Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam pewien problem ... otoz gdy chce nagrywac Let's Play w minecrafcie to

1. Jak nagrywam frapsem to nie slysze kolegow

2. Gdy nagrywam frapsem strasznie opada fps ...

Jezeli ktos zna program ktory nagrywa nie obnizajac fps'a i posiada dobra jakosc nagrywania to niech poda Nazwe :) Z gory dziekuje

beznazwy1c.png

20 postów +

50 postów +

70 postów +

100 postów +

120 postów +

150 postów -

ZBIERAM TYLKO I WYLACZNIE - !!

Opublikowano

W frapsie jest tak, że jak ustawisz nagrywanie w 20FPS, to gra automatycznie zwalnia do tej prędkości (chyba, przynajmniej ja tak miałem).

Nie słyszysz kolegów na filmie, czy podczas nagrywania?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

W frapsie jest tak, że jak ustawisz nagrywanie w 20FPS, to gra automatycznie zwalnia do tej prędkości (chyba, przynajmniej ja tak miałem).

Nie słyszysz kolegów na filmie, czy podczas nagrywania?

Nie slysze w filmie :) Konkretnie gadamy poprzez Skype ... A ! W ustawieniach fps mam ustawione na 60 fps

beznazwy1c.png

20 postów +

50 postów +

70 postów +

100 postów +

120 postów +

150 postów -

ZBIERAM TYLKO I WYLACZNIE - !!

Opublikowano

a mi 5 minut frapsem zabiera 5GB!!

Wie ktoś może czemu? ja sobie normalnie ustawiam konfiguracje tak jak inni każą ale i tak jest 5GB. inni mają po 30 MB a potem przerabiają na 5MB...

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Camtasia Studio 7 . Nagrywa on dany obszar pulpitu gdy np. nie masz minecrafta na pełny ekran. FPS'ów jest znacznie więcej i można później tym samym programem konwertować własne filmiki np. na youtube w jakości 720p. czyli HD. i nagrywa całe otoczenie komputera ( czyli jeżeli słyszysz kumpli podczas nagrywania to z taką samą jakością nagrywa się to od razu z filmikiem i nic nie spowalnia, obraz nie jest przyśpieszony ) dlatego jest to wg. mnie najlepszy program .

Opublikowano

a mi 5 minut frapsem zabiera 5GB!!

Wie ktoś może czemu? ja sobie normalnie ustawiam konfiguracje tak jak inni każą ale i tak jest 5GB. inni mają po 30 MB a potem przerabiają na 5MB...

musisz wyrenderować film wtedy wielkość filmu zmniejszy się

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A jak ustawić camtasie żeby było nas słychać obydwu windows xp lub jak skonfigurować fraps . Gadamy przez skype .

Opublikowano

Musisz włączyć Stereo Mix w ustawieniach dźwieku, w Panelu Sterowania jest taka opcja, albo na pasku zadań taki głośniczek.

Bywalec
Opublikowano

Dziwnie macie.

Jakoś ja przy frapsie i sony vegasie

mam wszystko okej.Każdego słyszę,

0 ścinek lub coś tego typu.

Może macie za stare wersje?

88498905942410602516.png

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...