Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eventy W Grze ! (Update 25.05.2011)

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy z tymi GP hazardami to obniżyli wypadanie większych sum czy mi się tylko wydaje?

2. Mapa fajna, nie ma co. speed +15-20% i fajnie się lata po całej mapie - wcale nie jest tylko dla snajperów ;]

3. Ten T-2 to jakiś shit, wgl ktoś to kupił? bo z jedną osobe może widziałem^^

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Czy z tymi GP hazardami to obniżyli wypadanie większych sum czy mi się tylko wydaje?

2. Mapa fajna, nie ma co. speed +15-20% i fajnie się lata po całej mapie - wcale nie jest tylko dla snajperów ;]

3. Ten T-2 to jakiś shit, wgl ktoś to kupił? bo z jedną osobe może widziałem^^

1. Chyba nie bardzo. Chociaż ostatnio mi wyleciało 3x 1K GP a wcześniej 25K było... ale raczej nie. Cały czas lecą info że ktoś 1mln albo 100K wygrał

2. Mapa na początku dla mnie zjeba** chociaż ostatnio jakoś już się do niej przyzwyczajam

3. Ta broń jest boska. ^^ Nie wiem co do niej masz. Może skilla nie masz xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

o co chodzi z tym nowym?? co trza w nim zrobic??

Najpierw czytaj potem się zastanawiaj czy jest sens robić spam....

http://www.mpcforum.pl/topic/348460-event-spring-spartan-training/

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie. Tylko przez pewien okres (masz napisane do kiedy możesz ją aktywować).

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

a wiadomo wgl do kiedy jest ten event czy zdoła sie puknąć next lvl ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

up@ ja miałem 93% i na clanówce dobiłem jak się zaczął event

up@x2 właśnie nie ma napisanego w inbox chodzi mi o to aby było tak chociaż do 3dni

lozl.png

Opublikowano

a wiadomo wgl do kiedy jest ten event czy zdoła sie puknąć next lvl ?

do 25 Maja 2011 masz na pierwszej stronie .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

dla panów wyżej w związku z broniami i ich znikaniem.

może ten poradnik zaspokoi wasz głód.

http://www.mpcforum.pl/topic/344806-tutznikanie-przedmiotow-z-inboxu/page__p__2427343#entry2427343

Opublikowano

Oficjalnie oświadczam iż:

Jeżeli gracz ma np. rangę Private a wbije Private First class to otrzyma nagrodę przypisaną do rangi PRIVATE !!! Replite dopisz jak możesz

Czyli podsumowując otrzymujemy nagrodę za lvl który mamy obecnie, a nie za ten który

wbijemy !!!!

sygnatura_old.png

Opublikowano

Jeżeli gracz ma np. rangę Private a wbije Private First class to otrzyma nagrodę przypisaną do rangi PRIVATE !!! Replite dopisz jak możesz

Czyli podsumowując otrzymujemy nagrodę za lvl który mamy obecnie, a nie za ten który

wbijemy !!!!

wiem

lozl.png

Opublikowano

wbijemy !!!!

Uffff... Całe szczęście, bo bym Flame'a nie dostał :D

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

prosze o pomoc wbilem lvl a niedostalem nic czy to oszustwo czy co ? wbilem lvl z private na private first class i nic niedostalem pomocy !!!!

SORRYzapisownie

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Opublikowano

@up też się dziwiłem, zagraj ze 3 gry więcej to Ci dojdzie. być może spowodowane to jest tymi lagami^^ a to "podwójne GP" gdy wbijasz range też nie pisze, dochodzi równo z itemem.

ee, pilot helmet co to za shit .

@down chyba nie, ale nie jestem pewny;p co to za problem 60 killów z explosive? z tym trzech tygodni i killów tylko to zrobię;d marna nagroda

Opublikowano

Mam pytanie czy w ostatni tydzień eventu będą zaliczane kille z rpg ???

Tak.

sygnanampc2.png

Opublikowano
* Po prostu wbij 3 K Expa (3.000) w tydzień, a otrzymasz 50 bonusów 100 % GP

No i zajebiście ^^.

Exp passy najlepsza nagroda.

Opublikowano

ja nic nie dostalem wbilem juz prawie z 5 k exp i nie dostalem 50 bonusów 100% i tez juz wbilem kille i tez nic dlaczego ????

Opublikowano

Nie wiem. U mnie to strasznie dziwnie wyglądało. Wczoraj wbiłem CSM1 czyli teoretycznie powinienem dostać 10k GP i broń na 7 dni a dostałem 15k GP i broń na 7 dni. 500 kill wbiłem wcześniej lecz 5k nie dostałem, dopiero jak wbiłem lvl dostałem 15k więc nie wiem ocb w tym evencie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...