Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja W Sp. Zwierząt.

Chacku Czak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.ptroa.co.il/petition/

Film przedstawia traktowanie psów i kotów w Chinach czy Japonii.

Pomóżmy zwierzętom !

PS: Jeśli jesteś wrażliwy nie oglądaj !

Opublikowano

Płakać mi się chciało jak oglądałem jak go roździerali :(

Co te zwierzęta im zrobiły , że je tak traktują ?

Zachęcam wszystkich do podpisania petycji !!!!

Opublikowano

Ohh posrajcie się tam jest tyle ludu że jedzenia nie starcza to jedzą co jest pod celownkiem. Najwięciej polska bo tylko tu jest tyle idiotów i debili.Dobrze że przynajmniej nie robią tego innym ludzią. - w skrócie KUURAHHAHAHAHAHAHHA FAJNE <333333

PS@

Petycja ma pare lat i chuja się dzieje synki. Ide zjeść kota :>

Opublikowano

Jest jak jest, lepiej nie będzie.

Jeżeli chcesz pomóc ów. zwierzętom, zawsze możesz/Twoi rodzice mogą dać 1% swojej pensji na schronisko dla zwierząt.

Ohh posrajcie się tam jest tyle ludu że jedzenia nie starcza to jedzą co jest pod celownkiem. Najwięciej polska bo tylko tu jest tyle idiotów i debili.Dobrze że przynajmniej nie robią tego innym ludzią. - w skrócie KUURAHHAHAHAHAHAHHA FAJNE <333333

PS@

Petycja ma pare lat i chuja się dzieje synki. Ide zjeść kota :>

Ot. jesteś reprezentantem "największego idiotyzmu na mpcforum", gratuluje.

Opublikowano

no w sumie w Polsce jest 40mln ludzi nawet dużo myślę, że powinniśmy jeść się nawzajem !

Poza tym w petycji chodzi o to aby nie traktowali tak zwierząt przed śmiercią.

Opublikowano

Świniom się też tak robi - zrezygnowałbyś z ich jedzenia? Wątpię, więc i ta ankieta nie ma sensu.

no w sumie w Polsce jest 40mln ludzi nawet dużo myślę, że powinniśmy jeść się nawzajem !

Tam mieszka 1/5 całej ludności świata, bez porównania dla Polski.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Poza tym w petycji chodzi o to aby nie traktowali tak zwierząt przed śmiercią.

Fajnie że te 40mln ludu to nawet nie jest połowa tych krajów - aha?

Opublikowano
Świniom się też tak robi - zrezygnowałbyś z ich jedzenia? Wątpię, więc i ta ankieta nie ma sensu.

powiedz szczerze czy muszę zdzierać skórę lub trzymac po 3 psy na klatkę w której mieści się mała kura ?

Opublikowano

No rozumiem cie ale chyba lepiej żeby nie jedli psów ani kotów i jak już tak bardzo chca to nie to robia inaczej a nie na żywca serca nie mają jakby jedli to co trzymają w swoim domu ....

Opublikowano

Każde zwierze jest równe, tak jak ludzie, więc jeśli oni mieliby zrezygnować z jedzenia psów to ty zrezygnuj z jedzenia świń/kur/etc. Nie widzę problemu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Każde zwierze jest równe, tak jak ludzie, więc jeśli oni mieliby zrezygnować z jedzenia psów to ty zrezygnuj z jedzenia świń/kur/etc. Nie widzę problemu.

masz odp.

No rozumiem cie ale chyba lepiej żeby nie jedli psów ani kotów i jak już tak bardzo chca to nie to robia inaczej a nie na żywca serca nie mają jakby jedli to co trzymają w swoim domu ....
Opublikowano

Zauważ, że świnie i kury, które jemy są zabijane na potrzeby człowieka, a te na filmie zabija się dla przyjemności i bez żadnego celu ...

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

znieczulica ? Mam to gdzieś. Morduje się gorzej i mordowało ludzi, tylko nikt o tym nie mówi. Myślisz, że ktoś chciałby się pierdolić za przeproszeniem w zastrzyki czy coś ? pies zdechnie tak czy tak, a tak to zyskują czas...(skóra łatwiej schodzi). Wiem, że to okropne, ale taki jest ten świat...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Przejebana sprawa ;-/

Kurwa na żywca go rozdzierali ;-(

Czy oni kurwa uczuć nie mają ? Spotkałbym takiego gnoja to bym rozkurwił...

Sorry za wulg. ale naprawdę koszmar, az ponosi kurwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...