Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalmt2[Pl][Dedyk]

Tinea/DriveMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie nie pobierajcie ani packa ( launchera ) ani clienta !!!! w packu na koniec pobierania wykrywa mi wira a w launcherze już na początku wykrywa mi jednego wira a potem z powodu następnego nie mogę pobierać dalej ;F nie ma co do dupy serwer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

Kurwa, co jest grane pobieram clienta i launcher'a, launcher otwieram i jakiś błąd ze spolszczeniem mi wyskakuje... Zagrałbym ale nie wiem o co chodzi!!!!!! -,-

Opublikowano

Ludzie nie pobierajcie ani packa ( launchera ) ani clienta !!!! w packu na koniec pobierania wykrywa mi wira a w launcherze już na początku wykrywa mi jednego wira a potem z powodu następnego nie mogę pobierać dalej ;F nie ma co do dupy serwer

Zgadza się kolega ma racje. Nie zasysaj bo potem będziesz płakal i szukał lekarstwa na tego wina.32.Sality.. Cięzki wirus i to w kilku odmianach naraz ..

NIE POBIERAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAJ PLUSA:)

Opublikowano

Ciekawy serwer. Zagoszę, już clienta ściągam.

ps. MOGĘ ZASPONSOROWAĆ FORUM, BEZ CHACZYKÓW. PW.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Jebac ten server Client i lanucher ma tyle wirusów ze Wyleczenie to Only format kompa nie polecam i oczywiscie ---!

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Pierdolicie wszyscy głupoty, gram i jakos nie ma wirów w clienecie.. >>.<< Jedynie w lanczerze.

Miyoshi

Slayer -.-

Nowicjusz
Opublikowano

BO TU JEST GROŹNY WIRUS WIN32 SALITY!!! RADZĘ NIE POBIERAĆ, A ANTIWIRUS CI SIĘ WYŁĄCZYŁ PONIEWAŻ POBRAŁEŚ TE GÓWNO! I MASZ ZARAŻONEGO KOMPA!

Opublikowano

Ludzie czytajcie wszystko co jest w danym temacie. PLIKI DO DO POBRANIA SĄ ZARAŻONE POWAŻNYM WIRUSEM!! NAZYWA SIĘ WIN.32.Sality.

POWAŻNE CHOLERSTWO CO W STRASZNYM TEMPIE PRZENOSI SIE NA INNE PLIKI!! USZKADZA TAKŻE DYSK KOMPA_PO PEWNYM CZASIE.

DOSTAŁEM JUZ 2 MINUSY ZA POMOC DLA TYCH CO TO SCIĄGNELI. ZAPEWNE MINUSY OD TYCH CO ZAMIEŚCILI TO ŚCIERWO NA FORUM DO POBRANIA.

NIE POBIERAJCIE A JAK JUZ POBRALIŚCIE MACIE LEKARSTWO OTO LINK LICZE NA PLUSY

http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208279886

Opublikowano

Daj dowód skana, że luncher czysty.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Ludzie czytajcie wszystko co jest w danym temacie. PLIKI DO DO POBRANIA SĄ ZARAŻONE POWAŻNYM WIRUSEM!! NAZYWA SIĘ WIN.32.Sality.

POWAŻNE CHOLERSTWO CO W STRASZNYM TEMPIE PRZENOSI SIE NA INNE PLIKI!! USZKADZA TAKŻE DYSK KOMPA_PO PEWNYM CZASIE.

DOSTAŁEM JUZ 2 MINUSY ZA POMOC DLA TYCH CO TO SCIĄGNELI. ZAPEWNE MINUSY OD TYCH CO ZAMIEŚCILI TO ŚCIERWO NA FORUM DO POBRANIA.

NIE POBIERAJCIE A JAK JUZ POBRALIŚCIE MACIE LEKARSTWO OTO LINK LICZE NA PLUSY

http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208279886

dzieki za pomoc, ale coś czuje, że i tak formata zrobie dla pewności.

SpongeBob-SquarePants-10t-001.jpg

Opublikowano

SUPER SERWER !!!!!!!!! LUDZIE OCO WAM BIEGA SERWER POWSTAŁ NIEDAWNO. WIDAĆ ZE GM SIE STARA .

BRAKUJE MI 6/7 BONOW 15/15 ;] ALE I TAK FAJNIE ;]

Acha i Kasperkim( orginalna pełna wersja) sprawdzilem lauchera jakośnic niewykryło win32 ;P

POZDRO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sciaglem clienta i wiem ze ma wirusy bo mi wyskoczylo

myslalem ze to nie grozne usunolem juz plik

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...