Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Crossfrie Hack

KubaKozzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam teraz problem z tym hackiem, a wcześniej na nim grałem...

SS:

http://imageshack.us/photo/my-images/9/ahakm.png/

Proszę o pomoc. Z góry dzięki.

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba ta nowsza wersja na systemy 32-bitowe skoro taki błąd masz. A i jeszcze jedno, ty masz system 64bit tak?

Jak spodobał Ci się mój post czy też przyczynił on się do pomocy udzielonej Tobie, to nie stawiaj mi + czy - chyba że nalegasz to postaw co chcesz. Mi to wisi i powiewa.

Lubię spamować i zbierać warny, taki już jestem.

Opublikowano

No chyba ta nowsza wersja na systemy 32-bitowe skoro taki błąd masz. A i jeszcze jedno, ty masz system 64bit tak?

Tak mam system 64bitowy; wcześniej mi ten hack działał a teraz coś nie chce...

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Opublikowano

Jeżeli wam hacki nie działają pościągajcie Net Framework 4.0. To on odpowiada w części przypadkach, za komplikacje związne z działaniem hacka.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

@kamilg1997

Patrząc na twój nick, to także dorosły nie jesteś więc od dzieci nie wyzywaj, tym bardziej że jestem od ciebie starszy.

Forum to jest przeznaczone głównie dla hackerów, więc nie wiem po co zakładałeś tu konto..

Opublikowano

popieram @up w 100%. po kilku probach zalogowania sie wyskakuje Login Failed i nie puszcza dalej.

prosze autora tematu o zmiane statusu na undetected :(

Opublikowano

Jak narazie to wykryło mi.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

@qbaa4

Tak właśnie hack jest aktualizowany na bierząco tak więc nie ma sensu zmieniać statusu bo w najbliższym czasie pojawi się wersja działająca i znając autorów tego hacka będzie pewnie ta wersja z jeszcze większym asortymentem

Opublikowano

Kuba, to zareportuj odpowiednie posty :)

A jeżeli chodzi o podpięcie, to nie ma mowy. Podpinamy tylko tutoriale, a nie hacki. Codziennie możecie odświerzać temat.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

całe szczęście działa zaktualizowało do wersji 1.o

Włączam hacka , ładuję się stoi na ''changing guid'' i nie idzie dalej ;///

spróbuj usunąć wszystkie pliki z folderu modules i zaloguj sie ponownie ja tak zrobiłem i śmiga

Opublikowano

Mi już nie działa działał 5 dni .(Troche mało wg mnie).A co ciekawe jeszcze 5 godzin działał.

Teraz wyskakuje mi "No VIP access" Wcześniej mi nic takiego nie wyskakiwało.

Prosze o odpowiedż.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi już nie działa działał 5 dni .(Troche mało wg mnie).A co ciekawe jeszcze 5 godzin działał.

Teraz wyskakuje mi "No VIP access" Wcześniej mi nic takiego nie wyskakiwało.

Prosze o odpowiedż.

Pozdrawiam.

Ja od miesiąca prawie latam na tym hacku i też NAGLE mi to wyskauję :(

Opublikowano

Chyba niestety już nie pogramy sobie z tym hackiem. Na głównej stronie feartheskills napisali że na 8,000 urzytkowników tylko 20 zapłaciło za hacka więc od teraz nie będzie on darmowy. Szkoda ... . Od teraz pisze " No ViP Access " .

Ale myślę, że może coś mi się z tym uda zrobić bo mam plik .dll zapisany w folderze więc może uda mi się go jakoś odpalić za pomocą jakiegoś injectora ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...