Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Secure Orbit

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja tam jade na KBocie bo szybki jest tez i dlatego fajny ;)

Opublikowano

Mam może i głupie pytanie ale tak wogule to po co ten aktywizator??

I wytłumaczcie mi :

[10:10:10] Login: ###### on pl2

[10:10:15] Weblogin done.

[10:10:25] got gameserver.

[10:10:25] Login failed.

I tu moje pytanie o co tu kur#a chodzi!!!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Po to by BP nie rozkodowalo bota.

UWAGA!

Bota nie polecam, bo jest raczej wolny, i ma bledy, oraz potrafi stracic wszystki drony.

Dlatego jak go puszczacie to miejcie CPU na drony! Dodatkowo polecam platna, lecz tania

alternatywe czyli KBota :D 1,5k uri w 6 min.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

@NoobKiller, przestań się tak jarać tym KBotem...

Nie moja wina ze ocieka on zajebistoscia :D

Sr. ale 80k w 7h :D

Opublikowano

Wykurwiaj szpanerze, jak masz kbota i chcesz się nim chwalić to się nim kurwa podziel, jak nie to się zamknij.

---

Secure orbit na razie to jedyna darmowa alternatywa bezpiecznego bota. Nie tak źle zbiera, jak dla mnie lepiej niż kiedyś udobotem, bo kiedyś, to 10k uri na 12 godzin...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Wykurwiaj szpanerze, jak masz kbota i chcesz się nim chwalić to się nim kurwa podziel, jak nie to się zamknij.

---

Secure orbit na razie to jedyna darmowa alternatywa bezpiecznego bota. Nie tak źle zbiera, jak dla mnie lepiej niż kiedyś udobotem, bo kiedyś, to 10k uri na 12 godzin...

Morda, jak bys nie wiedzial, to jest crack...

<Brawa dla tego pana :P>

Opublikowano

Morda, jak bys nie wiedzial, to jest crack...

<Brawa dla tego pana :P>

No przecież wiem że crack od szymona...

Wstaw go kurwa albo zamknij dupe szpanerze zajebany. To nie Twoja pierwsza akcja w której się chwaliłeś jak opętany w każdym poście. Nie mam szacunku do tych którzy myślą, że jak coś dostaną, to są lepsi.

Opublikowano

Bezpieczny dopóki BP nie dowie się na jakiej zasadzie działa...

xD

262xro2.jpg

xD

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No przecież wiem że crack od szymona...

Wstaw go kurwa albo zamknij dupe szpanerze zajebany. To nie Twoja pierwsza akcja w której się chwaliłeś jak opętany w każdym poście. Nie mam szacunku do tych którzy myślą, że jak coś dostaną, to są lepsi.

No kurwa abys sie nie zdziwil, bo jest crack od iNka, ktory jest publiczny za free.

Nie dam go na forum, ale poszukajcie, a znajdziecie :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A czy ja mowilem zeby szukali na mpc?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

I co nas to obchodzi?

Tez mam 10k jackpota.

Opublikowano

I co nas to obchodzi?

Tez mam 10k jackpota.

A co nas to obchodzi ile masz jackpota?

On podał wyniki z Secure Bota, a Ty znowu kurwa musiałeś zaspamować swoim debilnym postem, pochwalić się oczywiście, jaki to pro jesteś, bo wycisnąłeś 10k jackpota na cracku do ibota. Gz.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A co nas to obchodzi ile masz jackpota?

On podał wyniki z Secure Bota, a Ty znowu kurwa musiałeś zaspamować swoim debilnym postem, pochwalić się oczywiście, jaki to pro jesteś, bo wycisnąłeś 10k jackpota na cracku do ibota. Gz.

A jesli ci powiem ze mialem je juz dawno zanim crack postal to co? Znow mnie zdissujesz xD?

@Down

Taa, ale nawet jak bidny jest to ma cracka przeciez ;x

Opublikowano

Właśnie puściłem tego bota na noc w 1h pękło mi 8 irisów. :( bot padł ponad 120 razy bo miałem 124 kupony na naprawe!!! nie polecam

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Właśnie puściłem tego bota na noc w 1h pękło mi 8 irisów. :( bot padł ponad 120 razy bo miałem 124 kupony na naprawe!!! nie polecam

Ymm, a to wina bota, ze nie kupiles niewidki i alieny cie upierdalaly, lub gracze, dodatkowo boci sie z dodatkiem na rep dronow, jak ktos nie boci z tym to idiota (bez obrazy), no chyba ze bot sie nie naprawia :\

Mam pytanie - nie mogłeś użyć dodatka naprawiającego drony? -.-

Polecam, zawsze na nim boce :P

Opublikowano

arek POMYSL KUR>DE jak mozna byc tak tępym ! ILE RAZY UZYJESZ CPU DRONY ? BO CHYBA NIE 120! tylko 38 czy cos takiego , TO NIE = TYLE ILE x PADL

MYŚL!!! to nie boli

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A pomysl czy za kazdym deadem uzywane jest CPU? Nie, bo na 99%...

Wiec pomysl zanim cos napiszesz :)

Opublikowano

japierdole_123.jpg

Zostawiasz bota przykładowo na noc. Więc przez te kilkanaście godzin lata sam. Skoro sam się naprawia, to może też kilka(naście) razy paść. Na chuj botowi cpu smart albo stabilna? Wyjmujesz to i wsadzasz cpu naprawiający drony przy 99% zniszczeń. Bot pada n-ty raz i w tym momencie drony pękają. TADAM! Nie pękają, bo masz ten jebany cpu który je naprawi. Czy to takie trudne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...