Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Crossfrie Hack

KubaKozzak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobilem tak jak pisales, wlaczam CF i nic czarny obraz czekalem z 10min.

Ja też tak mam !

Włącz kilka razy aż wejdzie , potem normalnie działa !

@Edit :

Dziś rano wykrywa mi X-Trap ;/

Włącza się gra , wyskakuje code field coś tam w X-trapie !

Wam też wykrywa ?

Opublikowano

niech ktos poda passy do tego programu albo cos bo jak Ja sie rejestruje to niemoge sie puzniej zalogowac.Prosze

Opublikowano

niech ktos poda passy do tego programu albo cos bo jak Ja sie rejestruje to niemoge sie puzniej zalogowac.Prosze

Kup sobie slownik na poczatek. Hack detected niestety mi juz niechce dzialac

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zrób konto na tym Forum(na tym co jest w Topic) , potwierdź na e-mailu !!!!

To ważne , bo jak nie potwierdzisz nie będzie działało !

A z resztą , hack już wykrywalny przez X-Trapa , niektórym nie wykrywa , więc spróbuj ^_^

Opublikowano

Więc tak; ściągneła mi się wersja do 0.6 , przedtem bylo 0.2 , i tak włącza się okienko logowania zdążyłbym się zalogować ,ale patrzyłem w nowe menu. Ogólnie menu się zmieniło troche inne kolory, jakiś update był hacka, ale i tak za chwile code error wyskoczyło coś tam ble , ble , ble i detected, a w hacku pisze Undetected

Opublikowano

Więc tak; ściągneła mi się wersja do 0.6 , przedtem bylo 0.2 , i tak włącza się okienko logowania zdążyłbym się zalogować ,ale patrzyłem w nowe menu. Ogólnie menu się zmieniło troche inne kolory, jakiś update był hacka, ale i tak za chwile code error wyskoczyło coś tam ble , ble , ble i detected, a w hacku pisze Undetected

Bo już jest Detected , w grze nie wykrywa , ale X-Trap wykrywa ....

Opublikowano

Witam. Mam problem. Pobrałem hacka, mam wesję 0.8, pisze że jest undetected. Daje ten przycisk download, przy main status jest napisane "ready to inject" więc zostawiam go tak i włączam CF'a. Wszystko sie aktualizuje, jest okno logowania loguje sie naciskam Insert i nic. Może mi ktoś pomóc?

Pozdrawiam, Sabazios.

Opublikowano

@Nightmarex nie wiem w czym tkwi problem, moze zwyczajnie wlaczasz za duzo opcji na raz? sprobuj pojedynczo. ja osobiscie uzywalem tylko kilku dla sprawdzenia i gra chodzila plynnie. albo poprostu twoj komp tego nie dzwiga. ;f

@up mialem podobny problem i wlasnie powodem bylo to ze nie potwierdzilem e-maila. ale skoro ty to zrobiles to nie widze przeciwskazan zeby hack nie dzialal. w instrukcji pisalo ze nazwa uzytkownika ma posiadac wiecej niz 5 liter, w przeciwnym razie hack nie bedzie dzialal. spelniles te wymagania?

Opublikowano

Tiaa hack działa znakomicie ;D. Na wcześniejszej wersji było detected, a teraz nowsza wersja i undetected czyli ten hack może bardzo długo przetrwać, skoro za każdym razem jak będzie detected mogą go updatować :D

Opublikowano

Mam pytanko czemu ESP HAKS I WEAPON HACKS nie moge otworzyć a reszte tak??

bo jak na strzałkach nie działa to klikaj , ąż wejdzie .... ehh , czytajcie dobrze co jest w temacie , a nie tylko pkt1 i down i potem problemy ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...