Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackgalaxy - Reaktywacja

xDexus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BlackGalaxy

Strona główna

http://www.blackgalaxy.pl

http://www.blackgalaxy.pl/reg.php

Forum

http://forum.blackgalaxy.pl

System Zgłoszeń (support)

http://support.blackgalaxy.pl

RATY

Gra: x1000

Flota: x100

Surowce: x1000

Kolejka: 10000000

Kontakt z Zespołem Gry i Forum za pomocą Systemu Zgłoszeń.

Serwer po dłuższej przerwie znów powrócił.

Kilka bugów zostało usuniętych.

Wszystkie bugi, błędy i inne sprawy proszę zgłaszać za pomocą Systemu Zgłoszeń.

Propozycje dotyczące rozgrywki proszę pisać na forum gry w odpowiednim dziale.

Zapraszamy do ciągle rozwijającego się Zespołu.

Potrzebujemy Administratora Gry, Operatorów Gry oraz Moderatorów Forum.

Uwaga

Na serwerze trwają prace mające na celu zakodowanie polskich znaków, aby gra była czytelna i spolszczona.

W tym okresie podczas rozgrywki mogą pojawić się drobne problemy z ładowaniem strony.

Za utrudnienia z góry przepraszamy.

Nasz skład

Community Manager

(kierownik projektu)

[COM]Dexus

Administrator Forum

Dragon

IRC Support Admin

Razr

Super Operatorzy Gry

---

Operatorzy Gry

poszukujemy

Super Moderatorzy Forum

Agness

sasanq

Moderatorzy Forum

poszukujemy

Specjalista
Opublikowano

fajny serwer, powli się rozwija, ale przed rekatywacją, było bardzo fajnie ;]

Opublikowano

Może i jakieś błędy załataliście, ale najważniejsze są nietknięte.

I jeszcze ta kolejka... Jaki jest sens wsadzania ogromnej kolejki do stoczni, skoro zawiesza serwer?

bs_2.png

Opublikowano

Bugi, bugi, bugi, bugi...

Nic dodać nic ująć. Jedna i ta sama osoba co chwila wbija na serwer na nowych kontach, buguje surowce a następnie farmi każdego gracza. Osobiście dziękuję ale byłem top2 i mnie taki włąśnie cweluch dojechał zapierdalając na bugach. Serwer był kiedyś bardzo fajny pomimo niektórych osób ale to co jest teraz to śmiech.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potrzebuję do Teamu Game Admina poza Game Operatorami i innymi wolnymi funkcjami. Sam nie jestem w stanie wyłapać wszystkich bugów i je usuwać.

Lagi? zmieńcie przeglądarkę/ neta. Serwer jest postawiony na płatnym hostingu. Ja osobiście ich nie mam.

Opublikowano

Bugi, bugi, bugi, bugi...

Nic dodać nic ująć. Jedna i ta sama osoba co chwila wbija na serwer na nowych kontach, buguje surowce a następnie farmi każdego gracza. Osobiście dziękuję ale byłem top2 i mnie taki włąśnie cweluch dojechał zapierdalając na bugach. Serwer był kiedyś bardzo fajny pomimo niektórych osób ale to co jest teraz to śmiech.

No gościu ale czego ty się spodziewasz po tej grze? Widać, że osoba która ją postawiła praktycznie nic przy niej nie zdziałała (Polskie znaki tak się nadają do gry że...)

Sami sobie szkodzicie i tracicie czas. Może po prostu wybrać jeden, a porządny serwer?

bs_2.png

Opublikowano

No gościu ale czego ty się spodziewasz po tej grze? Widać, że osoba która ją postawiła praktycznie nic przy niej nie zdziałała (Polskie znaki tak się nadają do gry że...)

Sami sobie szkodzicie i tracicie czas. Może po prostu wybrać jeden, a porządny serwer?

Fajnie, fajnie ale Twój "zajebisty" serwer stoi już dużo czasu i to właśnie na nim nie opłaca się grać. Wbije, pogram chwilę, zakończy się okres ochronny i zostaje złomowany. U Ciebie na serwerze to nie ważne czy ktoś zezłomuje Ci flotę, obronę czy zrobi z Ciebie farmę. Nie ważne dla tego że jaką kolwiek drogę rozwoju wybierzesz to i tak padniesz. I nie zdziwił bym się gdybyś to Ty na tym serwerze używał bugów aby do niej zniechęcić. To tylko moje "głośne myśli" ale uważam że osoba która tak pierdoli grę ma coś nie tak z głową.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie, fajnie ale Twój "zajebisty" serwer stoi już dużo czasu i to właśnie na nim nie opłaca się grać. Wbije, pogram chwilę, zakończy się okres ochronny i zostaje złomowany. U Ciebie na serwerze to nie ważne czy ktoś zezłomuje Ci flotę, obronę czy zrobi z Ciebie farmę. Nie ważne dla tego że jaką kolwiek drogę rozwoju wybierzesz to i tak padniesz. I nie zdziwił bym się gdybyś to Ty na tym serwerze używał bugów aby do niej zniechęcić. To tylko moje "głośne myśli" ale uważam że osoba która tak pierdoli grę ma coś nie tak z głową.

Mam ważniejsze rzeczy na głowie niż bugowanie na jakichś serwerach - szkoda czasu.

A co do farmienia na moim serwerze - trzeba umieć grać a na pewno gdzieś się zajdzie. Jakoś niektórzy gracze potrafią się zarejestrować, nie pierd**** tylko grać i dochodzą do wysokich progów w statystykach.

W czerwcu lub lipcu uruchamiam Universum 3, zapraszam na nie - zobaczymy czy podołasz wyzwaniu utrzymania się na topie.

bs_2.png

Opublikowano

Mam ważniejsze rzeczy na głowie niż bugowanie na jakichś serwerach - szkoda czasu.

A co do farmienia na moim serwerze - trzeba umieć grać a na pewno gdzieś się zajdzie. Jakoś niektórzy gracze potrafią się zarejestrować, nie pierd**** tylko grać i dochodzą do wysokich progów w statystykach.

W czerwcu lub lipcu uruchamiam Universum 3, zapraszam na nie - zobaczymy czy podołasz wyzwaniu utrzymania się na topie.

Kurwa, ja Tobą gardzę rozumiesz ? Wchodzisz na ten serwer i załomujesz na bugach graczy. Jesteś zerem rozumiesz to ? Nie pisz w tym temacie o Twoim zajebanym serwerze bo nikogo to nie interesuje. Jestem wolnym człowiekiem i nawet jeśli zezłomujesz mnie jeszcze 100000 razy na bugu to mnie nie zniechęci do serwera a zmotywuje że takie zwierzęta jak ty to trzeba trzymać w klatkach i tresować, bo na wychowanie jest dla Ciebie za późno. Jesteś po prostu gorszy i musisz się z tym pogodzić, nie szukam serwerów do poważnej gry, ja szukam serwerów z ludźmi a nie ze zwierzętami.

Fuck off bitch !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa, ja Tobą gardzę rozumiesz ? Wchodzisz na ten serwer i załomujesz na bugach graczy. Jesteś zerem rozumiesz to ? Nie pisz w tym temacie o Twoim zajebanym serwerze bo nikogo to nie interesuje. Jestem wolnym człowiekiem i nawet jeśli zezłomujesz mnie jeszcze 100000 razy na bugu to mnie nie zniechęci do serwera a zmotywuje że takie zwierzęta jak ty to trzeba trzymać w klatkach i tresować, bo na wychowanie jest dla Ciebie za późno. Jesteś po prostu gorszy i musisz się z tym pogodzić, nie szukam serwerów do poważnej gry, ja szukam serwerów z ludźmi a nie ze zwierzętami.

Fuck off bitch !

Chłopczyku czy Ciebie ktoś za mocno w główkę nie uderzał jak byłeś mały?

Masz 100% pewność, że to ja wchodzę na te wasze śmieszne serwery i używam bugów?

Najpierw się dziecko dowiedz kto to, potem sobie możesz bluzgać ile Ci rodzice pozwolą.

bs_2.png

Opublikowano

Glibnes bez urazy

spieprzaj do swojego teamtu tam spamuj nie tu! STOP SPAM NOOB!!!!

wiem, że to ty jesteś tym buggerem.

Modka proszę o ukaranie tego pana i wyczyszczenie tematu z jego zbednych postow.

teraz nie mialem czasu na zajmowanie sie bugiem jestem w innym teamie

Opublikowano

Glibnes bez urazy

Modka proszę o ukaranie tego pana i wyczyszczenie tematu z jego zbednych postow.

Kolejny...

Jakie masz dowody, że to ja? Podaj choć jeden racjonalny dowód, że to jestem ja...

Mam już dość tego obwiniania mnie o jakichś buguserów.

To, że napisałem kilka faktów na temat tego serwera nie oznacza że go od razu fizycznie atakuję - weź się najpierw zastanów co mówisz.

bs_2.png

Opublikowano

Może i jakieś błędy załataliście, ale najważniejsze są nietknięte.

I jeszcze ta kolejka... Jaki jest sens wsadzania ogromnej kolejki do stoczni, skoro zawiesza serwer?

(do autora)

To na czym wy macie hosting? Polecam zmianę hostingu lub załatanie tego błędu jak najszybciej.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

(do autora)

To na czym wy macie hosting? Polecam zmianę hostingu lub załatanie tego błędu jak najszybciej.

Mała rada na mój koszt do autora tematu.

Błąd z kolejką nie jest winą hostingu - wiem co mówię, bo sam przez to przechodziłem.

I właśnie dlatego ganię ludzi który robią takie serwery - najważniejsze rzeczy nie są załatane, a i tak wypuszczacie to w świat.

To jest po prostu hańba dla prawdziwych (nie mówię że profesjonalnych) programistów.

bs_2.png

Opublikowano

(do autora)To na czym wy macie hosting? Polecam zmianę hostingu lub załatanie tego błędu jak najszybciej.

1and1.pl

błędy próbuję wyeliminować ale to wymaga czasu

Opublikowano

Glibnes bez urazy

Glibnes czy ty potrafisz czytać czy tylko napierniczasz w klawiaturę jak małpa ?

Śmiesz nazywać mnie dzieciakiem a nawet mnie nie znasz, może chcesz się spotkać ? Porozmawiamy, napijemy się kawy, co Ty na to ?

Ahhh, zapomniałem że jesteś z Warszawy czyż nie ?

Teraz kilka faktów z mojej strony:

1. Wypowiedzi z Twojego bugerskiego konta w grze są prawie że identyczne co do Twoich postów na forum:

-"Buguje po to, by uĹwiadomiÄ ludziom Ĺźe grajÄ na gĂłwnianych serwerach i sÄ lepsze niĹź ten chĹam."

-"Co za pierdolony tÄpak z Ciebie...

Niczym siÄ nie róşnisz od bandy bezmĂłzgich dresikĂłw z pod monopolowego. WeĹş siÄ kurwa dzieciaczku ogarnij, bo widze Ĺźe cie chyba tatuĹ za mocno kutasem smyraĹ po dupie."

-"Dane osobowe? RĂłwnie dobrze mogĹeĹ dziecko zapytaÄ o numer konta i PIN do karty.

No chyba cie pojebaĹo dziewczynko. Nie jestem kretynem."

2. Chyba Ty masz coś z głową skoro nie potrafisz przyjąć do siebie że gówno mnie obchodzi Twój serwer i będę grał na takim na którym mi się podoba.

3. Na początku chciałeś się ze mną zobaczyć, kiedy zapytałem gdzie to spotkanie ma się odbyć napisałeś że w Warszawie, ja rozumiem że świat wydaje Ci się mały z powodu Twojego ograniczenia umysłowego ale mniejsza o to. Kiedy poprosiłem Cię o dokładny adres, podając powód przyjazdu jako spotkanie po meczu wyjazdowym, zmieniłeś ton rozmowy. Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty, "kozak w necie, cipa w świecie" < to również jest cytat i nie podlega ocenzurowaniu!.

Dla wyjaśnienia !! Są to CYTATY "", niejakiego cake z BlackGalaxy, które w żaden sposób nie podlegają ocenzurowaniu jak i nie przypisuję ich do siebie. Najpierw uświadomił mi że taki z niego mężczyzna jak z koziej dupy wiadomo co. Następnie wciskająć mi gadkę jaki to jego serwer jest super najadł się troszkę ulicznej, polskiej kultury z blokowisk na znak mojego zniesmaczenia. Po tym jak uświadomiłem mu że moja chęć przyjazdu do Warszawy i spotkania po meczu nie jest znikoma, kolaga zszedł z tonu. Niestaty nie udało mi się z nim więcej pogadać w grze, gdyż został zbanowany a bug jakiego używał usunięty. No ale od czego jest to forum :)

Myślę że wystarczająco opisałem zaistniałą sytuację użytkownikom jak i administratorom tego forum.

PS. Nie posiadam kont na portalach typu: "nasza klasa", "FacePALMBook" itp. z prywatnych względów więc nie ma możliwości abyś zobaczył mnie w sieci, oczywiście propozycja spotkania twarzą w twarz jest nadal aktualna.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Glibnes czy ty potrafisz czytać czy tylko napierniczasz w klawiaturę jak małpa ?

Śmiesz nazywać mnie dzieciakiem a nawet mnie nie znasz, może chcesz się spotkać ? Porozmawiamy, napijemy się kawy, co Ty na to ?

Ahhh, zapomniałem że jesteś z Warszawy czyż nie ?

Teraz kilka faktów z mojej strony:

1. Wypowiedzi z Twojego bugerskiego konta w grze są prawie że identyczne co do Twoich postów na forum:

-"Buguje po to, by u�wiadomi� ludziom şe graj� na gównianych serwerach i s� lepsze niş ten ch�am."

-"Co za pierdolony t�pak z Ciebie...

Niczym si� nie róşnisz od bandy bezmózgich dresików z pod monopolowego. Weź si� kurwa dzieciaczku ogarnij, bo widze şe cie chyba tatu� za mocno kutasem smyra� po dupie."

-"Dane osobowe? Równie dobrze mog�e� dziecko zapyta� o numer konta i PIN do karty.

No chyba cie pojeba�o dziewczynko. Nie jestem kretynem."

2. Chyba Ty masz coś z głową skoro nie potrafisz przyjąć do siebie że gówno mnie obchodzi Twój serwer i będę grał na takim na którym mi się podoba.

3. Na początku chciałeś się ze mną zobaczyć, kiedy zapytałem gdzie to spotkanie ma się odbyć napisałeś że w Warszawie, ja rozumiem że świat wydaje Ci się mały z powodu Twojego ograniczenia umysłowego ale mniejsza o to. Kiedy poprosiłem Cię o dokładny adres, podając powód przyjazdu jako spotkanie po meczu wyjazdowym, zmieniłeś ton rozmowy. Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty, "kozak w necie, cipa w świecie" < to również jest cytat i nie podlega ocenzurowaniu!.

Dla wyjaśnienia !! Są to CYTATY "", niejakiego cake z BlackGalaxy, które w żaden sposób nie podlegają ocenzurowaniu jak i nie przypisuję ich do siebie. Najpierw uświadomił mi że taki z niego mężczyzna jak z koziej dupy wiadomo co. Następnie wciskająć mi gadkę jaki to jego serwer jest super najadł się troszkę ulicznej, polskiej kultury z blokowisk na znak mojego zniesmaczenia. Po tym jak uświadomiłem mu że moja chęć przyjazdu do Warszawy i spotkania po meczu nie jest znikoma, kolaga zszedł z tonu. Niestaty nie udało mi się z nim więcej pogadać w grze, gdyż został zbanowany a bug jakiego używał usunięty. No ale od czego jest to forum :)

Myślę że wystarczająco opisałem zaistniałą sytuację użytkownikom jak i administratorom tego forum.

PS. Nie posiadam kont na portalach typu: "nasza klasa", "FacePALMBook" itp. z prywatnych względów więc nie ma możliwości abyś zobaczył mnie w sieci, oczywiście propozycja spotkania twarzą w twarz jest nadal aktualna.

Pozdrawiam

Nie wiem chłopcze czy ty coś jarasz, pijesz, czy bierzesz Bóg wie co. Już nie raz Ci powtarzam, że nie jestem tą osobą z która ty niby rozmawiasz (z tego co się tu doczytałem, jakiś "cake").

Dodatkowo, ciągle coś mówisz o moim serwerze - napisałem Ci raz kilka postów temu co sądzę o twoich wypowiedziach na temat mojego serwera i nic więcej nie pisałem, więc nie wiem o co Ci w tej chwili chodzi.

"Śmiesz nazywać mnie dzieciakiem a nawet mnie nie znasz, może chcesz się spotkać"

Po co mamy się spotykać? Chcesz mi coś sprzedać czy może przekazać osobiście Dobrą Nowinę? Takie gadanie jest właśnie na poziomie dzieci w gimnazjum, więc nie dziw się, że wcześniej nazwałem Cię "chłopczykiem" (i prawdopodobnie inne osoby też Cię tak nazywają)

Po krótkim namyśle wycofuję to co pisałem w poście nr. 9 - proszę Cię, nie zjawiaj się na moim serwerze, nie potrzeba mi ludzi o inteligencji małej małpki.

bs_2.png

Opublikowano

Mam IP buggera prawdopodobnie go zbanowałem, nie wiem czy wprowadzone przeze mnie banowanie na IP działa poprawnie, prawdopodobnie się okaże w niedalekiej przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...