Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria2 [Dedyk]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo wbijaam na serwa tylko takie pytanie czy fabuła i misje są takie jak na evonis??

Nie ma bo wycofali.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Zapraszam na server, swietny team , gra sie super a ty Troende placisz za prawa autorskie zamieszczania/reklamowania mojej osoby ;D

Opublikowano

Imho. zróbcie reklamę na youtube- i innych forach, wtedy serwer si szybciej rozkręci.

Na razie tylko 84+ online, rozkręca się, a serwer dobry.

Serwer przypomina trochę globala- to, że bodzie metale są w IS to norma na każdym globalu, tylko tu mamy większy drop etc. więc jest łatwiej.

Miła atmosfera otacza ot. serwer, a pliki były dobrze zrobione już wcześniej.

Przyczepie się do jednej rzeczy.

Nie potrzebnie dawaliście nazwę evonis- to był epic fail, a nie serwer, na pewno nie przyciągniecie tą nazwą więcej ludzi, niżeli nazwalibyście go własną nazwą.

Opublikowano

polecam bez dwóch zdań , jest to moge powiedzieć lekki hard a nie medium , bo tutaj ku sie dropi ; o

server dopracowany w 99% polecam serdecznie ,

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Znudziła mi się gra po 3 dniach, nie zagram tutaj więcej, tak jak już mówili GM bije przed kowalem, idiota bez dwóch zdań.

Serwer dobry, ale się nudzi. Pozdrawiam

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Czym się tu podniecacie.

idiotyczni GMi zabijający graczy przed kowalem- podarujmy sobie, a pliki wzięte rodem od evonis'a .

Cała historia.

Zamiast siedzieć na serwie i nie robić z siebie pośmiewiska weźcie za łapska sony vegas i nagrajcie jakieś reklamy na yt, aby powiększyć liczbę graczy.

Gdybyś chciał wiedzieć, nie ma nic z EvoniSu.

A jak jest to mi udowodnij, jakiś ss czy cuś.

sygnatura.png

Opublikowano

To tylko na tych bezsensownych 4fun'ach Elite/Dragon i pandora...

Wiem o tym. Banalnie taki serwer zrobić co by grało 2000 osób, dać raty x1MLD i już nawet z 5000 jest ;X

Mówię po prostu, że 100osób to mało, bo gdzie indziej te 2000 gra ;X

sygnatura.png

Opublikowano

zrobcie wgl sever taki jak pl -,- zagral bym jak by nie bylo ulepszaczy i wiekszy drop yang nie chodzi mi o 4fun tylko jakis taki 30% lepszy od pla

Opublikowano

Dodaj lepiej lunchera jakiegos bo klijeta nie chce mi sie sciagac a po 2 mam neta na limit ;/

0096795635.jpg

34469.jpg

35512.png

33983.png

35035.jpg

33944.jpg

35202.jpg

35251.png

35216.jpg

Opublikowano

mala propozycja.jesli juz ku dropimy z metkow to moze jakies eventy zeby bylo z czego dropic. tak to tylko nocki zostaja bo w dzien wszyscy na metki poluja.a nie kazdemu chce sie zarywac noce na privie.

Opublikowano

No ja wstawiam sie za upem.

I prosze o przemyslenie 2ch :]

Pozdrawiam StreF z gildia Nefilm :]

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...