Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackgalaxy - Reaktywacja

xDexus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wróciłem z urlopu ale nie mogę go zdjąć ;d

Napisz zgłoszenie na support.

Reaper pod jakim nickiem on gra?

Opublikowano

Może tak kolejkę powiększyć... Wciąż za mało i męczarnia aby 10 mln można budować.

Póki Admin nie naprawi błędów w grze, to im większa będzie kolejka, tym dłużej będziesz czekać na załadowanie się strony.

bs_2.png

Opublikowano

Hahaha dostałem bana na tym gównianym serwie tylko ciekawe za co skoro nie korzystałem z bugów... A regulamin czytałem i ponad połowa nie po Polsku była więc wątpię że jakiś zakaz złamałem haha

Opublikowano

Hahaha dostałem bana na tym gównianym serwie tylko ciekawe za co skoro nie korzystałem z bugów... A regulamin czytałem i ponad połowa nie po Polsku była więc wątpię że jakiś zakaz złamałem haha

Dziecko weź się ogarnij i chociaż nie mijaj się z prawdą. Jesteś kolejną osobą, która użyła buga no i ban poleciał. Drugim powodem jest multi tylko nie kłam, że nie masz 2 kont.

@edit

projekt zamknięty.

Opublikowano

Dwa zdania:

Można podziękować dzieciakom którym nic w życiu się nie udało osiągnąć, dla tego próbują to zrobić w grach i do tego na bugach.

Pamiętajcie: Byliście, jesteście, i będziecie ścierwami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dwa zdania:

Można podziękować dzieciakom którym nic w życiu się nie udało osiągnąć, dla tego próbują to zrobić w grach i do tego na bugach.

Pamiętajcie: Byliście, jesteście, i będziecie ścierwami.

To nie z ich powodu bezpośrednio zakończyłem projekt.

GameForge...

Powiem Wam tyle. Jeśli chcecie wyciągnąć style for ich gier zajmie Wam to 5 minut :) To kwestia pobrania grafiki

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to był jeden z lepszych serwerów, na dobrych hostingu i bez lagów.

No co do lagów to ja się nie zgodzę. Wstawiasz 10 mln statków do kolejki i gra zacięta na kilkanaście ładnych sekund.

bs_2.png

Opublikowano

No co do lagów to ja się nie zgodzę. Wstawiasz 10 mln statków do kolejki i gra zacięta na kilkanaście ładnych sekund.

Czy ktoś Ci kazał brać max kolejkę?

Opublikowano

Czy ktoś Ci kazał brać max kolejkę?

A co, mam klikać pięćset razy po tysiąc transporterów żeby się czegoś dorobić? Głupota.

Nie zwalaj winy na graczy jeśli nie potrafisz naprawić błędu.

bs_2.png

Opublikowano

A ty zajmij się swoim serwerem a nie komentujesz każdy po kolei i wciskasz jaki ten twój serwer jest super i fajny.

Nawet prostego supportu nie masz.

Opublikowano

A ty zajmij się swoim serwerem a nie komentujesz każdy po kolei i wciskasz jaki ten twój serwer jest super i fajny.

Nawet prostego supportu nie masz.

Prostego Supportu czyli czego? Systemu Ticketów czy jak wy to tam zwiecie? W grze jest dostępny System Raportowania, dodatkowo jest sprawne Forum a w nagłych przypadkach specjalnie założony numer GaduGadu wyłącznie dla gry.

Z resztą, po co Support jak wszystko działa sprawnie?

bs_2.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...