Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Green Life [Dedyk]

SnoopYzbio2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ah... jaki spamm... Ludzie ogarnijcie się . Super wow po prostu ninja biegała i all rozwalała a wy robicie z tego wielką aferę ... Mówicie to wszystko jakby Admin wam ... już nie powiem co zrobił . Nie lubicie serwera . ? To po co wgl tutaj się udzielacie . ? Ja bym na waszym miejscu NAWET NIE WCHODZIŁA NA TEN TEMAT . Wam się nie spodobał to komuś innemu się spodoba . Nie musicie psuć mu reputacji i GA któremu go zrobił .

Z góry pozdrawiam i na serwerze zagram .

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam:> SnoopY rozdaje eq, najpierw była Ninjij która waliła po 100k z chmurki... Na początku SnoopY mówił, że żadnego eq nie dostała, potem, że tylko na testy, a kilka dni później wyczytałem, że to była jego postać na testy... Bardzo ciekawe kłamstwa SnoopY, tak to daleko nie zajedziesz. Kilka dni temu znów był włam na serwer... Aga latała z jakimiś nowymi broniami. Co chwile są włamy na serwer. Wczoraj znowu była afera o to, że Squn ma eq od GM'a albo sam jest GM'em... SnoopY, nie zaprzeczaj teraz bo wiem jak było. W końcu nie każdy ma ABS na magie w kolcach... Teraz cała gildia TheDarkSide odchodzi ze serwa, także 5/6 topki żegna się ze serwem... Zostanie ogólnie 10 osób... Na prawdę serwer jest extra, bug na bugu. Wczoraj został wprowadzony święty, od razu zrobiłem i oczywiście bez buga się nie obyło, jest on+9 15 ludki, 15 inta, kd +4, a wale nim tyle co waliłem szponem+9, szponem +1 bez kd i bonów wale o 2/3k mniej... Miałeś usunąć wczoraj serwa bo znowu ja z nazmim kłóciliśmy się o eq Squn'a, a ty tylko postraszyłeś i serwer wyłączyłeś na minute... Także, dopóki nie zaprzestaniesz kłamać, nie będziesz dawał eq to nikt nie będzie chciał na "tym czymś" grać. Jak masz zamiar usunąć kiedyś serwer to zrób to teraz, a nie jak potem znowu będzie afera o eq to wyłączysz serwa na 2 minuty i to wszystko... Człowieku, wóz albo przewóz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

brak mi juz na was slow ;] powiem tylko tyle ze jestescie Frajerami ktorzy nie umieja piz** sami ruszyc i zrobic czegos tylko nie dosc ze szukacie ciagle bo gowno zrobic umiecie to jeszcze widzicie tylko wady dupki ;] ooOj piszcie wiecej bluzgajcie kazdy taki wasz gowniany post spocence przy monitorze koxy przez kabelek mnie nakreca i motywuje zbey dosrac takim jak wy hejterzy ;*** buzki ktos sie sral ? a maaasz ;******:******:****** chuuyowo ci dzidzia ? moge wiecej do all pedalow um wyzej uwazac na slowa dzidzie bo szczylami jestescie i gowno wecie peejs rozkrecamy sie lecimy dalej ? zapraszam wiecej kogo jeszcze naprostowac ? bd chcial bd nawet tam latal postacia co po 2kkk bd walila i chuu wam do tego bo sami gowno umiecie nigdy nie bd latac na swoim ;] ta radosc mam a wam jej brak dlatego zal dupe sciska i latacie na tych forach jak pogubione dupki i psujecie ludzia pozadnym nerwy i stracony czas Dzidzie macie jeszcze buziaczkow troszke ;**:**:** i peejs torlac sie ;* ;].

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Ja pierdole ; o Snoopy jaki ty jestes kurwa spedalony cwel ; o w piaskownicy tez swoim kolega tak buziaki dajesz? z taka opinia serwera to mozesz sobie nim dupe podetrzec. NIE POLECAM SERWA BO Snoopy jest PEDALEM :|

Poprosze --- <3 :***

Opublikowano

mieliscie sie czubki wypowiadac o serverze a nie o mnie i to jest smieszne bo gowno umiecie sami zrobic a wypowiadacie sie o cudzych bledach i uwazaj kur**o wyzej na slowa (;***) ; ]

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

Jaki GM taki serwer...Tyle.

Koleś ogarnij trochę i pokaż, że jesteś mądrzejszy od tych wszystkich tutaj najeżdżających na ten serwer...

Bronisz się jak 10letnie dziecko wyzywając każdego i dziwisz się potem, że nie masz ludzi na serwie, że nikt nie poleca, że nikt nie docenia?

Opublikowano

ZKSiak, nie wiem jak według Ciebie ale jak dla mnie forum jest po to aby wyrazić swoją opinię na dany temat, w tym przypadku na temat tego serwera, nie ważne czy jest pozytywna czy negatywna.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ Shionn

Masz rację. Forum jest po to, aby wyrazić swoje zdanie i opinię na temat serwera.

Ale niech założyciel tego GreenLife się nie dziwi, że reputacja jest tak słaba skoro On sam daje tak słaby przykład.

Opublikowano

Weszłam i zobaczyłam jeden wielki chaos.

Mimo iż rzadko biorę sobie do serca negatywne komentarze na temat serwera, to jednak nie one sprawiły ,że od razu się zniechęciłam.

SnoopY nie wiem czy wiesz ale postawa jaką reprezentuje GA, HA lub zwykły GM wpływa mocno na serwer.

Twoje zachowanie aż przeraża, i pokazuję jaki stosunek masz do ludzi, co za tym idzie do graczy swojego serwera.

Nie można obrażać i wyśmiewać się z ludzi tylko za to ,że skrytykowali twój serwer.

Jeżeli są jakieś negatywne oceny trzeba na spokojnie wyjaśnić a resztę przyjąć na klatę.

Jesteś reklamą i przy okazji "etykietką" tego serwera. Pokaż ludziom ,że nie jesteś dzieciakiem który potrafi tylko wulgać i obrażać, ale również osobą, z którą da się podyskutować na spokojnie i wyjaśnić pewne wątpliwości.

Mimo wszystko ściągnę clienta. Zobaczę jak wygląda sytuacja.

Jednak jeżeli zachowanie administracji serwera wygląda tak jak tutaj na mpc forum, to podziękuje.

Opublikowano

Wszystkich ludzi z gildii TheDarkSide proszę aby napisali do mnie na PW ; ] Nie mogę wejść na ten serw ponieważ jak najszybciej wywaliłem to z kompa ;> Mam ważną sprawę i propozycję dla was ;> Żeby nie było spamu to serwer jest słaby tak samo jak i GM, zresztą... Pisałem o tym w poprzednich postach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

Tylko pizdy robia tak oprocentowane serwery wiekszość już woli zagrać na PL gdzie z psa leci te 12 yang niz na takim gównie jak ten gdzie leci 200yang! to nie zmienia faktu ze autor to pizda.

Ludze chca sie rozerwać na privach i chca o wiele wiekszego expa i kasy niz takie gówno którego jest tu z 30 tematów serwerów

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...