Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalmt2[Pl][Dedyk]

Tinea/DriveMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu działający serwerinfo: http://www.speedyshare.com/files/28221528/serverinfo.py

Sorry za tamten wcześniej, pomyliłem jedną litere. Ten działający.

@@@ SORRY ZA DOUBLE, nie zauważyłem posta wyżej. @@@@@@@@

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

srajtaśyma , to są pierwsze dni serwera , ja z doświadczenie wiem ,że na każdym serwerze w pierwszy dzień cały czas jest off ponieważ cały czas coś poprawiają , dodawają itp , chcesz mieć większy komfort gry poczekaj cierpliwie .

Zbieram - !!!

Opublikowano

Do jutra będzie Client bez wirusów jak coś patrzcie na stronie będzie pisało Client juz odwirusowany ok?

buhahhahaha. Propozycja nie zachęcaj ludzi do zasysania.Wyczyść z syfu i reklamuj.

Ps. za rozwalone H.D.D będziesz płacił?A za utracone dane? i coś jeszcze ale tego nie napisze .pozdro

Opublikowano

Wirus jest i był !

I jest to groźny wirus ^^ Musiałem się namęczyć ,żeby go usunąc

Ogólnie bym zagrał na servie gdyby ogar admin był

Poczekam na Alamuta

Opublikowano

Serwer jest zajebisty, admin ogarnia. Polecam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Wirus jest i był !

I jest to groźny wirus ^^ Musiałem się namęczyć ,żeby go usunąc

Ogólnie bym zagrał na servie gdyby ogar admin był

Poczekam na Alamuta

Pisałem w tym temacie. Wir dopiero szaleje po paru godzinkach... A co potrafi- uszkadza partycje startowe dysku tworzy kopie swojego kodu na innych plikach,partycjach.Aż w końcu uszkadza dysk twardy w kompie. A i wysyła dane .... itp itd.pozdro pomogłem daj plusa.

wyzej w temacie umieściłem program do wyczyszczenia syfu z kompa.pozdro

daj plusa jeśli pomogłem.

Opublikowano

kurrrrr ..... zbugowalo mi konto bylem na ch3 gm zrobil off ch3 i teraz jak sie logam to caly czas twoje konto jest juz połączone ;/ pomoze ktos ?

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Temat przeglada 70+ osob .A w jinno stoi okolo 2/3 ;/

Chyba kupili wadliwego dedyka bo sa lagi ;/

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Jeżeli przerwało mi ściąganie przy 4% to ten wirus jest groźny? Usunąłem plik od razu i zaraz na wszelki wypadek zrobię skan kompa. Nie ściągajcie tego, chyba, że chcecie mieć problemy z komputerem, koleś mnóstwo wirów naładował.

Opublikowano

Jeżeli przerwało mi ściąganie przy 4% to ten wirus jest groźny? Usunąłem plik od razu i zaraz na wszelki wypadek zrobię skan kompa. Nie ściągajcie tego, chyba, że chcecie mieć problemy z komputerem, koleś mnóstwo wirów naładował.

W tych plikach do pobrania było i nadal jest całe stado wirków.TAK SĄ ZAGROŻENIEM DLA TWEGO KOMPUTERA .PRZESKANUJ KOMPA KONKRETNYMI PROGRAMAMI/ A najlepsze rozwiązanie format wszystkich partycji WSZYSTKICH.

Moje prywatne zdanie na temat tego serwa: Serw z typu pojawiam się i znikam twoje dane mam będzie mały wlam:)

Opublikowano

Nie polecam antywirus sie wyłączył NIE SCIAGAC BO BEDZIE DUZY PROBLEM PO URUCHOMIENIU KOMPA PONOWNIE a wiec STOP . Zagram jak nie bedzie wirusa dajcie info GA

Opublikowano

A i przyczyną wirusa jest taki że Ha ma zawirusowanego kompa bez antywirusa i tak sie kaczy gdy Wlasciciel ma 12lat podobno sa najlepsi ^^ . Dokładna przyczyna wirusy na plikach serwerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...