Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.Mpcforum.Pl - Koniec Imprezy

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisał że to koniec, więc koniec raczej s2 nie będzie jak dział już usunięty.

Dzięki Geo, Dzięki Kokosz, i Pozdrowienia dla Teamu =>

Sygnatura.

Opublikowano

@UP3 Dokładnie

Wtedy użytkownicy MPC wybiorą jeden z nich i będą tam koczować :>

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

No cóż, dziękuje wam wszystkim, za te miło spędzone godziny na serwerze :)

Czas oderwać się od komputera, i zająć się czymś innym.

Na prawdę, było świetnie :)

Dziękuje teamowi, za ten świetny serwer, ale cóż, wszystko zawsze ma swój koniec.

Dzięki, siema.

Opublikowano

wiecie ile dedyk kosztuje? tani jest za 300zl:] plus dodatkowe transfery dodatkowe ramy itd ja wam moge zrobic serwer na vps;] 15$ i zrobie serwer dam ci adma itd co bedziesz chcial tanszego serwera pod mc niz 15$ raczej nie kupisz jak ktos chce skladac sie na serwer to gg 8614498

Opublikowano

Teraz Team odpocznie, ale obiecuje Wam, ze zobaczycie nas jeszcze nie raz na jakims serwerze ;P.

Jednak dzieki wszystkim za wspolprace, szczegolnie dziekuje Demonowi za to ze jako jedyny z modkow wytrwal tak dlugo, Xaulinowi za to ze jezdzil po calym teamie, najwazniejsze Geo i Bubie, za to ze dzieki nim serw zaszedl tak dalego no i wszystkim noobkom z Teamu oraz graczom, za wspolna zabawe ;].

PS. Szukamy sponsora! ^^

Opublikowano

Mi to jedno.

Wszedłem na serw, masa dzieci była i Geo wszystkich obsługiwał, a mnie nie. Ciągle na nowo wszystkich nowych etc. a ja czekałem i czekałem... Co kilka minut na nowo pisałem i nic... A tu przychodzą ludzie, piszą i od razu dostają odpowiedź...

Szczerze nie widziałem dobrego Dedyka no-premium. Ewentualnie PolCraft - Fajny dedyk, nie ma lagów jednak... no...czegoś mu moim zdaniem brakuje :/

To moja opinia i można mieć inne tak jak każdy @UP :P

Opublikowano

Ja mogę zająć się plikami na [unofficial] MPCforum serwer, ale mój komp się do tego nie nadaje. Przy 3 osobach zaczynają się lagi :D

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Ja też kupiłem premium tylko z myślą o S2 ...

Kurwa no =/

Kokosz zlituj się i odpal server ... proszę :P

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

Ja miałem jutro zamiar kupic jutro premium, ale i tak kupie, bo są lepsze serwery niż mpc, po co tracic czas na takie gówno, jak się pogra 2/3 mieśiące i zamykają serwer... Ja będe grał jak coś na mycraft.pl :D

Dzięki za gre, szczególnie Bot( Brzydal), sastuterad, affib, Geo, PiotrekkPL, EmpioS, asd1111, Destiny, Expik... Jeżeli o kimś zapomniałem (tych, których znam to sry) :D

Pozdrawiam

P.S Szukajcie nowego serwera, a nie płaczecie :P

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Lipa ;/

Jeżeli ktoś jest wstanie sponsorować server + ew. pomoc od nas zapraszam na PW do Virus181

Sygnatura.

Opublikowano

kokosz udostępnisz chociaż mapę? :)

dzięki za wszystko

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Większość pluginów była napisana przez bubę na potrzeby serwera i są one prywatne, nie dostaniecie ich.

A mapa to 4GB+, myślicie że kokosz nie ma co robić tylko ją dla was wstawiać na forum? -.-

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

:(

Bardzo źle... szczerze nie zamierzałem kupić premium. Ale miałem taką nadzieję że znowu serw będzie piracki. A teraz to takie uczucie pustki, że już nie zagram z osobami które znałem. A takie wspomnienia... z różnych odsłon serwera. Z lutego, beta testy, kolejny serwer...

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Było fajnie ale już koniec. Dzięki wszystkim :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Szkoda serwera ;( Fajnie się grało... Ale to już koniec. Dziękuje wszystkim za wspólną grę :)

http://www.pajacyk.pl/

Kliknij w zielony brzuszek pajacyka jeżeli pomogłem.

minecraftplayer.jpg

mpcforum.jpg

50

100

150

200

250

300

Na minecraft.mpcforum.pl pod nickiem: GaneR

mca.pngmca.pngmca.png

Opublikowano

Ja również wszystkim dziękuje.

A przede wszystkim kokosz'owi który opłacał cały server z swoich dochodów.

Byliśmy jednym z największych serverów no ale cóż.Wcale się kokosz'owi nie dziwię

bo taki server kosztował na prawdę dużo więc i ty to uszanujcie.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

A ja mam jeszcze pytanie do kokosza <odpowiedz :P>

Czy server jeszcze kiedykolwiek <nie mówię że za tydzień, ale np. za miesiąc ?> będzie działał ? ;>

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

EJ ludzie jak znajdziecie jakiś serwer to podrzućcie mi na pw ok??

Dzięki całemu teamowi za grę było fajnie

a19e687519dfeca0.png?1329592601017

2ex8xhv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...