Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Crossfrie Hack

KubaKozzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*UNDETECTED*

Witajcie koledzy i koleżanki :D

Dla tych co szukają działającego aktualnie hacka wynalazłem takiego z innego forum i całkiem przyjemnie się na nim gra :)

Z góry mowię że hack zawiera virusy tak więc pobieracie go na własną odpowiedzialność !

Zaczynajmy ;)

1.Wchodzimy na stronkę:

http://www.multiupload.com/V9D98OI78Z

i pobieramy hacka.

2.Gdy już pobierzemy wrzucamy go na pulpit lub obojętnie gdzie i zostawiamy.

3.Wchodzimy na stronkę:

http://www.feartheskills.co.uk/

i się rejestrujemy. UWAGA ! Nazwa użytkownika musi posiadać więcej niż 5 liter ponieważ hack nie będzie działał.

4.Gdy już to zrobimy odpalamy hack. Na Viście i Win 7 jako administrator (na XP nie obiecuję czy będzie działał).

5.Gdy hack się odpali wpisujemy w Pole "Username" swój Login który podaliśmy na stronce na której się logowaliśmy. W pole "Password" wpisujemy swoje hasło ze stronki.

6.Czekamy aż się zalogujemy w hacku.

7.Gdy już się zalogujemy rozwijamy listę i wybieramy opcję "Crossfire" patrzymy czy pisze obok "Hack Status" czy pisze "Undetected" bo w każdej chwili XTrap może być zaktualizowany i hack będzie Detected. Klikamy "Download". UWAGA ! Jeśli będzie pisać "Failed Download dll" musimy wyłączyć swojego antywirusa i zapore systemową.

8.Jeśli wszystko będzie ok to przy "Main Status" będzie pisać "Ready To Inject".

9.Zostawiamy hacka włączonego.

10.Włączamy crossfire normalnie i się logujemy po czym naciskamy klawisz "Insert". Po tym powinno pojawić się okno w lewym górnym rogu. Jest to menu hacka. Opcje hacka włączamy i wyłączamy za pomocą strzałek w prawo i lewo. Jeśli za pierwszym kliknięciem opcja się nie włączy musimy kilka razy kliknąć ;)

Enjoy !

Miłej Zabawy ;)

Virustotal:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8888b9d7d848f8fe43519a3bacf9a3e163fd4b02b8ab61564caf281fd3cf3fe3-1304051314

Przypominam iż hack nie jest mój ! Ja go tylko rozpowszechniam.

Jeśli pomogłem to nie dawaj plusa czy tam minusa. Wystarczy napisać słowo "Dziękuje"

;)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OO , ładnie !

Ja go przetestuje i dam Edit'a (mam Xp) !

@Edit

Przy hacku wyskakuje to Przy ''status''

no vip access , a pasy mam dobre , nic się nie pokazuję !

Opublikowano

Edit

@UP

Chams, Aimbot, No recoil, reload ... wiele przydatnych rzeczy.

http://img715.imageshack.us/i/d3dmenu.jpg/

@2up

Nie wiem dlaczego jest taki błąd iż autorzy wyraźnie napisali że nie potrzeba konta VIP żeby działał hack. Spróbuję się dowiedzieć coś na ten temat i dam odp.

Opublikowano

Ej dlaczego gdy wpisze ID i haslo ze stronki to w Status pisze No Vip access ??

Czy tez trzeba e-maila potwierdzac zeby dzialalo ???

Wszystko smiga na e-maila czekalem nie 10min tylko 5 godz. Zeby hack dzialal to trzeba e-mail akceptowac.

Pomoglem daj +

Opublikowano

Miałem nie grać na cheatach, ale jakiś koleś jechał na 1hit, więc mnie wkurzył :}

Więc tak: nie wiem co Wy robicie , że Wam nie działa.

Mi działa na Windows XP service pack 3 , na 16 bitach, max mogę mieć 32, ale jakoś z przyzwyczajenia mam 16, e-mail doszedł pare sekund po utworzeniu konta.:}

Opublikowano

Mi nie dziala w Hack Status pisze Undetected. Klikalem z 5 min Download i ciagle Undetected ;/.

Opublikowano

piszcie passy :

login: skola121

password:buda121

Jak coś to zrobie sobie nowe

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Ej dlaczego gdy wpisze ID i haslo ze stronki to w Status pisze No Vip access ??

Czy tez trzeba e-maila potwierdzac zeby dzialalo ???

Wszystko smiga na e-maila czekalem nie 10min tylko 5 godz. Zeby hack dzialal to trzeba e-mail akceptowac.

Pomoglem daj +

Sprawdzę !

@EDIT

Działa !!!

Opublikowano

AimBot dla ludzi którzy nie mają myszki :D

Jak spodobał Ci się mój post czy też przyczynił on się do pomocy udzielonej Tobie, to nie stawiaj mi + czy - chyba że nalegasz to postaw co chcesz. Mi to wisi i powiewa.

Lubię spamować i zbierać warny, taki już jestem.

Opublikowano

Słuchajcie. Jeśli już włączycie Aimbot możecie włączyć pod nim fuknkcje "Selected Key" wtedy poniżej sobie schodzicie i wybieracie klawisz na aim bot'a kiedy ma działać a nie że cały czas.

Co do VIP Acces trzeba potwierdzić e-mail po zarejestrowaniu.

@MRSasqe

Tam ma pisać undetected ale w ostatniej linijce ma pisać "Ready to inject" i włączasz CF'a

Opublikowano

Hack jest zajebisty !

No recoil + to coś , że celownik nie lata :D + moje ak47 Camo , prawie jak 1 hit kill ^^

(Robię całą gwiazdę killi tym )

I widać przez ściany typów :)

Przydatne na alasce !

A co do aimbota , nie polecam !

Zacina się , zmula , kieruje w swoich ... i w ogóle !

A co do całego VipHacka zajebisty :)

Opublikowano

ta tylko nie kminie jednego, daje no recoil ,to wydaje mi sie , ze celownik i tak lata, daje no recoil + no spread, to celownik jakby też latał, daje samo no spread, to celownik nie lata, i jakby strzelo cały czas tam gdzie się celuję , ale nie w każdej broni np. w ak camo, daje strzelam pare razy i strzela w to samo i zaraz skacze do góry, a ze scar light to mogę z 15-20 strzałow strzelac i ciągle w to samo strzela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...