Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Loga Po Konserwacji Serwa 21.04.2011

Nowak190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po dzisiejszej (21.04.2011) konserwacji serwera loga mnie co 15sekund. Mam DMG i Ulepszonego kamer moda.

Czy wam tez się tak dzieje?

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

no niestety tak mam samego kamera i tez loga

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

moze wbije ktos Obcykany w tym i nam pomoze xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Trzeba poczekać, aż kamer zrobi noge update KamerModa... Jak widać zrobili nowe zabespieczenie lecz miejmy nadzieję, że nasz Kamer poradzi sobie z tym ^^

Opublikowano

Mnie nie kicka dodałem stare pliki wraz z bypass v0,9 do świeżo zaktualizowanego metka

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

Opublikowano

No i git !!!!!!!!

Grajcie dzieci i wy dorośli inaczej, bez hacków .....

Lepiej wbić 50 z dobrym eq i wiedzieć ze sam to zrobiłeś bez żadnych dopalaczy , niz 61 z tym gównem typu : DMG ,FB i inne śmieci...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja tam się nie chcę chwalić ale mam 61 lvl bez żadnych dopalaczy i riba +9 śr 48 ale hacki używam bo gram tera kumpla kontem

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

Opublikowano

mi tak samo niedziała wh + kamer :(

P.S. a dodatkowo sam mi się metek zaktualizował i się wogóle niechce włączyć. Zainstalowałem drugiego i pisze że niemoże do końca pobrać tego clienta bo errory wyskakują :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potrrzebne nowe obejscie :) Czekajmy Na Kamera

Opublikowano

GF sie postaral i zepsul zabawe:( newiem czy przez to loganie niezbanuja mi konta chociarz niemam hs ktory by logi wyslal jak myslicie?

Przypuszczam ze zkozystali z funckji ze hs komunikuje sie z serwerem:(

Opublikowano

Zainstalowałem kamera do metka spatchowanego i niedziała nadal bo gdy uruchamiam go to migocze ekran i wyłazi. Napiście jak wy rzeście to zrobili że wam dział po koleji bedą + lub - jak kto woli

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...