Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można by użyć czegoś co automatycznie używa czegoś w podanym przez Cb slocie. Np pele na 1 miejsce w eq i co 5sec ma użyć raz.

Na Venox'e jest niekończąca się pelerynka, a więc rozwiązanie z daniem jej np. na klawisz 1 byłoby dobre.

Ale dałoby się dać wtedy metina na pasek i odpalić np. 4?

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Proponuję zrobienie cheata, który automatycznie używałby pelerynek z eq.

Jest takie coś na kmr modzie, ale czasem lepiej grać na cliencie lub kmr nie działa. (np. na VenoxMT2)

Podkreślę - nie chodzi mi o mobbera, ponieważ przez niego często kicka. (tutaj też jako przykład może posłużyć Venox)

Jeśli ktos mi coś takie podeśle, dam kilka dziennych limitów.

Pozdrawiam.

Bot już jest na

To jest ukryta treść, proszę

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zaproponuje rozwiązanie FB kamermoda na pl :) ulepszyć ten albo inny program tak aby postać wchodziła na WH w te miejsca gdzie gm ani inni gracze nie mają dostępu ale łowiła ryby co jest teraz niedostępne na FB z kamermoda,zapobiegło by to wielu przykrych zdażeń czyli BANA :D

słyszałem że ktoś kiedys czegoś takiego dokonał ale teraz jest to niedostępne :) rozwarzcie moją propozycje i czekam na postepy :)

Nowicjusz
Opublikowano

Sura / Szaman HACK ! :)

Coś na zasadzie Ninja HACKA tylko nie jak Warrior Hacka bo warrior hack to kompletna klapa. :)

wSK.png

Opublikowano

@UP

A moze jakiś Wait Hack + Kilka ulepszeń ?

A co do tematu :

Jakiś hack, który sam kopie rudy i je zbiera ( tylko te, które chcemy ) .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm nie wiem czy nie bylo juz takiego pomyslu ale przydalby sie jakis uniwersalny hack dzialajacy na wiekszej ilosci serverow:
wskazywal bym na mapie resp bossow badz metinow + mozliwy automatyczny teleport po kliknieciu na mapce tak jak na kamerze : P

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Przydałaby się modyfikacja kamermoda, a dokładniej skillbota bo czasami za szybko włącza silne ciało i nie wchodzi... Po pełnym załadowaniu powinno się odczekać te sekundę, dwie, bo nie wejdzie... A i jeszcze propos tego skill bota, często używa tapnięcia i innych skilli gdy w pobliżu nie ma potworów, tylko bot widzi gdzieś daleko zaznaczonego i automatycznie spamuje skille, jest to dość uciążliwe.

Opublikowano

To mi do głowy pewnego dnia przyszedł pomysł z zrobieniem takiego hmm.. programu,cheata? nie wiem jak to nazwać ,ale polegał by on na tym ze w grze zapraszał by kazdego w okolicy do gildi (te osoby które nie są w gildi rzecz jasna).

No to tyle.Ja się na tym praktycznie wcale nie znam więc piszcie czy jest mozliwe zrobienie czegoś takiego smile.gif

Jest coś takiego w KMR na privy! :)

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy jest możliwe zrobić wh takiego którego nie trzeba instalować do pack a można by było go uruchomić tak jak bs Taki wh uniwersalny na all privy, bo jak wiadomo jak zastępujemy pliki w pack na niektórych serwerach nie widać postaci, eq, mobów :D

Edytowane przez dinek30

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja to bym chciał exp bota na privy. coś podobnego do m2bob lub easymetin. żeby podnosił itemy i po zapełnieniu eq sprzedawał je. mógł by też bić kamienie które są w poblizu expowiska. Kupował by poty jak się skończą itp.

Opublikowano

Witam. Bardzo dobrym pomysłem byłoby zrobienie exp bota z wieloma funkcjami i opracowaniem graficznym. Powinien być łatwy w obsłudze i mieć wiele funkcji. Takie coś jak połączenie Easy metin i M2bob tylko ze darmowy. I z tą prośbą zwracam się do Misiekantos

Opublikowano

Ja mam prosbe o stworzenie takiego hacka do Priva DIAMONDMT2 ktory robil by nam brylki :D wydaje mi sie ze takie cos idzie zrobic bo jak gralem to taki koles mi powiedziala ze jego kumpel mu co jakis czas daje 200B nw czy to mozliwe ale prosil bym was o probe zrobienia takiego hacka bardzo by mi sie przydal :D jak ktos bd chcetny podjecia sie tego prosil bym o odpisanie na PW lub nawet tutaj. ja sie osobiscie na robieniu hackow nieznam. Chcialem sie bawic w czytowanie ale mi to jakos niewychodzilo :(xD to osobe ktora bd chcetna o zrobienie tego hacka na brylki prosze o odpowiedz :D z gory dzieki :D Pozdrawiam

Opublikowano

Brylki to Masz kasa czyli 500.000.000 yang i to sie zamienia na jedna brylke. to mowisz ze nieda sie takiego czegos zrobic?? albo jakis hack na kase zeby robil? dalo by rade cos takiego zrobic? :D Bardzo by mi sie to przydalo xD jak bys moze dal rade cos takiego zrobic na kase albo na te brylki to bd ci bardzo wdzieczny :D a jak nie to okk :D A znacie moze jakis dzialajacy exp bot na serwer NightCore.PL albo jak by ktos zrobil jakis fajny exp bot na tego serwa :D z gory dzieki :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym prosił o zrobienie hacka na divineworld, który będzie co jakiś czas automatycznie sell'ał jedną bryłkę złota. Będzie to bardzo przydatne do bs ;).

ae8pc4.jpg

Opublikowano

ja bym chciał takiego hacka który bendzie doladowywal yang bo niskim lvl jest trudno miec np 1kk a wiec ten hack bardzo by sie przydal

Opublikowano

Siemka:

Mam pytanie czy dałao by rade stworzyc bota który miesza 6 i 7 bot na prywatnych serwerach??? Bo bony 1-5 miesza Bonusswitcher by Padmack ale bota do 6-7 bon nie widziałem a był by bardzo przydatny.

Mam nadzieje że ktos nad tym popracuje bo na privach bonowanie kilku par eq do pvp jednak zajmuje troszke czasu;/

Z góry dziekuje i prosze o wypowiedzenie sie na ten remat pod tym postem.

od tego masz "Switchbotv3_0_0_5 [Pack by ThunderingCannon]"

ja bym chciał takiego hacka który bendzie doladowywal yang bo niskim lvl jest trudno miec np 1kk a wiec ten hack bardzo by sie przydal

nie ma takiego hacka i nie będzie

Brylki to Masz kasa czyli 500.000.000 yang i to sie zamienia na jedna brylke. to mowisz ze nieda sie takiego czegos zrobic?? albo jakis hack na kase zeby robil? dalo by rade cos takiego zrobic? :D Bardzo by mi sie to przydalo xD jak bys moze dal rade cos takiego zrobic na kase albo na te brylki to bd ci bardzo wdzieczny :D a jak nie to okk :D A znacie moze jakis dzialajacy exp bot na serwer NightCore.PL albo jak by ktos zrobil jakis fajny exp bot na tego serwa :D z gory dzieki :D

na nightcore kamermod

Mam propozycję stworzenia bs'a na więcej niż 3 sloty :)

@UP Nie ma Trade Hacka.

jest bs na 5+ slotów

Opublikowano

Witam, poszukuje osoby która mi pomoże zrobić moda na Balmore żeby było widać tylko : Bodzio, Fasolka zen, zmianki, dodania, miecz +6, mnisia+6, szkata blasku, yang

Opublikowano

Mam pomysł na zrobienie wh, które będzie działać na Poli, myślę, że to nie jest nie wykonalne,a bardzo by się przydało. Jeżeli ktoś by się podjął takiego zadania i by mu się udało proszę o kontakt PW.

tojesttor.png