Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.Mpcforum.Pl - Koniec Imprezy

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer był fajny, grałem przed restartem mapy, ale jak jest tyle ludzi to zaczynają budować głupoty, kaktusownie itp. Super dobrana nazwa tematu: Koniec imprezy :rolleyes:

@2UP To nie serek a gąbka

Opublikowano

Kokosz ! Dogadajmy się jakoś ! Mogę opłacić serwer i go prowadzić ! Tylko nie niszcz takiego dzieła.

Opublikowano

@2xUP

Jeżeli rzeczywiście możesz opłacić serwer to nie zmarnuj tego u Kokosza, tylko zrób jakiś porządny serwer :)

Opublikowano

Fajnie, że się dowiedziałem <chodzi o kilka postów wyżej ...>

A co do reszty ...

Tutaj nie chodzi o kase na dedyka tylko o brak chęci kokosza do adminowania ;)

I jeszcze o tym serverze do Crysisa ...

W którymś temacie o OFF 4 Ever Minecraft.MPC kokosz napisał, że "głównym zadaniem jest forum a nie server" więc wątpię, że on kiedyś powstanie ;)

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

ehhh i tak admów wpychałem do lawy :P pozdro dla tych których spotkało zetkniecie z lawa lub moim piaskiem :P tak zarabia się na życie (piszę to tylko dla posta) :PPPP

Zbieram to co lubią creepery czyli zielony kolor :P + -

Opublikowano

Dzięki za wszystko.Jednak moja firma nie powstała.Z checią bym zagrał, ale jak kokos napisał of 4ever :( Cóż czeba:D grać w Pes`a teraz ;d

Pozdrawiam.

Opublikowano

to się musiało w końcu stać : serwer zniszczyła społeczność, która swoim zachowaniem wpłynęła na niechęć kokosza. I tak tam nie grałem ale przynajmniej może dzięki temu chociaż 1 neos wyjdzie na dwór :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

mi ten serv sie podobal bylo fajnie chciarz cuba nikt zalozyc nie chcial :P

404 sygantura not found

Opublikowano

mi ten serv sie podobal bylo fajnie chciarz cuba nikt zalozyc nie chcial :P

Ile grałeś na serwie, że takie opinie dajesz ? Mi zawsze mod jakoś znalazł chwilke czasu i założył tego cuba, chyba że akurat był zajęty robieniem go u kogoś innego. Jeśli neosy wyjeżdżały z tekstami "Mod hodź tó i zrub mi cube" to nic dziwnego, że Modzi mieli dość. Ja bym takiemu chamskiemu kolesiowi napewno żadnego cuba nie robił to by się może kultury nauczył.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Tak właśnie kończy się większość serwerów w Minecrafcie. Po paru miesiącach nie ma kto ich opłacać, i hosterowi "nie chce się odpalać serwa". W ogóle w Minecrafcie nie opłaca się robić serwa, gdyż nic się na nim nie da zarobić. Np w tibi (to tylko przykład) jest item shop w którym można kupić unikatowe itemki, albo pacc na którym można sporo zarobić, a w Minecrafcie co?... klocki się będzie sprzedawać?, konto vip?. Moim zdaniem kiedy zaczyna się grać na jakimś serwie w MC trzeba się liczyć z faktem, że wkrótce zostanie zamknięty. Oczywiście mogą być takie "porządne serwery" na których można dłużej zagrać, ale jest ich raczej BARDZO mało.

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz serwer World of Blocks. Może zostać oficjalnym serwerem Mpcforum. Ja mam dedyka i sam go będę opłacał.

Zbieram +.

Opublikowano

Ja grałem pare miechów i mi po 2 dniach założył MixSie cuba.Pamiętam jak się zacieszałem że dostałem cuba.A ja polecam MYCRAFT.Dobry server 24/7 ale premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...