Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Ogólna - Mythos

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem ten tamat do ogólnej dyskusji o Mythos :P

No więc jak wam gra się podoba?Czy wzniesie się na światowe rynki :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, wnieść to pewnie wniesie, ale jak już gra będzie normalnie otwarta. Jak na razie, miło mi się gra - fajne questy, sporo klas i ras.

Mam nadzieję, że nie spieprzą tej gry is'em, albo cheatami.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Najbardziej mnie interesuję kwestia skilli ;).

Mam nadzieję, że Twórcy wymyślą coś i dodadzą ich trochę więcej, jak i sam poziom doświadczenia zostanie zwiększony.

Opublikowano

Gralem na becie i bylo bardzo fajnie :). Generalnie fajny pomysl z tymi umiejetnosciami co byly pod przyciskiem "k" co dodawaly np 1 wital itp. Zamowilem juz wersje pudelkowa wiec pewnie niedlugo bede pykal

Opublikowano

Najbardziej mnie interesuję kwestia skilli ;).

Mam nadzieję, że Twórcy wymyślą coś i dodadzą ich trochę więcej, jak i sam poziom doświadczenia zostanie zwiększony.

Level zwiększą do 50. :)

W sam raz na długi świąteczny weekend ukazała się najnowsza aktualizacja gry Mythos. Patch w ostatnich dniach otwartych testów Beta zawiera wiele poprawek i ulepszeń. Oprócz bardzo obszernej aktualizacji językowej warstwy gry, opracowane zostały na nowo funkcje gildii, a poziom maksymalny podniesiono z 27 na 50. Gracze mogą od dzisiaj odwiedzać Cieniste Wzgórza, trzeci region świata gry skuty lodem i pokryty wiecznym śniegiem.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Jednym słowem- Zajebiste :D

Spodobała mi się gra wciągająca mam 15 lvl nimroda tanka fajne eq i kumpli którzy zawsze pomogą ;D , niestety teraz dostać się do jakiejś gildii to trzeba 18-20+ lvl mieć ;p jutro się dobije xD

Opublikowano

Ja gram w to od wczoraj.Gra przypadła mi do gustu mam już/dopiero 10lvl technologa (tego z strzelbą) bardzo przyjemnie mi się gra.

PS:Jeżeli mam skill na 6/6 mogę go jeszcze ulepszyć?

Opublikowano

Ehe, tylko czemu jest tak mało klas.

Liczę na nich, że wezmą się do roboty bo slink gry jest bardzo fajny.

Jak nie to i tak wiadomo, diablo3 wychodzi niedługo.

Opublikowano

Ja gram w to od wczoraj.Gra przypadła mi do gustu mam już/dopiero 10lvl technologa (tego z strzelbą) bardzo przyjemnie mi się gra.

PS:Jeżeli mam skill na 6/6 mogę go jeszcze ulepszyć?

nie raczej nie można ulepszać.

Ale od 7 lvl'a się już trudniej wbija :D

Opublikowano
Jeżeli mam skill na 6/6 mogę go jeszcze ulepszyć?

Tylko przez itemy z + skillem

tylko czemu jest tak mało klas.

3 główne klasy - Mag , łucznik , wojownik + full skilli co czyni nieokreślone liczby builidów

Opublikowano

hmm, mogliby dodać system automatycznego poruszania się.

otóż: mamy zadanie np. idź do Numq - klikamy na Numq i nasza postać sama idzie do NPC.

btw. te dandżeony kozackie. :D

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Hehe nie narzekajcie że mało klas :P załóżmy że gramy nimrodem

Nimrod może być tankiem, summonerem, berserkiem( nie wiem jak to nazwać ma mało defa jak idzie w tą profesje ale dobry i szybki atak)

Do każdej z tych pod profesji jest inny build np. summoner musi mieć więcej mądrości niż siły, a tank witalność ;P

I tak z każdą profesją

Ja nimrodem wybrałem postać "uniwersalną" krwioczniki max duchy max skill defa max stun max skill do ataku max, teraz bd dodawał w wywołanie krwawienia, jak postać się nie sprawdzi to reset skilli ;d w statusie dawałem 3sił:2wit mądrości nie dawałem bo nie lece w full summonera ;p

@UP

Ale wygoda nie :P też bym chciał xD

Opublikowano

Ale wiesz chodziło mi o to ,że przy tej grze bardzo dobrze się bawie szczególnie jak gra się z gildią ;)

Opublikowano

Szczerze to gra po 25+ lvl już się zaczyna nudzić :D

Questy --> Doexpianie --> i tak w koło, możliwe, że gra dopiero zacznie się rozwijać

no ale jak narazie juz mnie ta gra tak bardzo nie pociąga, jeżeli moge tak to nazwac xD

@Jeszcze tydzień temu, byłem w gildi w której prawie cały team był online, a teraz praktycznie ledwo 3 osoby Online xD

@Down

WTF?!

Opublikowano

Szczerze to gra po 25+ lvl już się zaczyna nudzić :D

Questy --> Doexpianie --> i tak w koło, możliwe, że gra dopiero zacznie się rozwijać

no ale jak narazie juz mnie ta gra tak bardzo nie pociąga, jeżeli moge tak to nazwac xD

@Jeszcze tydzień temu, byłem w gildi w której prawie cały team był online, a teraz praktycznie ledwo 3 osoby Online xD

ale z gildią bardzo dużo można zarobić a jak wszyscy wiemy to kasa się przydaja na ulepszenia ;)

Opublikowano

@Shield

po 25+ ?

mnie wkur*** jak mam biegać z "krainy"/"miasta" do miasta za jednym questem ;d

ale walki w lochach są najlepsze to co lubie to ten hack'n'slash

b577e893e102f.png

Opublikowano

@Shieldpo 25+ ?mnie wkur*** jak mam biegać z "krainy"/"miasta" do miasta za jednym questem ;dale walki w lochach są najlepsze to co lubie to ten hack'n'slash

Nom, powinni dodać jakieś Mounty :D

Nowa gra, pewnie sie jeszcze dużo zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...