Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] - Kick , Kick , Kick

backspace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ostatnio mam problem .... Gdzie wejde dostane kicka .. kumple sie nabijają żebym grał gorzej i dawał się innym , ale co to za gra..

Wbijam , mam staty 39:5 i nagle kick..

Tak więc mam pytanie do was , jak mam expic aby nie dostać kicka .. "Nie chodzi mi o to jak odpowiedz "Graj gorzej ... " "

Opublikowano

Otóż ostatnio mam problem .... Gdzie wejde dostane kicka .. kumple sie nabijają żebym grał gorzej i dawał się innym , ale co to za gra..

Wbijam , mam staty 39:5 i nagle kick..

Tak więc mam pytanie do was , jak mam expic aby nie dostać kicka .. "Nie chodzi mi o to jak odpowiedz "Graj gorzej ... " "

Mam to samo :) Moje KD na mainie to 2.5. Gram ogólnie na noże mam Assassina A3. I na tdm'ach mam 80+ killi to tam często mam kick'a, a ogólnie żeby nie załapać kick'a gram z kolegami na SD. Mam na myśli Clan, friends. Zrób to samo i bądź przyjazny. Nie pisz NQQb, QQ itp, bo to chyba wkur*ia ludzi :)

Pozdrawiam :)

Zbieram PLUSY

1-- Pomogłem daj +

2--, Nie pomogłem? Też daj +

3--, Mam racje? daj +

4--, Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj +

plusx.jpg

Opublikowano

Mam to samo :) Moje KD na mainie to 2.5. Gram ogólnie na noże mam Assassina A3. I na tdm'ach mam 80+ killi to tam często mam kick'a, a ogólnie żeby nie załapać kick'a gram z kolegami na SD. Mam na myśli Clan, friends. Zrób to samo i bądź przyjazny. Nie pisz NQQb, QQ itp, bo to chyba wkur*ia ludzi :)Pozdrawiam :)

Ha ! Problem w tym że nic nie pisze ;D , żeby poexpić muszę grać z klanem , inaczej kick kick kick :D czasami mi się uda zrobić dzienna misje ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...