Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barca Real Gra Nie Fair Play

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak osadzacie wczorajsze spotkanie 1-0 dla realu

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

jak barca wyprowadzala akcje kibicie gwizdali

dodam ze real ciagle faulowal z premedytacja

co o tym sadzicie

PS jak real przyjedzie na Camp No gdzie jest 40tys kibicow barcy to zobacza jak Barca bawi sie pilka bez gwizdow i tym podobnym.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po 1 Barca nie grała w 1 połowie dlatego, że real cały czas pilnował Xaviego, Iniesty i Messiego. Pozatym na stadionie było tyle samo kibiców Barcy i Realu.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

@Up kibicow tyle samo???

czy ty ogladales mecz slyszales te gwizdy???

a agresywna gra realu to ich taktyka ?

wyjebanie villi na ziemie i nadepniecie mu na stope to tez ich taktyka ???

za kazdym razem co messi mial pilke lecialo na niego 3 obroncow i kose mu dawalo...

userbarwb.png

Opublikowano

No nie spodziewałem sie tego wyniku, ale troche przesadzasz z tymi laserami

Raz widziałem laser. Ale to nie na oczach, tylko na nodze Messiego...

Przez resztę meczu nic takiego nie zauważyłem, więc jak dla mnie ściema.

Śmiem dodać, że real zagrał zajebisty mecz, a to, że Barca grała słabo nie oznacza, że trzeba wymyślać bajeczki.

Opublikowano

Trener realu dobrze ogarnął taktyke.

Cioty z barcy symulowały.

Wow, raz laserem.

Jargen idź na forum onetu pospamować, albo sie zamknij.

Pierdolisz że real tamto sramto, a w barcelonie po kazdym faulu symuwali i byly zolte kartki.

No i co ze 3 obroncow na messiego lecialo? taka taktyka? to kurwa zle

nie potrafisz przegrywac; f

Jargen ogarnij sie, ty chyba 1 raz meczo gladasz. na kazdym meczu sa gwizdy, TAK AGRESYWNA GRA REALU t obyla taktyka, just trudno pomyslec nie?

beznazwyex.jpg

Opublikowano

ja juz ci napisalem w statusie, ze nie ma czegos takiego jak Camp No.

HALA MADRID!

i przy rzutach roznych kibice Realu nie swiecili laserami, bo po co?

Barca strzeli z glowki?????

Real zagral fair play, Arbeloa lekko sfaulowal Villle, ten przeaktorzyl i Ramos razem z Arbeloa podniesli go za koszulke ;) (link masz na str. glownej ^^)

CYCKI

(.)(.)

Opublikowano

hah tylko raz widzieliscie jak swiecili llaserami ... naprawde widze ze same Srealczyki tu pisza

i jakis noob z was naspamowal mi na profie;]

Powiedzcie mi jak wygladala 2 polowa jak real chronil sie jak inter rok temu

userbarwb.png

Opublikowano

Sranie w banie tym świeceniem laserami. W dodatku, nie wiadomo,czy to byli z Realu. Mecz był na neutralnym terenie.

I co by to dało, skoro Real i tak grał lepiej? <_<

@up

A kto ci kurwa powiedział, że wszystko mają grac ustawieniem z bramkarzem i 10. napastnikami? Football to Football, taktyka to taktyka. Mou ustawił zespół tak, a nie inaczej. Kto zabronił Guardioli postawic 9 obrońców i jednego Messiego czekającego na kontry?

Opublikowano

nie pier*dol 90% kibicow to real a to ze nie ogladales calego meczu to nie moj problem

taki shit mozesz kolega z podworka w piaskownicy pier*dolic a nie mnie

PS przed meczem kazdy byl za barca a po meczu nagle real pozd judasze

userbarwb.png

Opublikowano

@Up

Ja niestety byłem za realem lecz jeśli 90% to kibice z realu to gdzie byli w tym momencie wierni kibice barcy ?

Olali mecz ?

Wszystkich kibiców było po równo :)

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Bambos obejzyj temat pod nami zobacz ile osob na barce glosowali niby pseudo kibice a

w trudnych chwilach przegraja to juz zmieniaja klub wez przestan jak sie kibicuje jakiemus

klubowi to od pocztku do konca.

Judasze.

userbarwb.png

Opublikowano

@up

Ciekawe gdzie ty to wyczytałeś ;)

Ale prawda jest taka,że sporo osób to sezonowcy, którzy są za Barcą, bo "jest najlepsza bo wszystcy tak mówią". I oglądają 2-3 mecze w sezonie i to pewnie o dużą stawkę.

Nie jestem kibicem Realu, ale po prostu nie trawie Barcelony (żeby zaraz nie wjebał mi się ktoś na plecy,że ja jestem 'sezonowcem').

Bo jak Barca przegyrwa, bo była słabsza, trzeba się wyżyc na Realu czy Herculesie, nie (Hercules ograł Barce w 1 turze ligi).

@down

Nie mówiłem o Tobie, jako sezonowcu. mieszkasz w Hiszpanii, to masz dostęp do stadionów itp itd. Ja kibicuje Arsenalowi od 2004 r. Ty Barsie nie wiem ile, jeśli to prawda co gadasz, to +1.

Opublikowano

tak masz racje barca przegrala z herculesem a pozniej z arsenalem lecz ograla ich pozniej ;]

tak samo lubie arsenal pamietam jak nieprzegral zadnego meczu w ciagu 30 spotkaniach

lecz wtedy everton wypuscil rooneya i strzelil gola i arsenal przegral a rooney zaczal kariere

lecz nadal lubialem arsenal

tak samo jest barcelona na dobre i na zle ;]

userbarwb.png

Opublikowano

jargen12 przesadzasz troszeczkę <_< , trener Realu bardzo dobrze obrał taktykę. Nie pozwalali Xavi, Messi, Iniesta nie dawali rady bo byli dobrze kryci, czyli po prostu trener Barcy nie zdołał podołać tak dobrej drużynie jak Real :D

Opublikowano

No zgadzam się jargen trochę przesadza.

Ale, gdy Messi i Alves wykonywali wolnego Messiemu ktoś świecił zielonym laserem po twarzy, ale nie po oczach.

Po prostu w tym spotkaniu lepiej wypadł Real i koniec.

1328997611-U170772.png

Opublikowano
@Up kibicow tyle samo???

czy ty ogladales mecz slyszales te gwizdy???

a agresywna gra realu to ich taktyka ?

wyjebanie villi na ziemie i nadepniecie mu na stope to tez ich taktyka ???

za kazdym razem co messi mial pilke lecialo na niego 3 obroncow i kose mu dawalo...

Cześ ty się odpierdol od Real'u, taki powinien byś sport, agresywny i taki był.

; )

Opublikowano

Prawda jest taka, że ... Prawie każdy głosował na Barce, lecz gdy ona ich zawiodła to niektórzy za czeli wymyślać bajeczki, tylko po to aby Real wyszedł na cieniasów ...

No a w meczu wyszło że Barca miała wiele nie celnych akcji a Real tylko parę, jedną wykorzystał na zwycięstwo ;)

Do autora :

Wiem że głosowałeś na Barcę ale trudno ... Real wygrał ;p

P.S : Też głosowałem na Barce

royalt.png

81432326.gif

POMOGŁEM ??? DAJ PLUSIKA

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...