Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eventy W Grze ! (Update 25.05.2011)

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

a jak sprawdzić czy wbiło się te 500 killi?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Osobiście polecam T-2 mam na perma i nie żałuje ktoś gada, że jest słaba to ja mam pytanie grałeś nią dłużej? czy może podniosłeś padłeś i stwierdzasz, że głupia ta broń. Dzięki tej broni nieźle podbiłem k/d, nieźle wchodzą też multi ultra itp. dołączam screen:

76827745.jpg

Uploaded with ImageShack.us

1331059428-U215643.gif

Bywalec
Opublikowano

Hmm niestety źle zrobił nexon. Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale dzisiaj wbiłem SSG1 i dostałem nagrode za Sergeant. Czyli np jeśli ktoś chce mieć codename raven to musi wbic FL2

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

@Zavetti ja jakos jak dostane z oil rig supply hazard to mam naboj i moge wypelniac. Moge dac nawet 2 ssy jak nie mam naboja i mam po wypelnieniu eventa. Albo ja mam buga z tym lub to działa jednak

Sry za offtop

@Topic. Wole kupic m417 sb niz ta nowa bron. Moim zdaniem ta T-2 to polaczenie 2 broni w gun emporium. Jakby mowiac T-2 to drugie cqb tylko mniejszy damage.

hymm T-2 grałem i powiem tak jak się celuje z niej bez kolminatora to nie ma praktycznie rozrzutu a jak się przyłoży kolminator do ''gemby'' to ma jak P90TR xD

lozl.png

Opublikowano

Event Z wbijaniem lvl to do konca miecha czy tyg ?

bo mam CSM 5 I 50 % ;) i nie wiem teraz "

Bo jak do konca miesiaca TO Dostane Codname Viper 7D ;)

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Bywalec
Opublikowano

Pati do 24 maja jest event wiec wbijaj range smialo.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

nie wiem czemu ale na tablicy widzę, że za awans z 2lt5 na 1lt1 jest codename raven... a przed chwilą awansowałem na 1LT2 i dostałem Ravena ;>

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

nie wiem czemu ale na tablicy widzę, że za awans z 2lt5 na 1lt1 jest codename raven... a przed chwilą awansowałem na 1LT2 i dostałem Ravena ;>

Poprosze o screena :). Bo to dziwne, że nexon daje takie nagrody.

Opublikowano

jak będe na kompie to zrobie. Naprawde, wbiłem lvl i Ravena na 7D dostalem..i teraz nie wiem czy on może w inboxie leżeć czy mi zniknie po jakimś czasie ;/

@Zavetti proszę, dodaje ss ;)

http://imageshack.us/photo/my-images/829/81799732.jpg/

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Bo to jest troche dziwnie zrobione, nie wiem czy tak ma byc czy cos sie im pomylilo ale kazdy tak ma. Przy wbiciu lvla dostaje sie nagrode nie przy tym lvlu ktory wbiles ale przy tym poprzednim. Czyli np jak awansujesz z CSM4 na CSM5 to dostaniesz nagrode przydzielona do CSM4. Mysle ze wiecie juz o co chodzi

Opublikowano

@up dokładnie..chyba nexon się pomylił ;p ale i tak wole ravena na 7 dni a nie jakąś bron lipna ;d

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Specjalista
Opublikowano

ej ten event jeszcze trwa?

bo wbiłem lvl i nie dostalem broni na 7 dni ;<

ojej przepraszam wystarczyło zmienić server; zbiło mnie z tropu to iż na innym koncie wbiłem lvl i broń dostałem odrazu

jeszcze raz sorka

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Ehmm... Jak zawsze beznadziejne eventy :/ Postarał by się Nexon chociaż 1 fajny event...

@EDIT

Dodaj event: GP-Hazard 1+1 Event 18.05.2011 - 24.05.2011

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Nexon zal caly czas sie powtarza...

Ale tam co nie co..

Replite polecial plusik :D

A i popraw ze GP dostaje sie co srode :)

Opublikowano

Mam pytanie jeżeli się upnie na następny lvl np. w przypadku Sergant to dostaje sie tylko 7k gp czy 3,5k gp i 7k gp ?

otrzymujesz tylko/aż 7 K GP

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...