Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria2 [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Irytuje mnie tylko jedno czemu wy mówicie "NOWE" moby jak one są już tak stare, że ja ********

giphy.gif

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam serdecznie na najlepszy prywatny serwer, jakim jest Neveria2. Super jest dropienie szkat blasku z mobow, po 7 ku z metkow 30+, i pudeleczek w atlancie, naprawde warto.

Opublikowano

Może ktoś to upnąć na inny serwer ? bo z tych podanych na stronce mi ciagnie po 40 kb/s .. a Normalnie idzie po 1mb/s..

Opublikowano

Jeśli ktoś ma słabego neta i chce zagrać na serwerze na modzie to wejdźcie w ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/351030-tutdlneveria2pl-mod/

Opublikowano

@Troende - jeśli użyłem przez chwilę speed hacka to mam bana ;/ ? Bo włączyłem przez chwilę i wyłączyłem... (serwer do moda zrobiłem, pograłem przez chwilę na sh...,głównie gram na kliencie bo na hackach nudzi się gra... ) ;/

Opublikowano

Jestem w szkole niemoge wbic teraz na serverek. Jezeli to prawda to ja podziekuje. Nawet mojej postaci w ranku nid ma. Dj koniec gry. Yakuzo do zobaczenia na Nevrast ;-) jbc lapcie gg 10550830

Opublikowano

Jeśli komuś jeszcze się dnsy nie rozeszły, i nie ma strony nowej, to tutaj łapcie link:

http://188.116.4.226

sygnatura.png

Opublikowano

Serwery złączone więc Papa odchodze wraz z 5 kolegami ;]

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Server fajny lecz nie idzie uzyskać pomocy od GM...

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

złączyliśćie servery teraz znowu rozłożyliscie je na 2 i teraz myślicie że bedziecie sobie w #uja bawić z graczami? Dużo odeszło osób z servera i co znowu 2 servery ? ciekawe na jak dlugo 70 osób on z czego 1/4 z chunjo 1/4 w shinso 2/4 w jinno z czego połowa osób expi i z kim tutaj grać? w m1 2 sklepy i dziękuje? na początek zastanowcie sie co robicie a nie ;] ja osobiście nie wracam na server ale inni pewnie też , dozobaczenia na NevrasT : )

PS up , nie pisz 1 posta pod drugim ;]

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Z wielka chęcią bym zagrał lecz zawsze jest jedno ale.... kiedyś na Qvizidii jak grałem to wszystko było pięknie , nie zwracało się uwagi na ilośc graczy ponieważ czerpało się przyjemnośc z gry , dropu , ubijaniu , robieniu skilli.Lecz jak tak patrze co się stało :reset qvizidii i nowy serwer Quardive , nastepnie reset Quardive i Neveria , teraz Neveria 2. Kont przywrócic Vazixable nie chce .... więc nie mam zamiaru grac ponieważ historia zatoczy się kołem:)

Mam nadzieje , że NevrasT nie zawiedzie mnie i spełni oczekiwania. Peace!

Opublikowano

20 osob on line o godzine 10

47 osob on line o godzinie 15

liczby nie klamia. porazka i tyle.jesli ku nie dropniesz to nie kupisz.i latasz ze skilami m5:) ale jak przykatujesz torende(chyba tak sie to pisze) to ci zrzuci w m1 jakiegos metka:) tylko nie zaprzeczaj...

Opublikowano

Witam. Więc tak serwer jest offline.. idk why ?. A co do skilli to hmm gram BM mam M6 P P G4 i jakoś łatwo to idzie. Jak dla mnie to jedynie ilość graczy jest troszke zbyt niska bo dość ciężko dostać ulepszacze czy też fasolki. Ogólnie polecam gre tutaj gra się całkiem przyjemnie, tylko że administracja troche kombinuje. Wydaje mi się że dla nowych graczy jest nadal odpowiednia pora do gry pozdrawiam i zapraszam do shinsoo ( i tak zmienie królestwo bo Qara noob).

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...