Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano (edytowane)

Mam taki pomysł żeby twórca Switchbotv3.1 spróbował dodać przycisk tego typu http://scr.hu/0qyi/ybtmt (taki plus ) w którym będzie możliwość wpisania slot i bonować kolejna rzecz dokładnie chodzi mi oto ze np na 1 koncie bonusowac nie 5 itemkow tylko np cale eq z trut i wszystkie naraz bonusowac

Myślę ze fajny pomysł :)

Edytowane przez qq2
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Teraz moja propozycja ;)

Switchbot na iMetin.pl

Jak wielu z was wie, na iMetin.PL wyszla nowa aktualizacja do NPC zmieniajacego bonusy, mianowicie doszla misja "Do Miasta" ktora nie umozliwia botowi dostania sie do opcji "1 do 5 Bon". Czy byla by taka mozliwosc by pan KaMeR czy jak mu tam przerobil BS2 na BS3 specjalnie dla iMetka.

To wszystko ;)

Jak by instnial taki bot w pythonie to juz dawno bym go przerobil no ale - niema :(

Pozdrowienia Dla MPC Forum

Opublikowano

Mam pomysł na cheat do metina PL oraz PRIV. ;)

Owy cheat by posiadał:

1. Standardowo prędkość ataku oraz prędkość ruchu.

2. Opcję pozytywnego przeczytania ksiąg umiejętności.

3. Ulepszanie rzeczy u kowala, który daje 100/80% cały czas przy każdym ulepszeniu.

4. Wyszukaniu metinów na mapie, no i oczywiście wyszukiwanie mobów, które mają potrzebne itemy do misji czy też jak na przykład medale konne (dawniej działający monkey_bot). :)

Oczywiście taki mod/cheat pomógłby każdemu graczowi się wzbogacić, ponieważ nie każdy wydaje ok. 600 zł na doładowanie SM, szkoda, by gracze odchodzili z metina PL tylko dlatego, że ktoś ma SM a oni nie, by nie było "równi i równiejsi" a "równi" ;)

Mam nadzieję, że pomysł zostanie wykorzystany, bo pewnie każdy z nas by chciał takie coś, tak myślę. :)

Opublikowano

Mam pomysł na cheat do metina PL oraz PRIV. ;)

Owy cheat by posiadał:

1. Standardowo prędkość ataku oraz prędkość ruchu.

2. Opcję pozytywnego przeczytania ksiąg umiejętności.

3. Ulepszanie rzeczy u kowala, który daje 100/80% cały czas przy każdym ulepszeniu.

4. Wyszukaniu metinów na mapie, no i oczywiście wyszukiwanie mobów, które mają potrzebne itemy do misji czy też jak na przykład medale konne (dawniej działający monkey_bot). :)

Oczywiście taki mod/cheat pomógłby każdemu graczowi się wzbogacić, ponieważ nie każdy wydaje ok. 600 zł na doładowanie SM, szkoda, by gracze odchodzili z metina PL tylko dlatego, że ktoś ma SM a oni nie, by nie było "równi i równiejsi" a "równi" ;)

Mam nadzieję, że pomysł zostanie wykorzystany, bo pewnie każdy z nas by chciał takie coś, tak myślę. :)

Przecież nie można zrobić takiego Czity, że będziesz miał 100% na ulepszanie , to jest zapisane w plikach (bazie) i tego nie zmienisz, tylko i wyłacznie oni mogą.

xD 

Opublikowano

Przecież nie można zrobić takiego Czity, że będziesz miał 100% na ulepszanie , to jest zapisane w plikach (bazie) i tego nie zmienisz, tylko i wyłacznie oni mogą.

Więc oprócz tej opcji z kowalem, na pewno by polepszyło grę, jeśli oczywiście ktoś by się tego podjął. :)

Opublikowano

Więc oprócz tej opcji z kowalem, na pewno by polepszyło grę, jeśli oczywiście ktoś by się tego podjął. :)

Pozytywne przeczytanie księgi umiejętności, moby które mają itemki, monkey_hack i doładowywanie SM też nie jest możliwe :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Wpadłem na pomysł iż przydał by się spam bot który potrafi pokazywać itemki na szkle. Działało by to na tej zasadzie że powtarzał by ostatnio wysłaną wiadomość z czatu. Przydatny do sprzedawania itemek na serwerach typu Pandoramt2 , Elitemt2, Dragonmt2 itp.

Opublikowano

Czy jest możliwe zrobienie coś takiego żeby, jak ktoś do nas napisze to załącza się jakiś alarm? Wydaje mi się że da się coś takiego zrobić a bardzo było przydatne do fishbotów :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strzała..

Przydałby sie Bot, który wyrzucałby wszystkie niechciane przedmioty z ekwipunku Sam..

Wyglądałby on mniejwiecej jak switchbot, z tą różnicą że było by jedno okno i wybierałoby Sie itemki które chcemy wyrzucić..

Gdyby bot wykrył w eq owy itemek, odrazu By go wyrzucił. :)

Jeśli coś nie jasne, wszystko wytłumacze :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Siemka.Czy jest możliwe zrobienie bota do oddawania biologa np co kilka godzin ? Bocik przydał by się na prywatne serwery, próbowałem zrobić to programami do nagrywania ruchów myszki ale nie mogłem znaleźć takiego który ma czas potarzania co 1h,2h ;/ I jak zostawiałem postać, a ktoś ja przepcha kawałek dalej to już mysz nie trafia na biologa. Bota może da się stworzyć na zasadzie kordów ,podać kordy biologa i żeby klikał co 1h ;) Co wy na to? Możliwe?

Opublikowano

Mój pomysł na cheat'a jest następujący:

1. Bot o nazwie ''Auto Skill'' Jak on działa? Proste :

-Bot oszukuje system metina i nie trzeba czekać automatycznie 24h tylko od razu (jakby zwoje egzorcyzmu)

-Czyta tyle ku ile jest książek lub ile jest pd

-Wybiera się samemu postać i klase

JEŻELI ktoś jest doświadczony i to ogarnie proszę pisać gg: 40075582

Reggae '' Życie leży w muzyce, odnajdź je w Reggae'' ~JA (̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

9368_gold.png

Nowicjusz
Opublikowano

Mam pomysl na cheata, wiem ze da sie takie cos zrobic w 100% tylko ja nie umiem, w zasadzie to nawet nie bot ani hack, tylko taki programik ktory pokazuje czy ktos jest online, wpisuje sie np GM i pokazuje czy postac o takim nicku jest dostepna, a do czego ten bot? LOWISZ SOBIE RYBKI, zobaczysz ze gm jest online to wylaczysz, a gdy pojdzie to fb :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Moja propozycja jest taka..

A mianowicie przydalby sie hack - do Biologa żeby np. Misja z Konarami - zeby oddac odrazu naraz wszystkie konary albo tylko 1 zamiast 10/15/20 ( chodzi tez o np. Zeby Orka itd..

Opublikowano

Mój pomysł na yang hacka wyglądał by tak, że zamiast np. 100k dostajemy 10kk A jak by leciały sztabki to ta sama wartość tylko sprzedawane za 10x więcej

ctoi.png

Opublikowano

Mój pomysł na yang hacka wyglądał by tak, że zamiast np. 100k dostajemy 10kk A jak by leciały sztabki to ta sama wartość tylko sprzedawane za 10x więcej

No, super pomysł, szczególnie że jest nie do wykonania, ponieważ ceny za towary są na stronie serwera, kurde...niektórym to tak trudno rozkminić?

Opublikowano

Niektórzy wychodzą już z tymi pomysłami w inny układ słoneczny ;P

Mój pomysł to obejście zmiany bonusów.

Na niektórych serwerach są skrzynki, paczki itd. trzeba w nie klikać i wprowadzać różne liczby dwucyfrowe.

Potem dać OK i zmianki dopiero się dodaja. Gdy masz w eq chociaż jedna zmianke nie da się dodać innych.

Jakbyście to rozkminili ? jakiś programik wczytujący liczbe i wpisujacy ją sam ? hmm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To mi do głowy pewnego dnia przyszedł pomysł z zrobieniem takiego hmm.. programu,cheata? nie wiem jak to nazwać ,ale polegał by on na tym ze w grze zapraszał by kazdego w okolicy do gildi (te osoby które nie są w gildi rzecz jasna).

No to tyle.Ja się na tym praktycznie wcale nie znam więc piszcie czy jest mozliwe zrobienie czegoś takiego smile.gif

Bez sensu chesz mic 1 lvl w gilidi bo szczegulnie oni będą przyjmować

Nie wiem czy to jest możliwe ale taki hack ,że np. handlujesz z gościem dostajesz jego itemy i swoje .

Takie cość juz jest. Poszukaj sobie na yt :)

Strzała..

Przydałby sie Bot, który wyrzucałby wszystkie niechciane przedmioty z ekwipunku Sam..

Wyglądałby on mniejwiecej jak switchbot, z tą różnicą że było by jedno okno i wybierałoby Sie itemki które chcemy wyrzucić..

Gdyby bot wykrył w eq owy itemek, odrazu By go wyrzucił. :)

Jeśli coś nie jasne, wszystko wytłumacze :)

jest takie cosć EasyMetin2 :)

Opublikowano

Proponuję zrobienie cheata, który automatycznie używałby pelerynek z eq.

Jest takie coś na kmr modzie, ale czasem lepiej grać na cliencie lub kmr nie działa. (np. na VenoxMT2)

Podkreślę - nie chodzi mi o mobbera, ponieważ przez niego często kicka. (tutaj też jako przykład może posłużyć Venox)

Jeśli ktos mi coś takie podeśle, dam kilka dziennych limitów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Proponuję zrobienie cheata, który automatycznie używałby pelerynek z eq.

Jest takie coś na kmr modzie, ale czasem lepiej grać na cliencie lub kmr nie działa. (np. na VenoxMT2)

Podkreślę - nie chodzi mi o mobbera, ponieważ przez niego często kicka. (tutaj też jako przykład może posłużyć Venox)

Jeśli ktos mi coś takie podeśle, dam kilka dziennych limitów.

Pozdrawiam.

Można by użyć czegoś co automatycznie używa czegoś w podanym przez Cb slocie. Np pele na 1 miejsce w eq i co 5sec ma użyć raz.

nanicz.png