Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pracownia Kwhp - Przyjmuje Zamówienia Na Skiny.

kwhp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Wiem, że jest już dużo owych tematów, ale niektórzy je zaniedbują, tzn: jest już ponad np: 10 zamówień na skina, a nikt się tym nie przejmuje. Ja postaram się w każdej wolnej chwili na komputerze spełniać zamówienia. a oto mój skin na próbę, abyście zobaczyli czy wam się podoba i czy robię ładne skiny, więc proszę tutaj składać zamówienia.

Pozdrawiam kwhp.

KLIK!

Wzór, którym stosuj się pisząc zamówienie na skin:

Nick:

SS:

Opis:

Zamówienia proszę pisać w godzinach 12-13 i 17-18!

I jeszcze jedna rzecz jak się zapytacie po co SS? To dlatego, że mam się na nim wzorować. Jeśli nie ma SS'a bo to wymyślona postać proszę szczegółowo opis napisać, i najlepiej żeby były ok. 2 SS'y, przodu i tyłu.

Niedługo dodam grafikę do tematu!

Nie ma ;(

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@miqziomq

Proszę o to twój "koleś z kapturem":KLIK! (nie patrz się na włosy bo ich i tak nie widać).

Nie ma ;(

Pasjonat
Opublikowano

Witam!!

I jeśli będziesz miał czas to bym prosił i o skina dla mnie. :P

Skin to coś co będzie wyglądało jak Magik lub jak Chytry człowiek.

Liczę że wymyślisz jak to uchwycić. :P

Z góry dziękuje za skina.

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

Poproszę skina kolesia. Biała bluzka cała, krótki rękawek. Spodnie czarne, z łańcuchem oraz jakieś tam buty. Włosy czarne, cos jak CTSG ale ładniejsze. Słuchawki. A i na białej bluzce z przodu i z tyłu ma być twarz creepera :D

Opublikowano

Dobra zaraz to wszystko ogarne, po kolei będę UP'y dodawać.

@UP

@Qu'pa

Oto twoje barbie, nie wiem co z nią zrobisz ale jak to się mówi "róbśta co chceta" :D : KLIK!

@UP2

@Eszter

Oto twój JP a i jakby co zrobiłem napis JP, bo inny by się nie zmieścił jak co to przepraszam: KLIK!

@UP3

@4ev

Masz, ale dodaje, że mi bardziej taki bezdomny wyszedł... jak ci się nie spodoba napisz mi na PW, na pewno odpisze :D: KLIK!

@UP4

@VZay

Proszę, chyba chodziło ci o skin CTSG... Zrobiłem takie "CTSG skin edit by kwhp" i od razu zrobiłem z "szumem" i bez "szumu" download: KLIK! i KLIK!

Nie ma ;(

Opublikowano

Zamawiam skina =]

Jak byś dał radę to chciałbym coś na wzór Smigola :P ( ten z władcy pierścienia ).

Jak nie to koleś z bluzą z kapturem , z tyłu twarz creepera :) , białe spodnie a na nogawkach płomienie :)

sig2@502392951-Sm3agol@eu@16@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png
Opublikowano

Nie, nie chodzi mi o skina CTSG. Ja chce całkiem innego

Poproszę skina kolesia. Biała bluzka cała, krótki rękawek. Spodnie czarne, z łańcuchem oraz jakieś tam buty. Włosy czarne, cos jak CTSG ale ładniejsze. Słuchawki. A i na białej bluzce z przodu i z tyłu ma być twarz creepera

Czy CTSG ma białą bluzkę? nie! :P czy ma twarz creepera na bluzce? Nie! Czy ma czarne spodnie? nie! :D

Opublikowano

Też zamawiam ;)

Skin najlepiej aby był w odcieniach żółtych i złotych, na koszulce lub plecach koniecznie wielkie "S" jak Strepsils, kojarzysz na pewno te tabletki, chcę aby się z tym kojarzyło :) Może jakiś białoniebieski ludek jak w reklamie z ciekawym uniformem, lub cała żółta postać. Nie wiem. Zdaję się na Twoją fantazję :)

Jeżeli to zadanie jest za trudne - proszę o jakiegoś ala X-Mena, obrazki na pewno są w google.

Premka dziś zakupiona a ja nadal w default skinie, phi :D

Zamówienie niekoniecznie na teraz ;)

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Proszę was, abyście dodawali ss'y na czym wzorowany jest wasz skin.

@NoSwear122

Proszę oto twój smigol (wiem, że nie wyszedł tak "super", ale nie wiedziałem co mam zrobić :P bo z założenia Smigol nie ma chyba ubrania, ale zobacz(cie) sam(i): KLIK!

@UP

@Matysek099

To jest twój Neo z matrixa. Wiem, że cały na czarno, ale nie miałem pomysłu, jaki inny kolor: KLIK!

@UP2

@Emilo

Ja cię nie rozumiem co mam zrobić?

@UP3

@Mahomar

Masz, ale proszę nie mówcie do mnie takim językiem jak np: "Yo ziom chciałem se skina jakiegoś spox zamówić, ale wiesz taki ziom ma być pozdro kolo" dobra nie będę przeciągać masz swojego skina: KLIK!

@UP4

@VZay

Proszę może ci się spodoba a i zrobiłem 2 wersje z "szumem" i bez "szumu": KLIK! i KLIK!

@UP5

@Adi'os

Masz tu swojego skina, nie wyszedł najlepiej napisz mi PW i powiedz co ci się nie podoba: KLIK!

@UP7

@Piotrek3179

Masz swojego skina bardziej brudnego to chyba się nie dało zrobić :P:KLIK!

@UP8

@yumohuseyo

Tutaj masz tego twojego skina nie wiem, czy ładnie wyszedł, ale może ci się spodoba:D:KLIK!

@UP9

@RestaPL

No dałem już u góry jest :D.

@UP10

@plszakalpl

No masz tutaj tego swojego "TO" KLIK!

Nie ma ;(

Opublikowano

Zamawiam Skina

;)

Opis:

Skin ma byc z napisem M jak Monay bo jestem Donatorem na

serwie

dedykowanym i chce byc inny ;D

Administrator Priv-Crafting

admh.png

Administrator GCraftt

Administrator TheEscape

Opublikowano

Nie rozumiesz mnie hym. Dalem ci zdjęcie jakiego skina chce , co w tym niezrozumiałego ?

Opublikowano

Dobra muszę zrobić to ograniczenie... tak jak powiedział kolega doxxx zamówienia można składać od 12AM-1PM i 5PM-6PM. Później zrobię wzór do którego musicie się stosować :D.

Nie ma ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...