Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barca Real Gra Nie Fair Play

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trener realu dobrze ogarnął taktyke.

Cioty z barcy symulowały.

Wow, raz laserem.

Jargen idź na forum onetu pospamować, albo sie zamknij.

Pierdolisz że real tamto sramto, a w barcelonie po kazdym faulu symuwali i byly zolte kartki.

No i co ze 3 obroncow na messiego lecialo? taka taktyka? to kurwa zle

nie potrafisz przegrywac; f

Jargen ogarnij sie, ty chyba 1 raz meczo gladasz. na kazdym meczu sa gwizdy, TAK AGRESYWNA GRA REALU t obyla taktyka, just trudno pomyslec nie?

Cioty :)? Zastanow sie lepiej co piszesz :) Twoja najwieksza ciota swiata (Krysia) nie symuluje :)? Najwiekszy symulator na swiecie to jest raczje :) Ty sie wlasnie chlopcze ogarnij a nie jargen bo debile z realu swiecili ciagle w messiego jakimis zjebanymi laserkami a jak ktos mial szanse z barcy na gola to odrazu 3 obroncow lecialo ... to taktyka ? Raczej pokaz slabosci ze 1 lub 2 obroncow realu nie potrafi se poradzic z 1 messim to musi isc odrazu 3 :) tak wgl. to w barcelonie po kazdym faulu nie symulowali ,a przynajmniej nie tak jak wczesniej wspomniana Krysia :) z reszta real wygral fartownie bo kazdy dobry zawodnik z barcy byl kryty przez 3 osoby i fartem w dogrywce strzelila juz 2 razy wspomniana Kryska :)

Opublikowano

Cześ ty się odpierdol od Real'u, taki powinien byś sport, agresywny i taki był.

Tez bys tak na forach pisal jakbys ty byl na miejscu messiego i zapierdlaalo by na Ciebie 3 obroncow i stawiali kose :)?

Opublikowano

to sa sezonowcy nie ma z nimi co dyskutowac jak barca teraz w LM wygra ti beda cicho siedziec i bedzie spokuj

poczekajmy ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Co z tego że było potrójne krycie? Taktyka to taktyka. Po prostu nie potraficie przegrywać i taka jest prawda. Real wyłączył z gry Messiego Xaviego i Inieste i wasza "Wielka Barcelona" sie posypała. Co do gwizdów to chyba normalne, że na meczu kibice kibicują swojej drużynie a przeszkadzają przeciwnikowi, przecież od tego są. Kibiców było po 20 tys. , więc nie mów, że 90% to fani Realu. Mówisz o sezonowcach, a sam zachowujesz sie jak oni. Po przegranym meczu lecisz na forum się wyżalić jaka zły Real i ogólnie i odgrażasz się, że w następnym meczu sie odgryzą. Faule to norma w piłce nożnej, a Villa przecież się "zwijał z bólu" po faulu a jak go podnieśli to pierwszy był do bójki. I przy okazji nie, nie jestem kibicem Realu, po prostu to moje zdanie.

Opublikowano

Po pierwsze teren był neutralny. Kibice z Madrytu ( w tym rmcf - nasz global z mpc ) nie zawiedli!

Po drugie taktyka to taktyka. Gra barcy opiera sie na messim, xavim i inieście. Jeśli im nie pozwolili grać to barca nie radziła sobie.

Po trzecie Casillas grał świetnie ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Bambos obejzyj temat pod nami zobacz ile osob na barce glosowali niby pseudo kibice a

w trudnych chwilach przegraja to juz zmieniaja klub wez przestan jak sie kibicuje jakiemus

klubowi to od pocztku do konca.

Judasze.

A Ty lepiej kurwa obejrzyj słownik j. pol, bo nie dość, że popełniasz takie zajebane błędy ort. to jeszcze Twoje posty się ni dupy nie trzymają.

@TOPIC

Mimo, że głosowałem na barce to szczerze muszę przyznać, że real był wczoraj lepszy i należało mu się zwycięstwo.

Opublikowano

@ Jaaquin wiem ze jestes za barca ale zrozum 3 zawodnikow nie wygra

meczu oni grali w 11 puyol nakrecal obrone ale go nie bylo za niego gral masherano

xavi nakrecal reszte kazde podanie od niego rozkrecalo akcje ale jak tu mozna zrobic akcje

jak pique podaje do messiego on ucieka a tu juz 3 kosy... obejz powtorke kazda okcja messiego konczyla sie faulem

tak samo villa dostal pile prostopadla to juz musieli go wyjebac i w dodatku nadepneli na stope i szybko ramos go podnosil.

PS real to chamy i tyle pamietacie jak wjebali 5-0 jak sie zachowali ??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

łojojojo co sie dzieje tutaj : D

1. jakie kurwa lasery.? już lepszych wytłumaczeń nie ma że przejebali.? nawet jeżeli te lasery były to kibice barcwelony mogli też tak zrobić ^ ^

2. było po 20k kibiców, a to że kibicom realu zależało na dopingu nie ich wina, kibice barcwy byli przekonani że wygaraja na luzie wiec po co maja kibicować

3. potrajając krycie na jednego zawodnika automatycznie nie kryty jest przynajmniej jeden zawodnik, jak by umieli grać to by do niego podawali i byłyby brameczki

4. w pierwszej połowie real ich robił jak chciał, w drugiej sie ostro bałem że strzelą ; D

5. a barcwa ma jakąś wyjątkową taktyke? zylion podań, messi wybiegający na wolne pole i strzał, tak jest w każdym meczu

6. straszne... nie było pujola! BOŻE TO WINA JEGO ŻE PRZEJABALI! BO TYLKO ON ZAPIERDALAŁ W OBRONIE

7. barcwa mogła wygrać gdyby nie casillas, ale cóż nie każdej drużynie trafi sie tak dobry bramkarz ^ ^

ae1d1005fe.png

Opublikowano

casillas grał świetnie, nie pierdol. Jestem z całego serca za barcą, ale trzeba być FANEM a nie FANATYKIEM. Real grał taktycznie w I połowie i mecz był tak ciekawy, że przysnąłem... dziwi mnie, że nasprowadzali tyle gwiazd i nie potrafią grać jak barcelona - cóż trudno.

inna sprawa z agresją --> tutaj wychodzi całkowity brak techniki jeśli chodzi o Real... robili ich jak chcieli jakby nie podeszli we 3+ to by piłki nikomu nie zabrali. Nawet Dani Alves (obrońca) ich robił... Trzeba przyznać, że wykorzystali jedyne co mieli lepsze czyli wzrost :D

a i ps. casillas by obronił ten strzał Ronaldo...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1303406409' post='2378669]

łojojojo co sie dzieje tutaj : D

1. jakie kurwa lasery.? już lepszych wytłumaczeń nie ma że przejebali.? nawet jeżeli te lasery były to kibice barcwelony mogli też tak zrobić ^ ^

2. było po 20k kibiców, a to że kibicom realu zależało na dopingu nie ich wina, kibice barcwy byli przekonani że wygaraja na luzie wiec po co maja kibicować

3. potrajając krycie na jednego zawodnika automatycznie nie kryty jest przynajmniej jeden zawodnik, jak by umieli grać to by do niego podawali i byłyby brameczki

4. w pierwszej połowie real ich robił jak chciał, w drugiej sie ostro bałem że strzelą ; D

5. a barcwa ma jakąś wyjątkową taktyke? zylion podań, messi wybiegający na wolne pole i strzał, tak jest w każdym meczu

6. straszne... nie było pujola! BOŻE TO WINA JEGO ŻE PRZEJABALI! BO TYLKO ON ZAPIERDALAŁ W OBRONIE

7. barcwa mogła wygrać gdyby nie casillas, ale cóż nie każdej drużynie trafi sie tak dobry bramkarz ^ ^

1.Kibice Barcelony to prawdziwi kibicie...

2.Kibice Barcelony przyszli oglądać widowisko , nie krzyczeć i świecić laserami

3."jak by umieli grać to by do niego podawali i byłyby brameczki" nie rozpierda*** mnie takimi tekstami , jakby nie umieli grać Barcelona nie była bym tym kim teraz jest

4.opadli z sił?

5.Jeśli jest tak w każdym meczu , to znaczy że jest to dobra taktyka. Barca gra skuteczną , ale i widowiskową grę.

6.Nie tylko on , ale nie za nic dostaje się miano najlepszego obrońcy na świecie( może nie teraz)

7.Nie tylko Cassilas pracował na zwycięstwo.

Nawet Dani Alves (obrońca) ich robił...

A co Ty myślisz , że obrońcy nie umieją się kiwać?? zwłaszcza stoperzy...

casillas by obronił ten strzał Ronaldo...

Nostradamus?

Rewanż w maju ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mówiłem w kontekście techniki Realu... w pierwszej połowie kiwali się dosłownie obrońcy z napastnikami, którzy byli stoperami/obrońcami...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ch.. z tym laserkiem , ale np: bramka pedro , wystawał tylko tułowiem poza obrońców a strzelił nogami , to czemu gwizdnął spalonego?

Barcaa symulowała? prosze cię chyba oglądałeś kurw.. ekstraklase polską;/ , jescze jedno barca grała słabo , trzseba było spojrzeć na posiadanie piłki i przewage barcy w 2 połowie i tak wgl, jaki był wynik na camp nou ? 5:0 czy jak bo nie pamiętam dobrze? Visca El Barca!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...