Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osama Bin Laden Nie Żyje !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"pakistańscy talibowie już zapowiedzieli odwet."

Wikileaks donosi ze w Europie ukryto bombę atamowa na wypadek śmierci Osamy : (

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak bym mógł to sam bym go rozjebał za tych wszystkich ludzi którzy przez niego Zgineli R.I.P

A tak na marginesie Co to polskę obchodzi niech te jebane terroryści przyjadą do Polski to szybciej będą stąd spierdalać niż przyjechali

Pozdro

Jakby Al Qaeda chciala zaatakowac polske to by ona zniknela z mapy w przeciagu kilku dni .

wakow9.png
Opublikowano

Ludzie Amerykańcy nie chcą go zabijać.. Po chuj? Być może jeszcze mu nawet płacą, bo mają przykrywkę jak coś źle zrobią, a to Bin Laden rozpiździł a to sramto Bin Laden prowadzi wojne przeciwko nam, to jest fake ;)

Opublikowano

Ludzie Amerykańcy nie chcą go zabijać.. Po chuj? Być może jeszcze mu nawet płacą, bo mają przykrywkę jak coś źle zrobią, a to Bin Laden rozpiździł a to sramto Bin Laden prowadzi wojne przeciwko nam, to jest fake ;)

Mam takie samo zdanie jak ty

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Tez tak mysle nigdy nie bedzie pewnie wiadomo co z nim zrobili pewnie specjalnie powiedzieli ze w morzu go pochowali oraz ze zostal zabity ale po co go odrazu zabijac ?>?

zapewne szybko go przemycili do USA i wszystko z niego wyciagna co moga zapewnie mial jeszcze nie jedne placy co do ataku na USA czy cos podobnego

no ale raczej wiekszosci z ludzi na swiecie na dobre to wyszlo ze go zabili/schwytali

i mysliscie ze rzad USA jest glupi ??

teraz pewnie przez pare dobrych mies. podwoja lub potroja ochrone na lotniskach/przejsciach granicznych itp.

poza tym skoro juz terrorysci nie maja swojego tzw 'szefa' to teraz zapewnie czesc sie rozpadnie a czesc nie bedzie wiedziala co robic|

a i P.S

teraz znowu pewnie przez 1-2 tyg. nie beda o niczym innym mowic w TV niz o 'Bin Laden is DIEEEEE' :F

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

terroryści to nie głupie dzieci, Bin Laden dowodził jedynie Al-kaidą a innych organizacji terrorystycznych jest dużo, więc oni mogą teraz się buntować i będą jeszcze większe jaja :) Albo będzie tak jak mówisz czyli dezorganizacja bo nasz największy boss zginął ;)

Opublikowano

@Up tylko ze mowia tak iz to nie byl zamach na osame tylko on tam sie znalazl (nie przypadkowo przwidywali ze tma byl) ale zginal w strzelaninie lecz ja watpie zeby amerykanie nie zrobili egzekucji a zniego i tak by nic nie wyciagneli tak samo jak z husseina . Ale saddama egzekucja jest nakrecona jak go powiesili ;)

wakow9.png
Opublikowano

Wiem kto to był, ale mam wyjebane na to czy żyję czy nie. Mnie kurwa pogoda martwi bo mi tu deszcz napierdziela a nie jakiś Osama <_<

Opublikowano

Dr. Dre go zapierdolił rękoma swoich gangterów prosto z ulic Compton za diss sprzed 9 lat, bo bardzo mocno przeszkadzał mu w promocji Detoxu. Ben Laden był bliskim przyjacielem 2Paca, ale w 1997 roku ich relacje mocno się popsuły, nieoficjalnie mówi się, że to Osama stoi za śmiercią 2Paca. W 2001 roku nagrał diss na Dr. Dre za to, że ten nie chciał przyjąć go do Aftermath Records. Doktor zwyczajnie w świecie go olał, co jeszcze bardziej podrażniło Bin Ladena, wiedząc, że Dre razem z Eminemem szykują miejsce dla 50 Centa; pamiętnego dnia 11 września 2001 roku chciał rozpierdolić ich wytwórnię w Nowym Jorku, lecz niestety jego ludzie pomylili się o kilka metrów i rozjebali World Trade Center, o czym później nawet rapował Eminem:

"Shady Records was 80 seconds away from the towers,

Some cowards fucked with the wrong building, they meant to hit ours"

70196_865897773_69131_208213448_2pac_et_ben_laden_h173259_l_H162556_L.jpg

Klika Dr. Dre prosto z ulic Compton:

archives-gangsta-50-gangsta-14.jpg

Diss Bin Ladena na Dr. Dre:

http://www.youtube.com/watch?v=egShaakXLrU&feature=player_embedded

Oh Dr Dre look at you, you fool

I use your own rap against you, and I'm better.

Lick my balls, til they are dry,

Sorry... come again.

Things just ain't the same for Bin Laden,

This planet hates me more than Michael Jackson,

Hating on the Taliban for keeping me captive,

Threatening to find my little cave and blast it,

Now I've got to worry about this wannabe gansta,

Who pays other rappers to write his wack shit,

Everyone knows that your beats are helped man,

And you'll never blow by yourself man.

Sorry, you'd blow... blow cocks,

Use the hole as a straw and blow sperm out your nostrils.

I don't give a hurried fuck, call Slim Shady,

Snoop Dogg, D.O.C, Ren and Gay-Z,

To write a verse, fuck I'll do it for ya,

You still lick dick, this is Booshu Babara.

Do you know who, do you know what, do you know who?

Let's keep this between me and you.

EMA FORUMEK B)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano
Counter-Terrorist Win!

Dokładnie.

Byc Terrorystom i mieć dużo kaski - tak się właśnie kończy.

Podobno miał on Bombę Atomową, a teraz jego zwolennicy mogą ją spuścić na USA, świadomi tego, że nie przeżyją. Coś pod "Sektę"

Gość Androu
Opublikowano

śmierć publiczna. Niech mu każdy szpikulec w ciało wbije i po kłopocie -.-

No ale mogą być problemy, w najgorszym przypadku wojna :O

Opublikowano

Dokładnie.

Byc Terrorystom i mieć dużo kaski - tak się właśnie kończy.

Podobno miał on Bombę Atomową, a teraz jego zwolennicy mogą ją spuścić na USA, świadomi tego, że nie przeżyją. Coś pod "Sektę"

Dzisiaj bomba atomowa to dla niego nic trudnego. A to co wikileaks pisze to gowno prawda lecz wiezniowie z guantanamo glupot by nie gadali. A zreszta chcialbym zeby teraz jebneli jakas bombe w ameryce czy nawet europie ale zeby rannych nie bylo , troche adrenaliny kurwa . Glupi pomysl wiem. I nie mowcie zebym tak nie mowil jakby na mnie spadla oczywiscie ze nie.

śmierć publiczna. Niech mu każdy szpikulec w ciało wbije i po kłopocie -.-

No ale mogą być problemy, w najgorszym przypadku wojna :O

Wojna miedzy irakiem a USA toczy sie juz gruba ponad 10 lat.

Zabili osame i jego starszego syna , kobiete i 2 innych osob. Osame wywalili do oceanu czy do jakiejs wody aby nie bylo potem atakow terrorystycznych zwiazanych z jego grobem . Za niedlugo maja byc testy dna zeby dokonca wiedziec ze to byl on.

wakow9.png
Opublikowano

To co Panowie , Idziemy Pic :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Gdyby Amerykanie sami go nie wyszkolili to by nie mieli później problemów. I mało mnie to obchodzi.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
@up

Dziecko stereotypu, dla Ciebie chiny, korea, Japonia, to to samo? nie?

Masz ciezko najebane we łbie, chuj mnie obchodza fetysze, to w chinach jest masowy produkt odziezy ze skory badz futra, takze mi tu nie pierdol.

Gdyby w polsce taki kataklizm był jak tsunami, trzesienie ziemi, wybuch elektrowni, to to by była kurwa strefa wojny, a tam jest normalnie, kurwa nie ma zadnych rewolucji czy czegos takiego, napadow, skarbce leza na ulicach nikt kasy nie bierze bo po chuj, polaczek to by podszedl i zapierdolil, nie?

"ja na miejscu tych allahów bym chciał rozkurwić ameryke,"

Kolejny argument, przewazajacy o tym, ze jestes po prostu dzieckiem stereotypu, "allahów"

Allah to bóg bodajże muzłumański, masz ciezko napierdolone pod kopula, jebany stereotypowcu

"nie zdziwie sie jak znowu sobie poginą te grubasy, w sumie lepiej jak by wiecej czarnych zgineło, mniejsza strata da świata "

Ale jestes kurwa tolerancyjny, wiecej takich polaczkow

zaaraz, dla mnie to są zupełnie inne kraje ; ]

no fajnie tylko że te fetysze stają sie tak jakby eee dzisiajesz "kultura" japonii, Ci którzy przegladaja sadistica japonie kojarza tylko z rzygania, srania, szczania na innych, jedzenia zwierząt. hahaha to nie jest prawdziwa skóra o_O produkcja z prawdziwej skóry byłaby troche droższa a na to sobie nie moga pozwolić ; >

1.u nich nie wybuchła elektrownia - uszkodzony został reaktor (wybuchła w czarnobylu)

2.trzesienia ziemi u nich sa na porzadku dziennym ; d a to że niedawno jedno wieksze sie pierdolneło to już nie nasza wina, rząd próbuje to u nich jakoś ogarnąć, gdyby w polsce był dobry rząd myśle że też byś my sie inaczej w takiej sytuacji zachowywali. gość od geografii mówił nam że japończycy myslą zupełnie inaczej niż przeciętni ludzie, dla nich jak ktoś (prezydent itp.) powie że coś ma być zrobione, to to robią, a nie opierdalają sie jak my. polaczek to polaczek i kurwa masz nie cisnąć swojemy narodowi bo może kurwa robimy tak bo nam sie poszczęsciło w II wojnie i jesteśmy kilka lat do tyłłu w rozwoju gospodarki?

"Allah jest jedynym Bogiem, a Mahomet jest jego prorokiem" to jest chyba muzułmańskie wyznanie wiary (o ile nie przestawiłem imion), no i kurwa oni w niego wierzą wiec mówie na nich allahy, nie wiem w czym problem

no i tu mnie masz, jestem rasistą, żydy, muzułmanie, czarni, chińczycy, NIEMCY, rosjanie to skaza na naszej ziemi mogłoby ich nie być i byłoby o wiele lepiej!

straszne, nie podobaja Ci sie moje przekonania nie zadawaj sie ze mną, nie potrzebuje wiecej ludzi którzy beda mi wytykać że nie lubie czarnuchów

ps. w jezusa też nie wierze wiec oszczędź sobie w swojej odpowiedzi wzywania sie do nawrócenia itd., ok?

za wszystkie błedy przepraszam ale nei chce mi sie tego sprawdzać ;x

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Nie bedzie smiesznie jak ta informacja z bombami umieszczonymi na terenie europy ktore maja byc zdetonowane po smierci osamy okaze sie prawda .

wakow9.png
Gość Androu
Opublikowano

Chwila, co Ty masz do Niemców ?

Gdyby nie oni, to północ by nie zarabiała, a to co się działo II WŚ to swoją drogą.

Ale tu masz rację - jesteśmy obiboki, lamki lapsy itp. a Japonii i Chinom to możemy zazdrościć pracowitości.

Biorą pierwsze lepsze z brzegu, ładnie się kłaniają i wracają do szycia Adidasów.

~Niekryty Krytyk

Opublikowano

szwabów nie lubie za... "nie lubie"? nienawidze tych kurw za to co polsce zrobili właśnie w czasie II wojny, już swoją drogą że miemiśmy tak chujowe położenie (miedzy ZSRR a III Rzeszą), no ale te kutasy nas zdobyły mogły se dać spokój, a nie jarać nas w obozach : <

macie tutaj takie coś :

http://19rts10.bloog.pl/id,453355,title,JEBAC-NEONAZISToW-Z-NIEMIEC,index.html?ticaid=5c3b8

nie wiem czy to prawda ale te kurwy cały zcas sie z nas śmieją, fajnie że robią dużo dla innych krajów, ale zapierdala tam dużo polaków i w jakieś czesci to dzieki nam sa tak dobrze rozwijajacym sie państwem

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Szkoda człowieka :/ Dostał międzynarodową fajkę pokoju, czynił takie dobro, a ludzie tak się odwdzięczyli...

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Tak, teraz możemy się spodziewać nie ataków terrorystycznych na USA a coś co może cały świat zniszczyć, mowa o broni biologicznej która już niema znaczenia gdzie zostanie zdetonowana, kto wie czy od ataku na WTC te 10 lat tak na prawdę nie szykowali czegoś na prawdę potężnego?.

Pozdrawiam, ;)

2006-2010

Opublikowano

Macie przepowiednie Ojca Pio być może wojna już się rozpoczyna

Wywodził się zakonu Kapucynów. Do końca swoich dni przebywał w klasztorze w San Giovanni Rotondo. 20 września 1918 r. w czasie modlitwy przed Ukrzyżowanym, otrzymał stygmaty na boku, stopach i rękach. Zmarł w 1968r. Twierdził, że 15 stycznia 1957 otrzymał objawienie od Jezusa Chrystusa. Oto jego treść:

Godzina mego przyjścia jest bliska. Przy tym przyjściu będzie Miłosierdzie, a jednocześnie twarda i straszna kara. Moi Aniołowie powołani do tego zadania będą uzbrojeni w miecze. Uwaga ich będzie zwrócona przeciwko tym, którzy nie wierzą i bluźnią przeciwko objawieniu Bożemu. Z chmur powstaną orkany ognistych strumieni padających na całą ziemię. Niepogody, burze, pioruny, powodzie, trzęsienia ziemi będą jedne po drugich następować

w różnych krajach. Nieustannie będzie padać deszcz ognisty. Rozpocznie się to w bardzo mroźną noc. Grzmoty i trzęsienia ziemi będą trwać trzy dni i trzy noce. Będzie to dowodem, że przede wszystkim jest Bóg. [...]

Abyście się na to przygotowali, podaję wam znaki: noc będzie bardzo zimna, wiatr będzie huczał, a po pewnym czasie powstaną grzmoty. Wtedy zamknijcie drzwi i okna, nie rozmawiajcie z nikim poza domem. [...]

Podczas, gdy ziemia trząść się zacznie, nie wyglądajcie na zewnątrz, bo gniew Ojca mego jest godny szacunku. Kto rady tej nie usłucha, ten zginie w okamgnieniu, bo serce jego widoku tego nie wytrzyma. [...]

W trzecią noc ustanie ogień i trzęsienie ziemi, a w dniu następnym świecić będzie słońce.

W postaciach ludzkich zstąpią na ziemię Aniołowie i przyniosą z sobą ducha pokoju.

Kara, jaka spadnie, nie może być porównana z żadną inną, jaką Bóg dopuścił na stworzenia od początku świata. Jedna trzecia ludzkości zginie. [...]

Wobec krótkiego czasu należy go gorliwie wykorzystać, nie poddawać się złu ani nie ustępować. Waszym zadaniem i obowiązkiem jest wskazać na nadchodzące niebezpieczeństwo, ponieważ nie będzie usprawiedliwienia, że nie wiedzieliście. Niebo długo bowiem czeka i ostrzega, ale ludzie się tym nie przejmują. Gdy będzie za późno, wyłoni się duży głaz z białej mgły poprzez noc - noc bez wypowiedzenia wojny. Od Budapesztu do Norymbergii i od Drezna do Berlina linie te będą zajęte wojskiem. Trzecia linia będzie przebiegać od Zagłębia Ruhry po Królewiec. Potem przylecą z południa czarne i szare ptaki

z taką mocą, że zmienią niebo i ziemię. Główna kwatera wojsk - Kiersberg koło Bonn. Pierwsza bomba wpadnie do kościoła w Bawarskim Lesie. Wszystko zostanie zniszczone

i nikt nie może tych stron przekroczyć. Dużo materiału niszczycielskiego spadnie na ziemię. Oto tam jadą czołgi przez chaty i domy, w tych pojazdach siedzą ludzie, ale ich ciała zwisają, bo są martwi, lecz dookoła z twarzami czarnymi. Wskutek powodzi zginą wsie i miasta. Południowa Anglia z północnym brzegiem zniknie, Szkocja ocaleje. Na zachodzie ziemia zniknie, a powstaną nowe lądy.

Zginą Nowy Jork i Marsylia. Paryż będzie zniszczony w dwóch trzecich. Reisten, Augsburg, Wiedeń zostaną oszczędzone. Augsburg i kraje na południe od Dunaju nie odczują skutków wojny. Kto spojrzy w kierunku zniszczeń, zginie, bo serce jego nie wytrzyma tego strasznego widoku. W jedną noc zginie więcej ludzi niż w dwóch wojnach światowych.

Potem wiara będzie silna.

W parę lat po tych okropnościach przyjdą złote czasy

Proszę was jeśli macie pisać bezsensowne posty w tej sprawie to zachowajcie to dla siebie .

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...