Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty Na S4

primcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up i co ?

ty wiesz wszystko najlepiej ^^

Myślisz , że ilu ludzi znających C++ / robiących boty / itp

na tym forum ma ponad 18 ++ lat ?

Bo tak się składa , że na allegro boty do MU / ITP -- własnej roboty sprzedają nawet gówniarze .. ;)

więc nie mów , że się nie da i , że ja o czymś nie mam pojęcia :)

bo sam raczej tez dużo nie masz

@@bo jestem już na tym forum trzeci roczek i trochę ludzi się widziało :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to mozliwe , ze chlopak w wieku 15 lat zrobil bota. Dziecko moze sie Tym interesuje ,i poswieca temu duzo czasu.

Wydaje mi sie poprostu , ze mu zazdroscisz.

Opublikowano

hmmm...

do tego wystarczy troche checi i umiejetnosci.

albo najlepiej ktos kto Ci w tym pomoze :).

Samemu wydaje mi sie dluzej bedziesz dazyl do celu,

a jak ktos Cie nauczy podstaw, dalej pojdzie duzo latwiej :D.

@edit

a propos. jesli ktos zna sie na programowaniu

i ma ochote mi pomoc ogarnac troche,

prosilbym o kontakt na pw :)

( sorry ze nie ten dzial, ale tu duzo osob zaglada :) )

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

ale wy jestescie zalosni gra wyglada jak kupa grafika badziew sens gry zerowy a do tego jakis pojeb 16 letni nabija kase na waszej glupocie jest tyle nowych gier ze hackerom nie dano mozliwosci handlowania tym co przez dlugi czas sobie zbieraliscie nawet jak wbije sie wam na konto to i tak gowno z tego ma bo itemy sa przypisane do bohatera a tu kazdy by gowno zjadl za pare blessow od pojeba ktory wie jak je skopiowac zacznijcie myslec i olac mu ni edajcie satysfakcji pryszczatym gejom.

Opublikowano
ale wy jestescie zalosni gra wyglada jak kupa grafika badziew sens gry zerowy a do tego jakis pojeb 16 letni nabija kase na waszej glupocie jest tyle nowych gier ze hackerom nie dano mozliwosci handlowania tym co przez dlugi czas sobie zbieraliscie nawet jak wbije sie wam na konto to i tak gowno z tego ma bo itemy sa przypisane do bohatera a tu kazdy by gowno zjadl za pare blessow od pojeba ktory wie jak je skopiowac zacznijcie myslec i olac mu ni edajcie satysfakcji pryszczatym gejom.

Tak na ciebie wolają rodzicie. Ban dla tego pana.

Opublikowano

@2xup

Morgis ->

to że nie masz talentu i rodzice Cie kiepsko skonstruowanego splodzili to nie nasza wina.

Chlopak przesiedzial Bog wie ile nocy nad tym, bo go to fascynuje i ciekawi,

on nie tylko mysli o tym jako o kasie, uwierz mi :).

Report? :D

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

no ale cos w tym z prawdy jest, co nie oznacza, ze ludzie odejda od gry. ba, ja za miesiac mam zamiar wrocic i zrobic sobie agi sm'a i dobrze sie bawic :)

que?

Opublikowano
no ale cos w tym z prawdy jest, co nie oznacza, ze ludzie odejda od gry. ba, ja za miesiac mam zamiar wrocic i zrobic sobie agi sm'a i dobrze sie bawic :)

heh nie tylko Ty wrócisz ;] ja tez mam zamiar grac jak pewnie większość tego forum..

a Ty ziomuś co mówisz ze ten koleś tylko dla kasy te hacki pisze to powiem Ci tyle.. ze znam go z reala b.dobrze i on robił je pierwszo dla siebie do własnego użytku a nie dla pieniędzy.

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
Noobas był/jest autorem najlepszego cheata na s2 ( miałem przyjemnośc go testować ^_^) on równiez wymyślił dupe hacka i zrobił obejscie gameguarda na wieki dlatego jak on mówi ze jego cheat jest gotowy na s4 to tak musi być bo Webzen chyba nie zmieni wszystkiego bo teraz bedą zajęci stabilnością serwera ewentualnym przenoszeniem bazy.

autorem dupe? nie wyobrażasz sobie ile osób miało już dupe długo przed tym zanim ktoś pomyślał o tym, dupe wyciekło z stawiania prywatnych serverów,a ten cheat o którym mówisz Jean pokazał całemu GMO poprzez wejście na gryfusa PC.

67ecb205.jpg d0e62d74.gif

(na screenie jest stary CM 1.2, nowszy CM 2.0 Special niestety poleciał z formatem dlatego dałem screen starszego)

To skoro nie grasz w mu nie wypowiadaj się tu więcej, pozatym.. myślisz że takie największe hakerskie autorytety w Mu jak lodi czy Zergman skupiali się bardziej nad zarobkiem czy grą?, panuj troche nad sobą bo tworzysz tylko flame war i kontynuowanie go źle się skończy -_-

A co do reszty to zamiasz wszyscy jeden po drugim komentować jakieś durne prowokacje to lepiej zrobicie naciskając !Report

I wreszcie idąc tokiem tematu... ma ktoś już jakieś potwierdzone informacje że bedzie nowy Auto All na S4 i ile będzie wynosić? lub jakiś kontakt z Realskim ? miałem kiedyś jego gg ale usunołem z braku potrzeby trzymania go...

2006-2010

Opublikowano
autorem dupe? nie wyobrażasz sobie ile osób miało już dupe długo przed tym zanim ktoś pomyślał o tym, dupe wyciekło z stawiania prywatnych serverów,a ten cheat o którym mówisz Jean pokazał całemu GMO poprzez wejście na gryfusa PC.

67ecb205.jpg d0e62d74.gif

(na screenie jest stary CM 1.2, nowszy CM 2.0 Special niestety poleciał z formatem dlatego dałem screen starszego)

To skoro nie grasz w mu nie wypowiadaj się tu więcej, pozatym.. myślisz że takie największe hakerskie autorytety w Mu jak lodi czy Zergman skupiali się bardziej nad zarobkiem czy grą?, panuj troche nad sobą bo tworzysz tylko flame war i kontynuowanie go źle się skończy -_-

A co do reszty to zamiasz wszyscy jeden po drugim komentować jakieś durne prowokacje to lepiej zrobicie naciskając !Report

I wreszcie idąc tokiem tematu... ma ktoś już jakieś potwierdzone informacje że bedzie nowy Auto All na S4 i ile będzie wynosić? lub jakiś kontakt z Realskim ? miałem kiedyś jego gg ale usunołem z braku potrzeby trzymania go...

Dalej nie myślisz, zresztą wcześniej też nie myślałeś. Czemu SSy są podobne, a nie wziąłeś tego pod uwagę ze wzoruje mojego hacka na CheatMasterze? Porównaj sobie CheatHappens z CheatMaster. Lodi robił to samo.

@Autorem jestem ja, nie grałeś w tym czasie na GMO. Nie patrzyłeś jakie ilości jeweli byly sprzedawane na allegro.

Wszystko zaczęło się drastycznie, Lodi tez miał metode, podzieliłem się z nim. Jest jedyną osobą której pełnie ufam na tym forum.

AutoAll 5 będzie w sprzedaży 1 czerwca.

Opublikowano

Mam takie pytanie, ten beta test globala Webzenu, który się odbył niedawno - czy był on na plikach Season4? Bo nie było tam wielkich różnic w pakietach w stosunku do obecnego globala :) no ale może to nie była jeszcze wersja S4?

Opublikowano
Mam takie pytanie, ten beta test globala Webzenu, który się odbył niedawno - czy był on na plikach Season4? Bo nie było tam wielkich różnic w pakietach w stosunku do obecnego globala :) no ale może to nie była jeszcze wersja S4?

Odezwij sie GG:321967. To Ci all opisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...