Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Preview] P-E-T-10

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Witam,

w tym temacie daje wam link do malego filmiku,

ktory zwiastuje przyjscie dla nas nowego przyjaciela.

Cos jak War Tool, tyle ze bedzie nas kosztowac w grze.

Film:

Pozdrawiam, i dziekuje za obejzenie, komentujcie co o tym sadzicie!

Ps. Dodatkowo ma on wejsc dzisiaj na PL3 :)

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na 10 lv wygląda zajefajnie moim zdaniem , tylko co to w ogóle jest ?? dron , czy jakiś NPC ??

Opublikowano

Heh, pet z angielskiego to : zwierzę domowe, pieszczoch, ulubieniec :D

Z tego co napisał NoobKiller, domyślam się, że to będzie takie cuś, co lata za nami i nawala to co my ^^ (tak sądzę, ale oczywiście mogę się mylić)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

na 10 lv wygląda zajefajnie moim zdaniem , tylko co to w ogóle jest ?? dron , czy jakiś NPC ??

Cos w tym stylu.

Opublikowano

to będzie jakiś nowy dron, ten filmik widziałem jakieś dwa tygodnie temu.

@edit

Ps. Dodatkowo ma on wejsc dzisiaj na PL3 :)

wątpie żeby już dzisiaj wszedł chociarz na zagranicznych forach do piszą coś o aktualizacji hangaru ale na polskim oczywiście nie

20190791.jpg
Opublikowano

no ciekawe ciekawe , niech wrzucają ;p chce to już zobaczyć i wypróbować ;d

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak znam zycie, juz da sie to kupic przez edycje HTML :)

Opublikowano

ale oczywiście będzie za przelew:P

raczej będzie za 500 k urkidry.gif, nie od kupienia na handlu, a dodatkowo pewnie przelew za jakieś 100 zł w pakiecie z tym czymś tylko innego koloru i lepszymi parametrami dry.gif

jednym słowem... dla zwykłych graczy nie dostępne, normalka :)

Opublikowano

hehe od jutra ma być ;p tak na pl3 przynajmniej pisze :) ale menu to odwalili hehe ; D normalnie szpan hehe

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Z gory napisze wam, widzac co sie dzieje na czacie, ze Iris dalej zostanie najlepszy :)

Opublikowano

Ja gram na FR3 i już dodali to o 14 :D

P.S mi chodzi o hangar :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

http://desercik.pl/index.php/2011/04/23/dodatek-na-wielkanoc-w-darkorbit/

Wydaje się, że kolejny raz BigPoint zaskakuje swoich klientów miłą niespodzianką z okazji Wielkanocy. Właśnie dowiedzieliśmy się, że będzie dostępny dla każdego gracza specjalny dron o swoistej nazwie P.E.T 10 Drone. Jednak o co tu wogóle chodzi i co kryje się pod tą tajemniczą nazwą? P.E.T. 10 Drone będzie służył do zdalnego poszukiwania wroga i zbierania surowców. Wiemy już, że będzie miał maksymalny poziom 10 i w miarę rozwijania, levelowania będzie bardziej skuteczny w walce.Co wskazuje jeszcze na to, że będzie służył jako pomoc w grze? Może to, że przy 5 poziomie już ma znacznik fuel, co może oznaczać jedno, trzeba zatankować i ruszać do boju.

Opublikowano

Mam nadzieję że nie będzie tego znacznika fuel :D ale fajnie że dodają do gry lepsze i ciekawsze rzeczy ;>

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

http://desercik.pl/i...oc-w-darkorbit/

Wydaje się, że kolejny raz BigPoint zaskakuje swoich klientów miłą niespodzianką z okazji Wielkanocy. Właśnie dowiedzieliśmy się, że będzie dostępny dla każdego gracza specjalny dron o swoistej nazwie P.E.T 10 Drone. Jednak o co tu wogóle chodzi i co kryje się pod tą tajemniczą nazwą? P.E.T. 10 Drone będzie służył do zdalnego poszukiwania wroga i zbierania surowców. Wiemy już, że będzie miał maksymalny poziom 10 i w miarę rozwijania, levelowania będzie bardziej skuteczny w walce.Co wskazuje jeszcze na to, że będzie służył jako pomoc w grze? Może to, że przy 5 poziomie już ma znacznik fuel, co może oznaczać jedno, trzeba zatankować i ruszać do boju.

będzie dostępny czytaj będzie kosztować kupe urki :P

Opublikowano
o.O lipa że będzie trzeba go tankować ;/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Wszystko jutro zobaczymy :)

Najciekawsza będzie cena i np. jak i za ile się go tankuje ^^ :P. Cena pewnie z 25k uri-50 k uri. tankowanie w kredkach, 1 litr starcza na 10 minut, a 1 litr to wydatek 10 uri . Coś w tym stylu xD To moje zdanie. To może być kozackie, ale może być "do d**y" bo jak będą wysokie ceny. ;/

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...