Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osama Bin Laden Nie Żyje !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
jedynie Japonia mnie interesuje, bo to jedyny kurwa cywilizowany kraj który ma olej we łbie
bo to jedyny kurwa cywilizowany kraj który ma olej we łbie

kraj który ma olej we łbie

o człowieku!! tym to mnie rozjebałeś na maxa! czy ty wiesz że wiekszośc niedojebanych,obrzydliwych fetyszy pochodzi z japonii?? no chyba że lubisz patrzeć jak kobieta sra i rzyga na drugą o_O w japonii też sie znęcają nad zwierzętami, Ty masz chyba tylko pojecie z japonią ograniczone do mangi,anime,hentai ;x

@top

ja na miejscu tych allahów bym chciał rozkurwić ameryke, nie zdziwie sie jak znowu sobie poginą te grubasy, w sumie lepiej jak by wiecej czarnych zgineło, mniejsza strata da świata :thumbsup:

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@up

Dziecko stereotypu, dla Ciebie chiny, korea, Japonia, to to samo? nie?

Masz ciezko najebane we łbie, chuj mnie obchodza fetysze, to w chinach jest masowy produkt odziezy ze skory badz futra, takze mi tu nie pierdol.

Gdyby w polsce taki kataklizm był jak tsunami, trzesienie ziemi, wybuch elektrowni, to to by była kurwa strefa wojny, a tam jest normalnie, kurwa nie ma zadnych rewolucji czy czegos takiego, napadow, skarbce leza na ulicach nikt kasy nie bierze bo po chuj, polaczek to by podszedl i zapierdolil, nie?

"ja na miejscu tych allahów bym chciał rozkurwić ameryke,"

Kolejny argument, przewazajacy o tym, ze jestes po prostu dzieckiem stereotypu, "allahów"

Allah to bóg bodajże muzłumański, masz ciezko napierdolone pod kopula, jebany stereotypowcu

"nie zdziwie sie jak znowu sobie poginą te grubasy, w sumie lepiej jak by wiecej czarnych zgineło, mniejsza strata da świata "

Ale jestes kurwa tolerancyjny, wiecej takich polaczkow

logo_black3.png

Opublikowano

Może jeszcze wykastrują trupa ? ;D

Tak jak napisał któryś tam użytkownik

"Ahmed , detonuj " :)

RMCF

Opublikowano

Dziecko stereotypu, dla Ciebie chiny, korea, Japonia, to to samo? nie?

Masz ciezko najebane we łbie, chuj mnie obchodza fetysze, to w chinach jest masowy produkt odziezy ze skory badz futra, takze mi tu nie pierdol.

Gdyby w polsce taki kataklizm był jak tsunami, trzesienie ziemi, wybuch elektrowni, to to by była kurwa strefa wojny, a tam jest normalnie, kurwa nie ma zadnych rewolucji czy czegos takiego, napadow, skarbce leza

Japonczycy sa przyzwyczajeni do takich katastrof jak maja trzesienie co drugi dzien. Japonczycy sa pelni kultury to fakt ale nie dokonca ich orginalna kultura zanika i zanikla juz dawno a zostaje ukazywana tylko na pismach lub w miejscach zacofania gospodarki . Ale mordowanie psow ? Zwierzat ? Jakby mi ktos zabil i zjadl psa to bym go zabil i to nie zart. Nie wiem czy to sie dzieje w Japonii ale napewno w chinach i korei gdzie godzi banda zacofanych brudasow.

Kolejny argument, przewazajacy o tym, ze jestes po prostu dzieckiem stereotypu, "allahów"

Allah to bóg bodajże muzłumański, masz ciezko napierdolone pod kopula, jebany stereotypowcu

Ale oni terroryzuja innych niewinnych ludzi bo im Allah tak kaze .

"nie zdziwie sie jak znowu sobie poginą te grubasy, w sumie lepiej jak by wiecej czarnych zgineło, mniejsza strata da świata "

Ale jestes kurwa tolerancyjny, wiecej takich polaczkow

To tak , tolerancja tolerancja ale prawda jest taka ze murzyni maja we krwi lenistwo i brud i tego nie zmienisz , kazda rasa ma wady ale oni sa nie od pokonania w wadach. Ale jest tez odmiana czarnych ktorzy sa spoko ale ci pochodza z cywilizowanych rodzin z ameryki a nie z afryki.

wakow9.png
Opublikowano

Tak jak napisał któryś tam użytkownik

"Ahmed , detonuj " :)

To byłem ja! B)

btw. zamach unosi się w powietrzu.

Opublikowano

To byłem ja! B)

btw. zamach unosi się w powietrzu.

Ciekawe co bys powiedzial jakby ci zbombardowali dom i cala miejscowosc zeby cala twoja rodzina zginela tak przez przypadek.

wakow9.png
Opublikowano

Zginął i co z tego. Dla nas to nic nie zmieni.

Żyć będziemy jak dawniej..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Amerykanie mogli go zabić o wiele wcześniej...

Tylko po co ? Na czym by zarabiali ? :)

wakow9.png
Opublikowano

@UP

Jakby go wcześniej zabili to by nie rozkurwił kilku rodzin.

btw.

ile ludzi tutaj ;D

hevan.png

Kliknij na plusik ;d

Opublikowano

Bóg dał każdemu wolną wolę , ja wierzę że każdy człowiek po śmierci stoi przed sądem Bożym

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Nie znajdziesz zadnych prawdziwych zdjec. Ciekawi mnie jak go zabili , moze maja jakies nagranie napewno :) Ale nigdy nie wyjdzie na swiatlo dzienne. Pozatym go juz kilka razy zabili .

wakow9.png
Opublikowano
A kto niby po śmierci ma ich ukarać? LOL. Przecież po śmierci się nie żyje. Ich trumnę do więzienia dadzą?

Pewnie ktoś go zabił ale rana okazała się nie śmiertelna.

; )

Opublikowano

Nie znajdziesz zadnych prawdziwych zdjec. Ciekawi mnie jak go zabili , moze maja jakies nagranie napewno :) Ale nigdy nie wyjdzie na swiatlo dzienne. Pozatym go juz kilka razy zabili .

pewnie znowu jakaś podpucha xD

ciekawe kiedy znowu umrzy

pewnie teraz siedzi na komputerq(na mpc) czyta ten temat i zaraz będzie was bombardował

Opublikowano

Zginął i co z tego. Dla nas to nic nie zmieni.

Żyć będziemy jak dawniej..

No jednak wiele polskich zolnierzy walczy dla ameryki wlasnie tam .

pewnie znowu jakaś podpucha xD

ciekawe kiedy znowu umrzy

pewnie teraz siedzi na komputerq(na mpc) czyta ten temat i zaraz będzie was atakował

Ta juz walnal ddosa na mpc bo byl serwer przeciazony a tak serio to nie zyje bo nawet prezydent to potwierdzil a ta akcja byla w 100 % zorganizowana i pewna od 6 miesiecy mieli wszystkie info o nim z tego co mowil obama.

Ktos tam pisal o 70 dziewic bylo 72 chyba. A i szkoda ze na tym forum tyle troli sie zrobilo.

wakow9.png
Opublikowano

Jak bym mógł to sam bym go rozjebał za tych wszystkich ludzi którzy przez niego Zgineli R.I.P

A tak na marginesie Co to polskę obchodzi niech te jebane terroryści przyjadą do Polski to szybciej będą stąd spierdalać niż przyjechali

Pozdro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...