Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Na Osa1942

Eric96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zgłosić skargę na osa1942

Był event w silesi, matrix14 pisał żeby przychodzić na event bo są krowy, kurczaki itd.

To przyszedłem.

Pierwszą rzeczą jaka zobaczyłem to osa1942 który spalił jakiegoś gracza a potem zabrał itemy. Bawił też się wodą i zalewał miasto.

Następnie osa1942 napisał do mnie żebym stad poszedł ( Dlaczego nie wolno mi brać udzialu w evencie? ) To napisałem "bo co? Spalisz mnie" bo widziałem co robił z innymi graczami których nie lubił.

Chwile potem zobaczyłem tylko jak puścił pode mnie lawe, i tyle z tego było.

JEŻELI SCREENY TO NIEWYSTARCZAJĄCY DOWÓD TO PROSZĘ O SPRAWDZENIE LOGÓW, BO PODOBNO WSZYSTKO SIĘ OD WCZORAJ ZAPISUJE, GODZINA ZDARZENIA OK 15.40 +/- 1-2min

MÓJ NICK: Eric

20110422153753.png

20110422153758.png

20110422153825.png

20110422153916.png

Chyba mam prawo brać udział w PUBLICZNYCH EVENTACH. Osa1942 powinien zostać ukarany za zabijanie ludzi na eventach, bo ma dostęp do cub'a! Że mnie nie lubi to jego sprawa.

mcac.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1. Piekny X Ray i jest wlaczone rozjasnianie wiec ban dla ciebie A bylo to w nocy

Nie używam X Ray-a, Gamma Adjuster , Jak już coś to był dzień.

mcac.png

Opublikowano

@up

ty mu nie możesz zabronić wchodzenia, bo to osada Expika

@topic

po chuja się skarżysz i tak ban za x-raya poleci.

@Numq.

osa1942 może mu zabronić pobytu w Silesii jest w radzie osady.

@Topic

Była noc, masz jasny ekran (Za jasny) Ewidentnie masz X-Ray

Nie musiałeś przychodzić, 3/4 uczestników eventu schowało przed przybyciem eq w skrzynkach.

nie wiedziałem.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

@Numq.

osa1942 może mu zabronić pobytu w Silesii jest w radzie osady.

@Topic

Była noc, masz jasny ekran (Za jasny) Ewidentnie masz X-Ray

Nie musiałeś przychodzić, 3/4 uczestników eventu schowało przed przybyciem eq w skrzynkach.

Opublikowano
Ale wiem, ze podczas eventu była noc...

Na screenach widać że jest Dzień! Moze wy dacie screena że była noc? No własnie, nie macie.

mcac.png

Opublikowano

Tez mogę sobie ściągnąć w kilka minut ;] . Jakoś nikt inny nie zgłasza skargi tylko ty . Ja też parę razy zginąłem podczas eventu straciwszy wszystkie diamentowe narzędzia i nie płaczę , bo fajnie się bawiłem ;]

Opublikowano

Eric, zalałem cie bo powiedziałeś że nie wyjdziesz.

2. To jak ludzie widzieli że zalewam ich to po co się jeszcze pchali?

3. Nie zabijałem dla EQ. Wchodziliscie na własną odpowiedzialność.

4.Eric, masz zakaz bo przychodzisz do silesi TYLKO aby nas krytykować.

Opublikowano
Tez mogę sobie ściągnąć w kilka minut ;] . Jakoś nikt inny nie zgłasza skargi tylko ty . Ja też parę razy zginąłem podczas eventu straciwszy wszystkie diamentowe narzędzia i nie płaczę , bo fajnie się bawiłem ;]

Tylko że mam dużo profili na gamma adjuster, niby miałbym to zrobić w 1 min?.

Eric, zalałem cie bo powiedziałeś że nie wyjdziesz.

Daj screena gdzie tak napisałem / powiedziałem, nie brałem udzialu w evencie, chciałem zobaczyć co się dzieje i pójść ale nie daleś mi nawet 5sekund.

2. To jak ludzie widzieli że zalewam ich to po co się jeszcze pchali?

Ludzie nie wiedzieli, bo byli zajęci eventem, ty zalewałeś ludzi AFK albo tych co nie lubisz.

Poza tym własnie się przyznałeś że zalewałeś ludzi lawą.

3. Nie zabijałem dla EQ. Wchodziliscie na własną odpowiedzialność.

To dlaczego podnosiłeś EQ, to może oddasz mi moje? Zapewne napiszesz ze spalilo się w lawie, na jednym ss-ie widać że nie spalało się eq.

Tym też potwierdziłeś że zabijałeś celowo ludzi !

4.Eric, masz zakaz bo przychodzisz do silesi TYLKO aby nas krytykować.

Mam zakaz bo mnie nie lubisz, Poza tym sram na silesie. Myślicie że możecie wszystko, a to nieprawda.

mcac.png

Opublikowano

AA i jeszcze jedno.

Tabliczki podobno są "ciemne" czarne na X-rayu że nie da się z nich przeczytać.

To dlaczego u mnie tego nie ma? Dlatego że to Gamma Adjuster!

screen z 1 posta:

20110422153825.png

mcac.png

Opublikowano

KURWA NIE WMAWIAJ MI NEOKIDZIE !

Nie zalewałem ludzi tych co nie lubie. Kogo zobaczyłem tego zalałem.

Powiedziałem żebyś wyszedł a ty na to : Bo co, zalejesz mnie?

Poza tym : masz x raya .

Jesteś debilem, to że nie lubisz silesi to twój problem.

Eryk dowód: lolcqm.png

Powiadasz że tabliczki są ciemne? Więc masz x ray i wiesz !

Poza tym ssy z gamma dałeś później, mogłeś wgrać sobie gamma i powiedzieć że masz...Na początkowych SS widać że masz xray !

Opublikowano

KURWA NIE WMAWIAJ MI NEOKIDZIE !

Nie zalewałem ludzi tych co nie lubie. Kogo zobaczyłem tego zalałem.

Powiedziałem żebyś wyszedł a ty na to : Bo co, zalejesz mnie?

Poza tym : masz x raya .

Jesteś debilem, to że nie lubisz silesi to twój problem.

Eryk dowód: lolcqm.png

Powiadasz że tabliczki są ciemne? Więc masz x ray i wiesz !

Poza tym ssy z gamma dałeś później, mogłeś wgrać sobie gamma i powiedzieć że masz...Na początkowych SS widać że masz xray !

A ty skąd wiesz ? <załamka>

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano
Gamma adjuster jest raczej zabroniony Poniewaz ulatiwa on gre

Z tego co się dowiedziałem gdy zacząłem grać na multiplayer to nie jest zakazany, przynajmniej tak mi napisał któryś z modów.

mcac.png

Opublikowano

Twoje bo co jest równoznaczne z NIE.

Jest tabliczka "wchodzisz na własną odpowiedzialność".

My w silesi zalewaliśmy lawą... A geo jak robi event i rzuca tnt to co ?

Nasze miasto - nasze reguły !

Poza tym nagrywanie rozmów jest zabronione.

Podsumowując:

NIKT WAM NIE KAZAŁ PRZYCHODZIĆ. SAMI WIDZIELIŚCIE CO SIĘ DZIEJE WIĘC PO CO PRZYCHODZICIE !

Zabrania się używania hacków/cheatów/modów. Kara - ban 4ever.
Opublikowano

@up 7 chyba

co to za dowód??

to że masz ciemno w domku to nie znaczy że jest noc, a na ss widać jak ma jasne niebo a xray nie rozjaśnia nieba oraz tabliczek.

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano
Heheheh dobrze dobre osa Tak dalej skoro możesz a jest taki teren to czemu nie?/ Niech uciekają Włączcie pvp dajcie zapalniczki lawe+wode haha ale by osa was pojechał raz cię widziałem ale po tym co widziałem w tym temacie jesteś PRO

Nie ma takiego terenu, tylko osa ma dostęp do cuboida silesi.

mcac.png

Opublikowano

Nie używam X Ray-a, Gamma Adjuster , Jak już coś to był dzień.

Jeśli to byłby Gamma Adjuster to byłoby widać cienie :x by wszysko pojaśniało ale nie na równo :x

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Po tym co czytam i po SS-ach widzę że to Osa jest dzieckiem i próbuje się bronić na wszelkie sposoby... poza tym zapraszacie ludzi na eventy a potem macie wonty że przychodzą i płacą. Myślę ze eric czy inni nie są wróżkami i nie wiedzą co to za event więc poszli zobaczyć a że ty się tak odzywasz i jesteś chamski ( nawet nie pozwolisz opuścić eventu ) to ty powinieneś dostać bana.

Opublikowano
Jeśli to byłby Gamma Adjuster to byłoby widać cienie :x by wszysko pojaśniało ale nie na równo :x

Odpal sobie na ustawieniach gamma takich jak ja i przekonaj się jak to wygląda, możesz dać trochę wiecej tak z 2.00 bo mam rozjaśniony też monitor, ale tego na ss-ach nie widać akurat.

mcac.png

Opublikowano

Nikt nie kazał ci tu przychodzić, ja padłem i było śmiesznie (przynajmniej na ts ) wgl. jest tabliczka "Wchodzisz na własną odpowiedzialność"

Opublikowano

Affib , jeszcze kilka osób (jak nie kilkanaście) może potwierdzić , że była noc .

Podsumowując:NIKT WAM NIE KAZAŁ PRZYCHODZIĆ. SAMI WIDZIELIŚCIE CO SIĘ DZIEJE WIĘC PO CO PRZYCHODZICIE !

Matrix pisał zapraszamy do silesi za event, to nie jest zapraszanie? Mógł napisać

Zapraszamy do silesi na EVENT, gdzie osa zabija każdego i zabiera mu itemy jego i te z eventu!

Matrix napisał tylko żeby wbijać na event . Jakby powiedział żebyś wskoczył w ogień to też byś wskoczył?

Poza tym:

Zabrania się używania hacków/cheatów/modów. Kara - ban 4ever.

I obojętnie czy miałeś x-raya czy gamma i tak dostaniesz bana ;]

A i jeszcze jedno:

osa1942: eric wypad ;d

Eric: bo co?

Eric: spalisz mnie?

Dla mnie to jest chamskie zachowanie eric. Sam go podjudzasz , a potem piszesz skargę . Brak słów ...

Opublikowano

Nie było nocy był dzień, co nie zmienia faktu że wszystko masz jednolicie rozjaśnione. gamma adjuster tak nie działa dlatego w 100 procentach masz x-raya.

sygnae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...