Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Na Osa1942

Eric96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gamma adjuster : http://i59.photobuck...t_demotiv-1.png

X - ray : http://img194.images...906/puitwar.png

Nie masz cieni więc masz x -ray .

Żegnam, masz bana. Za cheaty 4ever.

Na 1 ss-ie to nie jest gamma, albo słabo ustawiony, jeżeli to ty go robileś to zapewne na pewno poniżej 1.77

I obojętnie czy miałeś x-raya czy gamma i tak dostaniesz bana ;]

Niby za co? Jeżeli piszesz takie bzdury to daj powód.

Dla mnie to jest chamskie zachowanie eric. Sam go podjudzasz , a potem piszesz skargę . Brak słów ...

Nie nie nie, spalał ludzi wcześniej, i to bez powodu.

Matrix napisał tylko żeby wbijać na event . Jakby powiedział żebyś wskoczył w ogień to też byś wskoczył?

Co nie wolno mi zobaczyć eventa?

Affib , jeszcze kilka osób (jak nie kilkanaście) może potwierdzić , że była noc .

Widać żę był dzień! Jest na to dowód, osoby które to mogą potwierdzić to wszyscy z silesi i nikt więcej.

Wiadomo, ose bronią tylko jego koledzy z silesi .

mcac.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o nie zamykanie tematu, zaraz wrzucę filmik który udowodni że gamma rozjaśnia wszystko jednolicie !

mcac.png

Opublikowano
Gamma ułatwia w sposób znaczny grę = oszustwo

Gamma to nie hack, cheat ani mod

Jedynie pod koniec eventu adm zmienił porę dnia , dużo później niż zostały zrobione twoje screeny. Wiem , bo sam tam byłem od początku . A co do osy to nie bronią go tylko jego koledzy . Nie czytałeś reszty postów?

Możliwe że kilka minut wcześniej była noc, nie wiem budowałem pod ziemią, ale gdy wbiłem do silesi już był dzień, takie są fakty.

Do tego było jeszcze jaśniej niż na tym moim filmiku wyżej, ponieważ osa wylewał lawę która jak wiecie też daje coś światła.

mcac.png

Opublikowano
Ja też moge sobie pobrać x ray i gamma, włączyć i niby pokazać że jest. To żaden dowód jest.

Żaden dowód?

1. Nie mam ciemnej tabliczki

2. Był dzień.

3. Dałem dowód że używam gamma adjustera

4. Dałem film który pokazuje ze gamma adjuster odpowiednio ustawiony usuwa cienie .

Starczy? Może ty dasz mi dowód że mam x-raya?

mcac.png

Opublikowano

Eryku, kompromitujesz się. Twoje płacze są żałosne. Za zabijanie graczy po ich ostrzeżeniu nie ma bana - widzisz taki punkt w regulaminie? Jak tak, to radzę się spotkać z terapeutą. Wszedłeś na własną odpowiedzialność.

Więc stfu i naucz się żyć z tym, że trzeba czasem przemyśleć to, co się robi. Niedawno był inny "event" w Silesii - pożar. I co, zginąłbyś od ognia - płakałbyś? To dokładnie taka sama sytuacja.Widziałeś, co się tam dzieje - miałeś te (mityczne btw - widać, że łżesz) 5 sek na wpisanie zafajdanej komendy /home. Więc Twoja skarga jest nieuzasadniona niczym

I inna sprawa - Gamma Adjuster to cheat. (przypominam o słowniku angielsko polskim i vice-versa - cheat = oszustwo). Gamma Adjuster to oszustwo. Oszukiwanie innych graczy, którzy grają fair. Znaczne ułatwienie gry poprzez programy zewnętrzne - to jest cheatowanie.

Więc sądzę, że bana należy się TOBIE, nie Osie.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano
Eryku, kompromitujesz się. Twoje płacze są żałosne. Za zabijanie graczy po ich ostrzeżeniu nie ma bana - widzisz taki punkt w regulaminie? Jak tak, to radzę się spotkać z terapeutą. Wszedłeś na własną odpowiedzialność.

Tylko że inne osoby które zabił gdy były afk nie dostały ostrzeżenia. Osa sam pisał że zabijał więcej ludzi niż mnie, widać to na 1 ss-ie.

Więc stfu i naucz się żyć z tym, że trzeba czasem przemyśleć to, co się robi. Niedawno był inny "event" w Silesii - pożar. I co, zginąłbyś od ognia - płakałbyś? To dokładnie taka sama sytuacja.Widziałeś, co się tam dzieje - miałeś te (mityczne btw - widać, że łżesz) 5 sek na wpisanie zafajdanej komendy /home. Więc Twoja skarga jest nieuzasadniona niczym

Jest uzasadniona, zabijanie ludzi gdy są zajęci eventem, gdyby osa był jego "twórcą" to rozumiem, jednak to wszystko robil toxing (event), a osa stał z tyłu i zabijał każdego dla Eq lub dla zabawy bo ich nie lubił.

I inna sprawa - Gamma Adjuster to cheat. (przypominam o słowniku angielsko polskim i vice-versa - cheat = oszustwo). Gamma Adjuster to oszustwo. Oszukiwanie innych graczy, którzy grają fair. Znaczne ułatwienie gry poprzez programy zewnętrzne - to jest cheatowanie.

Gamma adjuster to nie cheat tylko program do rozjaśniania.

Więc sądzę, że bana należy się TOBIE, nie Osie.

Własnego zdania ci nie zabronię.

mcac.png

Opublikowano
Nagraj film jak masz przed i po wlaczeniu gamma

Jeżeli ktoś z wyższa ranga(geoning,kokosz lub jakiś admin) będzie tego chciał, to nagram film. Na twoje życzenie nie bd trafił czasu

mcac.png

Opublikowano

Program do rozjaśniania? Hmmm... Co to jest program do rozjaśniania, kiedy w grze w minecrafta bardzo ważną rzeczą jest stawianie pochodni dla lepszego widzenia? Hmmmm! Nie wiem!

Już wspominałem - nie kompromituj się.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano
Program do rozjaśniania? Hmmm... Co to jest program do rozjaśniania, kiedy w grze w minecrafta bardzo ważną rzeczą jest stawianie pochodni dla lepszego widzenia? Hmmmm! Nie wiem!

Już wspominałem - nie kompromituj się.

A kto powiedział że gamma adjuster rozświetla wszystko? Trzeba i tak stawiać pochodnie. Jedynie daje lepszy efekt gdy się buduje miasto, które aktualnie budowałem.

Nie kompromituje się, jeżeli ty tak sądzisz to jedynie twoje zdanie które i tak mnie nie interesuje, tak jak inne opinie na temat mnie od ludzi którzy mnie nie znają.

mcac.png

Opublikowano
TO NIE XRAY- jakby mial xraya to w nocy mialby bron w reku ciemna . popatrzcie na filmiki o xrayu na yt

O nawet o tym nie pomyślałem, nie znam się dobrze na xray-u. Kolejny dowód na to że to nie xray tylko gamma adjuster.

mcac.png

Opublikowano

Hej mam x-raya! To nie cheat tylko program do szukania surowców .

Hej mam wallhacka! To nie cheat tylko program do widzenia przez ściany.

Hej mam aima! To nie cheat tylko program do celowania przeciwnikom w głowę.

Przykłady można mnożyć.Gamma to oszustwo i podchodzi pod punkt z hackami , cheatami , modami . Koniec kropka.

Opublikowano
Przykłądy można mnożyć.Gamma to oszustwo i podchodzi pod punkt z hackami , cheatami , modami . Koniec kropka.

Kolejny "mądry" użytkownik internetu, poczytaj troche.

mcac.png

Opublikowano

Tak się składa że toxing był z nami na ts i wszyscy mieliśmy ubaw po pachy.

Ja też się przez przypadek podpaliłem i straciłem całe eq na budowe metra... Ale nie pisałem skargi że koleś mnie wepchnął w lawe tylko bawiliśmy się dalej.

Nikt nie był zmuszany a ja nie zabijałem ludzi których nie lubie tylko tych co byli blisko... Ale nie ma co, zabicie ciebie sprawiło mi największą przyjemność!

Gamma to wspomagacz a wspomagacze podchodzą pod cheaty. A jak już wiesz cheat=ban.

Poza tym nie widziałem na evencie ludzi afczących.

Sam byłeś tam ok 10 sec, zginąłeś i poszedłeś. Więc nie pierdol że taki znawca jesteś.

X ray tak samo jak twój gamma sramma jest wspomagaczem, więc prosze o bana dla Erica.

EVENTY MOGĄ mieć różną formę .

Opublikowano

Za zalewanie ban? Przecież był event a wszystko posprzątałem ?

Może i nie ma x raya ale ma gamma adjustera co znacząco ułatwia grę.

BANA MU !

Opublikowano
Tak się składa że toxing był z nami na ts i wszyscy mieliśmy ubaw po pachy.

Co mnie interesuje ubaw no lifów :] zostaw to dla siebie.

Ja też się przez przypadek podpaliłem i straciłem całe eq na budowe metra... Ale nie pisałem skargi że koleś mnie wepchnął w lawe tylko bawiliśmy się dalej.

To już twój problem ze nie pisaleś skargi.

Nikt nie był zmuszany a ja nie zabijałem ludzi których nie lubie tylko tych co byli blisko... Ale nie ma co, zabicie ciebie sprawiło mi największą przyjemność!

Kolejne przyznanie się :] Zabileś mnie celowo, nawet nie chciałeś mi dać szansy abym wyszedł z eventa.

Gamma to wspomagacz a wspomagacze podchodzą pod cheaty. A jak już wiesz cheat=ban.

Popierasz wszystko co napisze ktoś na mnie, jesteś mało kreatywny, może daj mi swoje argumenty dlaczego mam dostać bana a nie kogoś.

Poza tym nie widziałem na evencie ludzi afczących.

To jesteś ślepy .

Sam byłeś tam ok 10 sec, zginąłeś i poszedłeś. Więc nie pierdol że taki znawca jesteś.

Znawca nie jestem, ale na pewno większy od ciebie.

X ray tak samo jak twój gamma sramma jest wspomagaczem, więc prosze o bana dla Erica.

Xray to widzenie przez sciany, gamma to rozjaśnianie, WIDAĆ ŻE GÓWNO SIĘ ZNASZ.

Light mod do minecrafta rozjaśnia, a nie xray! Nawet nie znasz się na czymś czego używasz.

Za zalewanie ban? Przecież był event a wszystko posprzątałem ?

Może i nie ma x raya ale ma gamma adjustera co znacząco ułatwia grę.

BANA MU !

Przyznaleś się do tego że "posprzątałeś" rozumiem że zabrałeś itemy.

XRAY NIE ROZJAŚNIA GRY! JEDYNIE LIGHT MOD KTÓRY WCHODZI W SKŁAD XRAYA ROZJAŚNIA GRE. ( Google poczytałem ^^ )

WIĘC NIE PIER... ŻE MAM XRAYA!

NIE ZNASZ SIĘ NA CZYMŚ CZEGO SAM UŻYWASZ. ŻE XRAY KOJARZY CI SIĘ Z ROZJAŚNIANIEM TO ŚWIADCZY TYLKO O TYM ŻE SAM TEGO UŻYWASZ.

GAMMA ADJUSTER NIE MA NIC DO X-RAYA BO XRAY TO WIDZENIE SUROWCÓW PRZEZ SCIANY, A NIE ROZJAŚNIANIE EKRANU.

mcac.png

Opublikowano

Mody = ban

Zabiłem cie kurwa dlatego że nie chciałeś wyjść, a nie dla tego że cie nie lubię.

Weź się w końcu ogarnij bo i tak nie wygrasz. Mody, cheaty i inne modyfikację są karane !

Taki kit to se wsadź, mówiąc o sprzątaniu miałem na myśli usunięcie powstałego cobble.

Czemu mam ukrywać i wypierać się tego że zalewałem?

Zalewałem bo o to chodziło w evencie.

NIE PIERDOL ŻE CHCIAŁEŚ POPATRZYĆ!

Stałeś tam specjalnie, prowokując, żebym cie zalał bo mnie nie lubisz i od razu poszedłeś napisać skargę.

Mam na Ciebie wyjebane, dostane bana to dostane a nie to nie. Lecz mam nadzieję że zostaniesz ukarany bo to co zrobiłeś było prowokacją i "działaniem zaczepnym".

Dodatkowo korzystasz z modyfikacji i ułatwienia jakim jest gamma adjuster.

Nie kuć się bo nie masz o co... Weź się już najlepiej zamknij i idź grać w tibie, a nie ludziom życie uprzykrzasz.

Opublikowano

Hahahah dobra osa mówiłem nie jesteś winny ale ogarnij luturkę troszke + można używać gamma adjuster nawet w cs więc i w minecraft można pokaż mi w regulaminie że nie można...zamknijcie już temat nikt nie jest winny ..bo już szukacie wszystkiego żeby się wzajemnie pogrązyć..

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Pozwolicie, że się wtrącę ...

Jeżeli robicie event w którym wylewacie lawę, to powinniście dokładnie o tym informować, szczególnie, jeżeli masowo zapraszacie ... Wtedy nikt nie mógłby mieć do was pretensji.

Opublikowano
Mody = ban

Zabiłem cie kurwa dlatego że nie chciałeś wyjść, a nie dla tego że cie nie lubię.

Weź się w końcu ogarnij bo i tak nie wygrasz. Mody, cheaty i inne modyfikację są karane !

Taki kit to se wsadź, mówiąc o sprzątaniu miałem na myśli usunięcie powstałego cobble.

Czemu mam ukrywać i wypierać się tego że zalewałem?

Zalewałem bo o to chodziło w evencie.

NIE PIERDOL ŻE CHCIAŁEŚ POPATRZYĆ!

Stałeś tam specjalnie, prowokując, żebym cie zalał bo mnie nie lubisz i od razu poszedłeś napisać skargę.

Mam na Ciebie wyjebane, dostane bana to dostane a nie to nie. Lecz mam nadzieję że zostaniesz ukarany bo to co zrobiłeś było prowokacją i "działaniem zaczepnym".

Dodatkowo korzystasz z modyfikacji i ułatwienia jakim jest gamma adjuster.

Nie kuć się bo nie masz o co... Weź się już najlepiej zamknij i idź grać w tibie, a nie ludziom życie uprzykrzasz.

Gamma adjuster to nie Mod.

Event nie miał nic do twojego wylewania lawy! To Toxing go zrobił a nie ty!

Nie chciałem żebyś mnie zabił, gdybym wiedział że zostanę zalany to był nagrał to frapsem.

Nie było żadnej prowokacji, jedynie spytałem co mi zrobisz.

Widać że płacz się zaczął :]

mcac.png

Opublikowano

Ja pierdole weź się już zamknij. Gadaliśmy z toxingiem na TS i gówno wiesz czyj był event.

Więc kurwa zamilcz prowokatorze i daj mi kurwa spokój. Mam na ciebie wyjebane, rób sobie co chcesz...

Opublikowano
Ja pierdole weź się już zamknij. Gadaliśmy z toxingiem na TS i gówno wiesz czyj był event.

Więc kurwa zamilcz prowokatorze i daj mi kurwa spokój. Mam na ciebie wyjebane, rób sobie co chcesz...

Dobra, widzę że cie wyprowadziłem z równowagi..

mcac.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...