sygnatura

Opublikowano

po 14h a dalei nie ma

i nie licz że szybko będzie, to bigpoint, pewnie mają kłopoty z bla bla bla, i z tych powodów wprowadzą to już w nocy, albo lepiej za kilka dni :P

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja stawiam na 700k uri, ale irki stanieją. A ja tak masowo wracam do DO, na jakim serwie grasz NoobKiller? A może już nie grasz...

Mam konta:

- Big Boy FS - Hu1 (Nie wchodze prawie wcale.)

- Goliath, 2 irki, full LF3 - Pl2 (Tu czesto gram.)

- Big Boy, 2 irki, full LF3, to ten 18 lvl z 23pp - Pl1 (Czasami...)

Glownie PL2, ale...

mozliwe ze niedlugo dojdzie nastepne konto, tez pl1, tez 23pp ale golec i 6 irkow :)

Wtedy prawdopodobnie PL2 - Bot, PL1 w Swini - Bot, a grac bede na tym nowym :D

Ogolem? Polecam PL2 :)

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci !

Bardzo przepraszamy za problemy z P.E.T , pracujemy w tej chwili nad naprawa bledow wystepujacych przy tym dodatku , postaramy sie jak najszybciej naprawic ten blad byscie mogli ,cieszyc sie nowym dodatkiem , za zwloke przepraszamy , bedziecie informowani na bierzaco. BA ADAM jeszcze z błedem

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci !

Bardzo przepraszamy za problemy z P.E.T , pracujemy w tej chwili nad naprawa bledow wystepujacych przy tym dodatku , postaramy sie jak najszybciej naprawic ten blad byscie mogli ,cieszyc sie nowym dodatkiem , za zwloke przepraszamy , bedziecie informowani na bierzaco. BA ADAM jeszcze z błedem

ale co w tym dziwnego, mówiłem będzie za jakiś tydzień jak nie miesiąć, na chuj obiecują jak i tak wiedzą że gówno z tego :P

EDIT :

We will not be able to hit the deadline of releasing the P.E.T. this week; the update is going to huge and it will be the coolest update to the game since it began (we think). If we launch it now, it would still have a few lingering problems which we want to eliminate before putting the P.E.T. live. We will launch the P.E.T. next week so that you can enjoy the weekend without any problems. We are very sorry for this.

As the P.E.T is delayed we have also decided to postpone the Jackpot Battle; this will now be held on the 15th of this month.

We know that there are a few people who have had items go missing when we launched the new shop; we managed to find the problem overnight and we will put online the fix for this; and try to book back users missing equipment.

Regards

Your DarkOrbit Team

info z oficjalnego forum amerykańskiego, jest tam pi razy tyle, że PET będzie dopiero w przyszłym tygodniu tłumaczą się ze to największa aktualizacja od początku DO i chcą żeby wszystko poszło jak należy bla bla bla... dry.gif

a i bitwe Jackpot przekładają.

Opublikowano

ges12 ma racje

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Niestety programiści nie byli w stanie rozwikłać wszystkich napotkanych problemów, które niesie za sobą aktualizacja wprowadzająca P.E.T.

Jest to największa i naszym zdaniem najciekawsza aktualizacji od chwili wprowadzenia nowego klienta gry, dlatego też chcemy aby możliwie wszystko działało poprawnie. W związku z tym wprowadzenie tej aktualizacji zostaje przesuniete na przyszły tydzień. Serdecznie Was za to przepraszamy.

i masz dadzą ci aktualizacje :angry:

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Ja tak myślę że oni to specjalnie zrobili ;D żeby zaciekawić i zdenerwować graczy ...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Jeszcze chyba tak nie było żeby zrobili coś w terminie jaki podają i żeby to działało bez błędów.. Jak znam życie to za tydzień dalej dupa z tego będzie :P

ref

Opublikowano

Toć to nie dron ..

TO będzie przydupas za tobą latający w który będziesz mógł walnąć broń, coś jakby drugi gracz za tobą latał

Opublikowano

przydupas xD fajnie to ujełeś

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

noobkiller jaki serwer?

@edit patrze na górze test1 to chyba testują drona teraz co?

A czy wyglada ci on jak dron...

Nie, pisze to jeszcze raz.

TO NIE BEDZIE DRON :)

I tak, jest wlasnie testowany na testowym :D

Opublikowano

Skąd ten skrin wziałeś?

Szkoda że na tego serwa wbić sie nie da :/

I jak ktos moze to niech poda nazwe kodowania blednych logowan w DO albo przetlumaczy to: YTozOntzOjY6InJlc3VsdCI7czo1OiJFUlJPUiI7czo3OiJlcnJjb2RlIjtzOjM6IjYwMCI7czo2OiJlcnJzdHIiO3M6MjA6InVua25vd24gbG9naW5DcnlwdElkIjt9

Opublikowano

Skąd ten skrin wziałeś?

Szkoda że na tego serwa wbić sie nie da :/

I jak ktos moze to niech poda nazwe kodowania blednych logowan w DO albo przetlumaczy to: YTozOntzOjY6InJlc3VsdCI7czo1OiJFUlJPUiI7czo3OiJlcnJjb2RlIjtzOjM6IjYwMCI7czo2OiJlcnJzdHIiO3M6MjA6InVua25vd24gbG9naW5DcnlwdElkIjt9

Serwer_wylaczony_chyba_cie_pojebalo

:x

adminm.jpg

za duża sygnatura

Opublikowano

Czyli ja juz ku... nie rozumiem to jest wkoncu dron czy przydupas

Jest 8 maj ciekawe kiedy wyjdzie

Jeśli lubisz Justina Biebra to dasz minusa a jak nie lubisz to Plusa

Opublikowano

Popatrz na zdjęcie powyżej. Powinieneś zauważyć, że pod statkiem widnieją ukryte drony, a mimo to P.E.T. jest widoczny. Co to oznacza? Że to NIE JEST DRON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...