Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można by wziąść wędke ( tu przedstawie buga :P ) i zapriniować ją na insaluzacje, podczas gdy my będziemy zarabiali ^^ Bug świetny, wypróbowany :) Polecam C:

A teraz do rzeczy xD Czity można tworzyć w dziale Cheat na stronie [CENZURA] .. Bierzemy wkładke i zaplikuujemy ją na wieszanie ^^

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A mój pomysł jest taki, aby zrobić takie coś , aby np. jak się skończą potki podczas expienia na plu, to ten programik kupuje je bez chodzenia do sklepu, albo można sprzedawać wydropione rzeczy w sklepie.(Też bez chodzenia, automatycznie, coś jak kowal w modzie).

Opublikowano

Pomysły:

Cheat, który wykonywałby za nas misje :D he he ...

Lub taki, który pokazywałby eq gracza ( jest taki system wbudowany nawet na jednym z serwerów - nie chce reklamować )

Jeszcze na jaki pomysł wpadłem, to coś mniej więcej działania '' białej flagi '' , co przy niskiej ilości naszego życia zaprzestanie ataku potworów :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zróbcie cheata Teleport Hack jak sama nazwa mówi Teleportuje się na mapie gdzie wskazemy myszką. Są takie boty już tylko dopracować i udostępnić na MPC forum. Żeby taki hack był osobny i nie w pythonie :)

Opublikowano

automatyczne używanie pelerynek/ wciskanie jednego klawisza na zminimalizowanym metinie. Było kiedys cos takiego tzn póltora roku temu ale nie mogę się tego doszukać. Chodzi mi o pelerynki żaden mobber hack etc. tylko używanie pelerynek, ponieważ mają wiekszy zasięg.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z góry sory jeżeli coś takiego już było wcześniej ale jestem leń i nie chciało mi się czytać all postów :D

Chodzi o hack który by sprzedawał drop który nasza postać zdobywa oczywiśćie ten chu... a taki lepszy niech zostaje w eq lub wgl niech wybranych itemów wgl nie podnosi, a także żeby kupował potki jakie byśmy chcieli i wgl. Coś takiego jak kiedyś było w easymetin2. Jeżeli macie link do czegoś takiego to poprosił bym jeżeli nie może ktoś sprubuje coś takiego stworzyć chociaż wiem żę to będzie czasochłonne z góry dzięki

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Bardzo dobrym pomysłem byłoby zrobienie exp bota z wieloma funkcjami i opracowaniem graficznym. Powinien być łatwy w obsłudze i mieć wiele funkcji. Takie coś jak połączenie Easy metin i M2bob tylko ze darmowy. I z tą prośbą zwracam się do Misiekantos

Obecnie jest taki działajacy bot : MagicMetin2 ( mmetin2.net )

Posiada on funkcje bardzo podobne do m2bob i emt2, sam korzystalem kiedys z tych bocikow jak byly darmowe. Teraz korzystam z mmt2 i jestem bardzo zadowolony :>

Opublikowano

Jest problem M2 ma oprogramowanie do wykrywania fishg botków czy mógłbyś przerobić fishbota tak aby losował wartość kiedy ma wyciągać rybkę moge potestować i powiem czy dostane bana :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mnie interesowałby bot który by szukał nam rud i je wydobywał. Fajnie by było też gdyby było można ustalać trasę gdzie mniej więcej ma szukać. Chodzi o privy(XenoxMt2)
Pozdrawiam

Edytowane przez Patyk1997
57850792176289638690.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siema.

Mam pytanie do obeznanych w tworzeniu cheatow/botow/programów (jak zwał tak zwał).

Mianowicie... Czy dałobysię stworzyć coś w rodzaju automatycznego rozdzielania itemkow.

Np. Mam 200potek i chce aby z nich wyciagnac 25(przkładowo) i wyrzucić lub umieścić na innym miejscu w eq.

Jeżeli byłoby to możliwe to na wieksza skale. Np. 10 slotów po 200 potek i jednym kliknieciem czy cos wyciagnac 25szt. z każdego slotu i umieścić w innym miejscu lub poprostu dropnąć. Amen. Prosze o odpowiedz na pw. Jeśli ktoś się podejmie oczywiscie nagradzam sowicie :>>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

moim pomysłem na cheata jest zrobienie czegoś takiego aby na xenoxmt2, exterememt2s2 można było mieć 2.200.000.000 kasy. Chodzi o to ze dużo osób wystawia przedmioty za 2.100... a tyle kasy mieć nie mozna.

Opublikowano (edytowane)

Hack, żeby można było Szkaty ucznia dać do dozo, albo na handel ;]

Pewnie dużo osób, tak jak ja, o wiele wcześniej zrobiłem postać, po czym dodali te szkaty, nie dostałem jej i teraz ciężko, a nie chcę zaczynać od nowa ;/

Edytowane przez Mekkor11
Opublikowano

Hack, żeby można było Szkaty ucznia dać do dozo, albo na handel ;]

Pewnie dużo osób, tak jak ja, o wiele wcześniej zrobiłem postać, po czym dodali te szkaty, nie dostałem jej i teraz ciężko, a nie chcę zaczynać od nowa ;/

itemki 5b nie były by nic warte, baniki by odrazu poleciały;p

A co do tematu to: jakby ktoś potrafił zrobić bota który (inteligentnie)odpisuje na szepcie. Coś takiego jak program Snikers.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hack na Rosy

Polegał by on na tym, że w okienku ustawiamy sobie, jakie bot ma rosy kupować (Przykładowo: Białe rosy) i chce, żeby mi kupował tylko takie na 10 min i 200 obrony, a każde inne wyrzucał.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bot który sam sprzedaje itemy(coś jak w EM2, M2BOB- postac idzie i sprzedaje przedmioty, ktore zaznaczyliśmy np. SPRZEDAWAJ PRZEDMIOTY >30 BEZ BONÓW, Z BONAMI ZOSTAW)

Opublikowano

Jednak wszystko rzecz biorąc, to potrzeba zaktualizować pewne czity, by działały w zgodzie z Windows 8. Do tego już w niecały rok ma wyjść Win9, więc chyba przydałoby się coś z Win8 zrobić ;)

76561198093573641.png