Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eventy W Grze ! (Update 25.05.2011)

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. [Event] Final Build

Firma nexon przygotowała dla nas kolejny event, jednak tym razem jest to kontynuacja eventu Spartan Training. Został on pomniejszony do 1 misji... Naszym jedynym celem, na którym musimy się skupić to wbicie kolejnego levlelu. Za wykonanie tego zadania otrzymamy bonus GP, a także broń lub częœc ubioru jaki został odblokowany z levelem

finalbvx.jpg

.

Okres trwania:25.05.2011 - 28.06.2011

Dodatkowe informacje :

http://www.mpcforum.pl/topic/361525-event-the-final-build/

.

2. [Event] MYST Series 50% Sale!

Event, a raczej wyprzedaż polega na przecenie wszystkich skrzynek "Myst" o 50%. Za tyle ile wczeœniej starczyło by nam jedynie na 1 Myst G/N teraz starczy nam na 2 takie skrzynki !

salezs.jpg

.

Okres trwania25.05.2011 - 31.05.2011

Dodatkowe informacje:

http://www.mpcforum.pl/topic/361552-sale-wyprzedaz-myst-ng-50/

1354406725-U90533.png

created by me

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może być evencik może dadzą jakąś broń na perma za gp mapka spoko tylko szkoda ze nie ma na niej trybu SnD :(

Wczoraj miałem 10 k gp a dzisiaj 1 k ^^

Opublikowano

No dobrze że się ktoś tym zajął, ale czy nowa broń to event ?!

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o tą co jest na promocji (m417 SB)

Tylko o tą.

T2.jpg

Z każdym patchem jakaś dochodzi więc nie wiem czy jest sens trzymania jej w eventach. Ale dobra tam

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

(GP Hazard będzie w naszym Inbox'sie tylko 1 dzień, następnie zniknie) hmm cos ci sie pomylilo to jest na zawsze w inboxie ja juz trzymam 2 mam inboxie dzisiaj 3 bede miec tak samo mam snajperke w inboxie juz z 60 dni l9a1 super magnum xD (bo nie pisze limitu dniowego ani nic jak w borniach z bingo)

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Opublikowano

(GP Hazard będzie w naszym Inbox'sie tylko 1 dzień, następnie zniknie) hmm cos ci sie pomylilo to jest na zawsze w inboxie ja juz trzymam 2 mam inboxie dzisiaj 3 bede miec tak samo mam snajperke w inboxie juz z 60 dni l9a1 super magnum xD (bo nie pisze limitu dniowego ani nic jak w borniach z bingo)

Przeczytaj sobie na zdjęciu UP

"Revards " (Notice) ;)

bronie nei znikają o tym nie pisalłem . ... ale gp hazard tak .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Przeczytaj sobie na zdjęciu UP

"Revards " (Notice) ;)

bronie nei znikają o tym nie pisalłem . ... ale gp hazard tak .

jakim cudem? ja mam jescze 3 gp hazard w inboxie?

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Opublikowano

Noo, "masz" teraz, a jutro moze ich nie być.. lepiej nie ryzykuj tylko je otwórz :) Szkoda tracić taką nagrode :D

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o tą co jest na promocji (m417 SB)Tylko o tą. T2.jpgZ każdym patchem jakaś dochodzi więc nie wiem czy jest sens trzymania jej w eventach. Ale dobra tam

jak info to info.

top.

brzmi dobrze i myślę, że tak będzie z kolejnymi eventami. ;]

Opublikowano

Bardzo fajna mapka dla snajperów ;P A i chciałbym jeszcze coś powiedzieć Bingo jeszcze działa miałem akurat 5 naboi i dostałem paczkę więc można robić Bingo

Bywalec
Opublikowano

MrDevil tak bingo działa jak piszesz moze nexon nie przewidzial tego ze to jeszcze dziala. Ale jest + bo nadrobie straty i proponuje bic expa na bullety tym co im brakuje malo do kolorku.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

posiada ktoś te nowe bronie ? są godne uwagi ?

Opublikowano

@uzu

Tarcza z Bingo zostaje do końca tygodnia :].

Ale strzelac już nie można

@lenart

Co do m417 SB to nie jestem przekonany. Spory rozrzut, moze i na początku robi wrażenie ale szybko się nudzi.

Z tego 2. nawet nie strzelałem.

Bywalec
Opublikowano

@Zavetti ja jakos jak dostane z oil rig supply hazard to mam naboj i moge wypelniac. Moge dac nawet 2 ssy jak nie mam naboja i mam po wypelnieniu eventa. Albo ja mam buga z tym lub to działa jednak

Sry za offtop

@Topic. Wole kupic m417 sb niz ta nowa bron. Moim zdaniem ta T-2 to polaczenie 2 broni w gun emporium. Jakby mowiac T-2 to drugie cqb tylko mniejszy damage.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Jak dla mnie - najlepsza mapa.

Fajnie, że jest jeden aktualizowany temat, a nie 10 osobnych.

Pozdro.

No zgadzam sie mapka super. I slyszalem ze nie dlugo bede do kupienia bronie na perma za GP czy to prawda ?

post-316704-0-24223300-1304268296_thumb.png

Opublikowano

MrDevil tak bingo działa jak piszesz moze nexon nie przewidzial tego ze to jeszcze dziala. Ale jest + bo nadrobie straty i proponuje bic expa na bullety tym co im brakuje malo do kolorku.

dzieki masz + zostalo mi 4 strzaly xD

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Bywalec
Opublikowano

@UP NP

Co do bingo to tylko strzał sie dostaję jeśli się wypełni oil rig event codziennie. Więc jeszcze 2 dni i end.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Event z m417 się skończył

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...