Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Secure Orbit

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Niestety na moim main acc, tez nie dziala. Dlaczego?

BO JEST NA WP.PL!

!> !> UWAGA <! <!

Ten bot nie wspolpracuje z WP.PL :(

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A uzywales tego aktywatora?

Opublikowano

Fajny bocik, aczkolwiek nie ma porównania do kbota czy ibota, ale ale jak ktoś nie ma kasy to świetna alternatywa. Mi zbierał średnio 2k urki na godzinke ale też zależy ile osób gra

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko,czy bot posiada funkcję FS,czyli ucieczki podczas ataku wroga lub będący w pobliżu?Nawet na niewidce może się zdarzyc że ktoś nas atakuje. :angry:

Opublikowano

nie posiada !

ten bot tylko zbiera skrzynki i kupuje niewidkę , nie ma żądnych innych funkcji !

Opublikowano

napewno za niego nie ma bana?

Kolega boci kilka tygodni i bana nie ma.

Zresztą ja też. 45k uri na pl3 i bana jak nie było tak nie ma. Pierwsze 40 godzin gry.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Na obecna chwile nie, ale polecam wydac kase na KBota bez GG, bo naprawde ten to zajebiscie zbierac potrafi :D

Opublikowano

Mała wskazówka dla tych co bot nie chce zalogowac.Ja wcześniej w haśle miałem znaki typu <?> (znaki tylko z klawiatury) i nie działało.Lecz wywaliłem te 3 i poszło,teraz działa bez żadnych problemów.

Opublikowano

DO lipy ten bot -.-

Po pierwsze nie kupuje niewidki... A po drugie nie naprawia się do końca -.- Przez pół h straciłem 7 irków i flaksa a przed puszczeniem miały ok. 10% zniszczen -.- Badziewie jak nie wiem

Opublikowano

UWAGA!Ten bot jest wykrywalny,dzisiaj dostałem komunikat że korzystam z bota i jeśli nadal będę korzystał odciągną mi 40% pd i poważania i ban na 1 dzień.Czy ktoś miał taką sytuację? :angry:

Opublikowano

dupa prawda wam powiem , bana mozna zlaac , i ja dzis ostrzezenie zlapalem , innym kontem do porownania biobotem i powiem , ze biobot lepiej sie sprawdzil . i NIE MA MOZLIWOSCI ZE CI DRONY PADNA . wole zeby nie naprawial sie co sec niz zeby padal co chwile bez naprawy do konca .....

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Zgadzam się,BioBot jest lepszy i żadnego ostrzeżenia wcześniej nie miałem i dużo dłużej on pracował niz Secure Orbit(ten niecały tydzień).Niewypał,teraz trzeba grac uczciwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...