Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True2 [Dedyk]

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wytłumacz mi bo na tym forum serwera, jakoś nikt nie odpisuje i nie odpowiada na nic.

Zrobiłem biologa i po relogu nie mam tych bonów za biologa i misji nie robię jeszcze raz bo jej nie ma. ?

I to ma być serwer ? Na farcie biolog wchodzi buehehe.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie jest tak z konarami ale na moim woju niestety ale wszystkie się zbugowały niektórzy zaś robią 10 razy tą samą misje i maja po 100% abs nie wiem czy to jest sprawiedliwe wobec innych graczy

Opublikowano

Też tak mam, tylko że mi nie dało ani jednego hp.. A do tego dużo bugów na serwerze.

Np. Ja nie mogę wykonać misji z synem natira, kolejny to, to że tarcza smoka ulepszana jest przez perły a nie przez małże..

Po włączeniu berka/silnego odbiera hp. Bug 3tronne i wiele wiele więcej.

Opublikowano

Dobra, dość długo grałem na tym serwerze i już wszystkiego się dowiedziałem.

To tak. Większość ludzi posiadających syriusz/natira kupiła zatruty miecz w isie, bezsens. Biolog to jest akurat najbardziej negatywny minus tego serwera. To że jest edytowany to nie znaczy że jest już dobrze. W ogóle ludzie się skarżą że nie mogą robić niektórych misji, bo albo im jej nie zalicza albo nie dostają nagrody, albo po przelogowaniu znika im dana nagroda od biologa. Hmm. Nie wiem jak do Ciebie dotrzeć żebyś to kiedyś naprawił. Kolejnym złym minusem jest to że w niektórych klasach jest misja u biologa z matowymi lodami, nie wiem czemu u wojownika jej nie ma... Bardzo dużo bugów jest na serwerze, które są w/w w moim poście. GA nigdy nie odpisuje albo wulgarnie się wyraża tłumacząc się że spami mi kilkanaście osób i nie jest w stanie tego ogarnąć. Bardzo często stoją w m1 boty do zmieniania średnich.. Ogółem serwerem panuje kamermod. Tyle ode mnie na temat tego serwera...

Strasznie nie polecam go.

Do tego dodam, że gdy jeden koleś z serwera ciągle mnie kładł a ja tłumacząc mu się że mam buga biologa, że nie zalicza mi misji, odpowiedział ,,masz pecha" nie wiem co to miało oznaczać, czy na farcie wchodzi biolog ?

Do tego doszło kd 80%, które bardzo trudno zdobyć, a ludzie je mają, więc trochę ciężko zabić typa jak on wali Ci 40k z kryta...

Tyle.

Dobranoc.

Opublikowano

Dobra, dość długo grałem na tym serwerze i już wszystkiego się dowiedziałem.

To tak. Większość ludzi posiadających syriusz/natira kupiła zatruty miecz w isie, bezsens. Biolog to jest akurat najbardziej negatywny minus tego serwera. To że jest edytowany to nie znaczy że jest już dobrze. W ogóle ludzie się skarżą że nie mogą robić niektórych misji, bo albo im jej nie zalicza albo nie dostają nagrody, albo po przelogowaniu znika im dana nagroda od biologa. Hmm. Nie wiem jak do Ciebie dotrzeć żebyś to kiedyś naprawił. Kolejnym złym minusem jest to że w niektórych klasach jest misja u biologa z matowymi lodami, nie wiem czemu u wojownika jej nie ma... Bardzo dużo bugów jest na serwerze, które są w/w w moim poście. GA nigdy nie odpisuje albo wulgarnie się wyraża tłumacząc się że spami mi kilkanaście osób i nie jest w stanie tego ogarnąć. Bardzo często stoją w m1 boty do zmieniania średnich.. Ogółem serwerem panuje kamermod. Tyle ode mnie na temat tego serwera...

Strasznie nie polecam go.

Do tego dodam, że gdy jeden koleś z serwera ciągle mnie kładł a ja tłumacząc mu się że mam buga biologa, że nie zalicza mi misji, odpowiedział ,,masz pecha" nie wiem co to miało oznaczać, czy na farcie wchodzi biolog ?

Do tego doszło kd 80%, które bardzo trudno zdobyć, a ludzie je mają, więc trochę ciężko zabić typa jak on wali Ci 40k z kryta...

Tyle.

Dobranoc.

Dokladnie ;] Wbiłem szczerze powiem pogralem 2 dni spoko lajt, ale administracja nieogarnięta mogło by sie to zmienic to samo z bugami na serwie szkoda....

Opublikowano

@2xUp Truciaka kupilo 21 osob dokladnie tyle

@a Pan up nie rozumie iz usuwajac jeden bon owej osobie musialbym mu konto usunac albo mysql przeinstalowac, a jesli ty mnie prosisz o dowodzenie na G-P to cie upomnialem.

Opublikowano

A naprawisz w końcu te bugi z biologiem, bo nie chce od nowa postaci tworzyć i od nowa biologa, aby mi misji zaliczyło...

Napraw go raz na zawsze i będzie spokój. Bo teraz innych graczy nie różni to że ma lepsze eq czy bony, tylko to że ma w pełni całego biologa...

A co z misją "syn natira" ? Bo ja jej nie mam...

Opublikowano

ty i te twoje f5 nie widzisz że ludzi nie interesuje twój serwer na którym każdy ma po 2-3 postacie 127 level zbonowane przez boty eq i na którym sie dosłownie nic nie dzieje?ogarnji sie bo to juz 3 czy 4 reklama co ktoś prawde napisze każesz wywalić robisz nową identyczną że też administratorzy na to zezwalają a ciekawe są te trytony +50 sr 50 na ludzi bez -um albo 20 um bez -sr w is za 2 dyszki(POZDRO DLA BONUJĄCYCH GODZINAMI)...serwer ostry ale żeby równać sie z kimkolwiek teraz bym musiał zacząć i tydzień bonować żeby nie paść na skilla i zadać jakiekolwiek dmg....więc zrób że coś nowego na serwerze bo od kiedy stoi nie dodałeś nic gracze biją drzwiami i oknami kto pogra kilka dni(max!) uciekją...

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

No właśnie bo nowa ciekawostka się dostała. Bo GA serwera sprzedaje tryton (najlepsza broń na serwerze) za 24 zł. A bony to 50% śr. bez um. +20% na ludzi... To pozdro..

Teraz to każdy lata po hicie. Tutaj zależy jedynie biolog, zero zainteresowania graczami, nawet GA czasem wyzywa... Także..

Opublikowano

@up, syriusze zostaly wycofane zostal juz serwer oplacony...

Wyzywam SS:), a ten notuss.tk to podroba zobacz na ostatni dialog i przerwa miedzy nazwa, a trescia...

@2xup Ps. tamta byla usunieta z braku nowosci. To tyle...

Opublikowano

Byl off-line serwer, problemy z serwerem byly.

A mnie w domu nie bylo w czasie jakim moglem wlaczyc, wlaczylem(poprostu nastapila awaria w OVH i nie bylo mnie wdomu i nie wlaczylem serwera bo nie mialem jak)

Zapraszam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma Launchera,nie ma gry,w topce 120+ lipa ;/

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

Serwer totalne dno... Wchodzę z myślą może nareszcie coś, a tu zaskok... Nie ma nic!... Nie dostałem eQ na 1lvl, nie ma ku u intruktorów, Biolog nie zalicza... Niech HA się schowa z tym swoim serwerem...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...