Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja W Sp. Zwierząt.

Chacku Czak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawo oko za oko powinno działać do tej pory... A co do zwierząt hodowlanych je się zabija tzw. bezboleśnie a te zwierzę ta przed śmiercią cierpią katusze. Byłbym w stanie wysiedzieć wyrok dożywocia za ludobójstwo tych potworów z satysfakcją, że na świecie jest mniej złych ludzi. Zabiłbym ich w taki sam sposób jak oni te zwierzęta bez litości.

P.S. Z całego serca proszę o podpisywanie się na petycji

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Seno ty to możesz wiedzieć najlepiej skoro na forum zarejestrowany jesteś od 5 minut. <_<

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Niestety ale dla pieniedzy czlowiek jest w stanie robic gorsze rzeczy. Podpisywalem sie juz ale nie sadze ze to cos pomoze. I tu nie chodzi o to ze brakuje jedzenia jak jeden uzytkownik napisal , tylko jest zapotrzebowanie na futro a wiadomo futerka nie sa tanie. Wpiszcie sobie na youtube '' Earthlings '' od razu piszę ze to dla ludzi o mocnych nerwach

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dosłownie popłakałem się jak zobaczyłem tego psa bez skóry ruszającego się. Płakałem jak dziecko. Jak można być tak popierdolonym !

Opublikowano

Kurwa dzieci na świecie głodują ludzie się jedzą nawzajem a wy tu kurwa się spieracie czy kotka i psa powinni zjeść czy może lepiej niech sami zginą chcecie tym zwierzętom pomóc to wyślijcie tym ludziom żarcie.

65994253024037513199.png

rozumiesz co to znaczy 800 x 200?

Nie nie rozumiem.

Oddawaj moje sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...