Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Ogólna - Mythos

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja na becie grałem to na każdym kanale bardzo mało osób było a teraz jest ich bardzo dużo.no cóż gra się promuje i bardzo dobrze.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każde nowe MMO budzi ciekawość wśród fanów tego typu gier

gry online to jedne z najlepiej promujących się gier..

b577e893e102f.png

Opublikowano

nie wiem, ale z początku można było zauważyć 6 kanałów zapełnionych, a dzisiaj już 3 i to nie przeludnione. Ludziom zaczyna się nudzić troszkę, a szkoda. Mi od 25+ gra się naprawdę przyjemnie. Szczególnie z gildią jest co robić.

Do góry ktoś pisał, że za misję dostaje 2k. Stary, potem to dostajesz po kilkadziesiąt k za questa.

Opublikowano

@up

to normalne ;]

większy lvl to musisz zdobyć więcej expa więc w questach też nagroda jest mnożona...

b577e893e102f.png

Opublikowano

Ale z tym 2k expa chodziło mi ,że za questy na mniejszych lvl'ach dostajesz więc łatwo wbić większy lvl.

Opublikowano

No na mniejszych to prawda. Do 16 jak dobrze pamiętam idzie wbić na samych questach. Ale potem za q, dostaje się gdzieś pół lvla, resztę trzeba wygrindować.

Opublikowano

Najlepsze jest to w Mythosie, że czym wieksza ilość członków w pt tym wiekszy exp leci :D

Nie wiem czy o tym wiedzieliście.

Opublikowano

kiki ja na tym widoku nie umiem grać wole na mmo i właśnie ten wybór widoku bardzo mi się spodobał : )

Opublikowano

I ta opcja WSAD :D:D

Grałem w MMO i wszystkie jakie grałem to Myszka i cyferki do skilli, litery to tylko skróty do okienek ;)

b577e893e102f.png

Opublikowano

Moim zdaniem przesadzili trochę z lochami, ja rozumiem że to fajna sprawa ale cała gra się opiera na tym...

4plk2.jpg

Dla moich Polaków nie ma rzeczy niemożliwych.

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

@up

dokładnie, exp, gold, itemy - lochy

levelowanie - lochy

questy - lochy / npc

Krainy to tylko miejsca gdzie możesz wziaść quest i isć do - lochów ;]

b577e893e102f.png

Opublikowano

Dokładnie chodzi mi o to co napisał @up

może jeszcze coś naprawią, wprowadza jakieś zmiany

4plk2.jpg

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

Tak, gram od trzech dni mam 18 lv i co do tej pory robiłem ? expiłem.

już metin wypada lepiej bo szybciej się wbija lvl i pvp jest dostępne od 15 lvla

4plk2.jpg

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

Gdyby zrobili, że z misji ciagle by wpadal lwl to 50 po jednym dniu by biegaly :>

Nie chodzi o to, powinni zrobić expowiska, spoty a nie same lochy

4plk2.jpg

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

No trochę jest to denerwujące tak chodzić cały czas po tych dungach.ale miejmyna dzieje ,że to się zmieni.

Opublikowano

Lol. Przecież największym atutem tej gry jest hack'n'slash. Chyba nie rozumiecie tego pojęcia...

Do 16lvl na samych questach można dobić, później gorąca kopalnia a na 19lvl Upadły Pradawny Pałac. Tam można do 28 jechać, a później też zapieprza exp jak sie wybierze frakcje :D.

PS. Jeśli chodzi o "expowiska" to macie to w miastach. Na pewno tego nie zmienią. Poczytajcie troche o pojęciu hack'n'slash :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...