Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty Na S4

primcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam botów na S4

ważny jest :

-Pick up

-Auto buff

Dzięki. :-)

/Myślę że dużo osób szuka takiego owego, więc nie tylko mi się przyda.

Opublikowano
kiedys bedzie mozliwosc 1hh?czy to juz nie te lata?

Jak bedzie dziórawy S4 to pewnie bedzie możliwośc ale wątpie że tak bedzie bo pliki mają być nowsze niz z Mu Korea a tam podobno wiekszosc dziórpołatana. pozatym gre bedzie miał Webzen a nie k2 co lało na Mu i zależalo im tlyko na kasie.

Opublikowano
Jak bedzie dziórawy S4 to pewnie bedzie możliwośc ale wątpie że tak bedzie bo pliki mają być nowsze niz z Mu Korea a tam podobno wiekszosc dziórpołatana. pozatym gre bedzie miał Webzen a nie k2 co lało na Mu i zależalo im tlyko na kasie.

Nie bedzie nowsze niz na Mu Korea. Będzie takie same jak Mu Taiwan, Mu Japan i reszcie. Weź pod uwagę ze oni muszą przetlumaczyc clienta na angielski ;)

Co do autokilli. Zobaczymy ; ) Moj hack juz jest przygotowany na season 4

Opublikowano

@mkqweryt

slownik polskiego sobie zainstaluj, bo nie wszyscy lapia o co biega w slowie dzióra

@luzak14

faktycznie eventy byly fajne ale jak byly stare servy hostowane przez webzen [wiggle/maya] to nie bylo zadnych eventow praktycznie, no przynajmniej z poczatku istnienia mu. Ale ludzie grali dla klimatu/bramki i tego zeby wreszcie miec blyszczacy set. na party sie chodzilo na yeti i do dungeona i o to przeciez chodzi :)

que?

Opublikowano
@mkqweryt

slownik polskiego sobie zainstaluj, bo nie wszyscy lapia o co biega w slowie dzióra

@luzak14

faktycznie eventy byly fajne ale jak byly stare servy hostowane przez webzen [wiggle/maya] to nie bylo zadnych eventow praktycznie, no przynajmniej z poczatku istnienia mu. Ale ludzie grali dla klimatu/bramki i tego zeby wreszcie miec blyszczacy set. na party sie chodzilo na yeti i do dungeona i o to przeciez chodzi :)

Jak wprowadzili atlans, to szczytem marzeń było expienie na Hydra spot ;-) . Nie wspomnę już repotów DW bez wejścia od tarkanu ;]

Opublikowano
Nie bedzie nowsze niz na Mu Korea. Będzie takie same jak Mu Taiwan, Mu Japan i reszcie. Weź pod uwagę ze oni muszą przetlumaczyc clienta na angielski ;)

Co do autokilli. Zobaczymy ; ) Moj hack juz jest przygotowany na season 4

sa minimum 2 czynniki , dzieki ktorym bez wejscia na server "nowego globala" nie stworzysz hacka na ta wersje...

Opublikowano
sa minimum 2 czynniki , dzieki ktorym bez wejscia na server "nowego globala" nie stworzysz hacka na ta wersje...

Oh naprawde? Tak sie sklada ze mam konta na Mu Korea, Taiwan.(Tak dla ścislosci to tez globalne serwery, mają juz season 4) Protokół pakietów był testowany/robiony na wyzej wymienionych serwerach. Wiec jezeli czegos nie wiesz to w ogole nie odzywaj sie

Opublikowano
Oh naprawde? Tak sie sklada ze mam konta na Mu Korea, Taiwan.(Tak dla ścislosci to tez globalne serwery, mają juz season 4) Protokół pakietów był testowany/robiony na wyzej wymienionych serwerach. Wiec jezeli czegos nie wiesz to w ogole nie odzywaj sie

Noobas był/jest autorem najlepszego cheata na s2 ( miałem przyjemnośc go testować ^_^) on równiez wymyślił dupe hacka i zrobił obejscie gameguarda na wieki dlatego jak on mówi ze jego cheat jest gotowy na s4 to tak musi być bo Webzen chyba nie zmieni wszystkiego bo teraz bedą zajęci stabilnością serwera ewentualnym przenoszeniem bazy.

Opublikowano

@noobas to taki kolejny cfaniak, przychodzi i mowi co ma. Co nas to obchodzi? nie chcesz udostępnic to nawet nie pisz ze masz..

Opublikowano

fakt cos w tym jest. nie neguje ze stworzyl takiego hacka, ale skoro to forum dotyczy hackow/botow/cheatow to faktycznie nie ma sensu sie chwalic. Dobrze ze cos takiego jest, ale reszte ludzi, ktorzy dostepu nie maja to jedynie irytuje :|

que?

Opublikowano
fakt cos w tym jest. nie neguje ze stworzyl takiego hacka, ale skoro to forum dotyczy hackow/botow/cheatow to faktycznie nie ma sensu sie chwalic. Dobrze ze cos takiego jest, ale reszte ludzi, ktorzy dostepu nie maja to jedynie irytuje :|

Może to tylko była zapowiedź ze taki cheat istanieje i wkrótce bedzie w sprzedaży .kiedyś był a z kądś wiem że jak bedzie s4 to cheat bedzie w sprzedazy :D

Opublikowano

@Up ale spamisz ...

czemu marne groszę ?

dla takiego 15 latka = sprzedać 1 hack za 15 zł -- sprzeda ich z 20 i ma 300 zł --

a kasa w wieku 15 lat .. :P ehem

przydaję się zawsze xD

Opublikowano

nie zawsze programowanie wystarczy do tworzenia hackow. jeszcze trzeba znac protokoly sieciowe, sam sposob komunikacji w sieciach nie wspominajac o tak newralgicznych pojeciach jak de/szyfrowanie, matma, sockety itd. ale ja sie nie znam ;D. w koncu koduje tylko 8lat;]. a moze to bardziej kwestia podejscia do samego siebie. mnie jakos nigdy nie jara pokazywanie co mi sie udalo zakodowac, bardziej sama struktura dzialania systemu/kodu. zreszta ja nie programuje dla platformy m$ windows :D,

w kazdym razie Mikiel^^ ma racje - zawsze warto uczyc sie programowania. tylko taka rada na start - szerokim lukiem omijac programowanie strukturalne, od razu uderzac w obiektowke (c#, java, php5, ruby, python, no wzglednie c++ w celach poznawczych)

que?

Opublikowano
@Up ale spamisz ...

czemu marne groszę ?

dla takiego 15 latka = sprzedać 1 hack za 15 zł -- sprzeda ich z 20 i ma 300 zł --

a kasa w wieku 15 lat .. :P ehem

przydaję się zawsze xD

Lol :lol: Twoja wiedza na temat programowania jest wrecz bezbledna

W wieku 15 lat programowac ?

Takie cos to dopierow w szkole sredniej i wyzszej czyli 18+ lat

Opublikowano

Noobas zarobił napewno wiecej niż 300 zł na tej grze.

Samo dupe sprzedawał o ile pamietam po 2.5 k pln a paru klientów napewno znalazł.

Chodzą pogłoski że itemki co mu K2 dało ostatnio za zablokowanie tego samego dupe, puścił za kupe kasy.

Do tego dochodz sprzedaż itemków które porobił pakietami, i jeweli.

Jak na taką głupią gre to całkiem nieźle.

Opublikowano

Oh naprawde? sourceeeeee

Opublikowano
Lol :lol: Twoja wiedza na temat programowania jest wrecz bezbledna

W wieku 15 lat programowac ?

Takie cos to dopierow w szkole sredniej i wyzszej czyli 18+ lat

Aktualnie 16 lat mam. No ale zaczynalem w wieku 15 :P|

Noobas zarobił napewno wiecej niż 300 zł na tej grze.

Samo dupe sprzedawał o ile pamietam po 2.5 k pln a paru klientów napewno znalazł.

Chodzą pogłoski że itemki co mu K2 dało ostatnio za zablokowanie tego samego dupe, puścił za kupe kasy.

Do tego dochodz sprzedaż itemków które porobił pakietami, i jeweli.

Jak na taką głupią gre to całkiem nieźle.

Za to nie gram na GMO teraz. Wszystko sprzedane jedynie konta zostaly ^^

Opublikowano
Aktualnie 16 lat mam. No ale zaczynalem w wieku 15 |[/quote[

No to teraz podbudowales troszkie :) i zmotywowales ...

Ale nie kazdy jest zdolny :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...