Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Green Life [Dedyk]

SnoopYzbio2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

AMD Athlon 64 X2 6000+

ram.png

8GB DDR2 PC667

net.png

100mbit

linki.png

web.png

http://green-life.cba.pl/index.php

reg.png

http://green-life.cba.pl/reg.php

klient.png

http://www.megaupload.com/?d=G98HV0YH

rank.png

http://green-life.cba.pl/rank.php

is.png

Brak Server jest dla Graczy nie dla Pieniędzy!

ip.png

Nie Potrzebny

status.png

On-24/7

pl.png

Gramy na 'cliencie'

skan.png

Brak ponieważ (up)

info.png

npc.png

http://www.fotosik.p...f690e9ef22.html

start.png

Podstawowe Eq na niski lv. +9 (17lv. konia, przywołanie na 10)

ulepszacze.png

Perly na itemki 61lv.+

exp.png

x20

yang.png

x40

video.png

Narazie Brak.

Zamknieta.png

kontakt.png

[email protected]

team.png

[GA][snoopY]

[GM][Murson]

[TGM][Mamor]

autor.png

System ulepszeń zbroi specjalnych Stalka Woj+9 -> Szafir Woj+0-Szafir Woj+9 -> Szmaragd Woj+0 Stalka Ninja+9 -> Szafir Ninja+0-Szafir Ninja+9 -> Szmaragd Ninja+0 Stalka Sura+9 -> Szafir Sura+0-Szafir Sura+9 -> Szmaragd Sura+0 Stalka Szaman+9 -> Szafir Szaman+0-Szafir Szaman+9 -> Szmaragd Szaman+0 Z kd+3 robi się u sury za ości i trochę Yang kd+4 Dropia Szkatułki.Blasku.Księżyca z których lecą Yang i Zwoje Błogosławieństwa, dropia także PuzzleBox które możemy sprzedać u dowolnego handlarza All ziemie gildii dostępne, Bony są jak na Pl'u.

Jest to jedyna prawdziwa i aktualna prezentacja servera GreenLife-Mt2.!

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działają wam te linki??? mnie daje na takie coś :

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=blog&module=display&section=blog&showentry=100

to raczej ściema chyba. bo mi nie chodzą linki.

@teraz niby weszło nie wiem czemu mnie tam wywalało.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

wywalalo tam bo zle wstawilem linki moj blad juz jest okej prawda ? wiec OK Zapraszam I Milej Gry Zycze : ))

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

.SnoopY.

Opublikowano

Bony są takie jak na Pl'u

.SnoopY.

Opublikowano

Nowa prezentacja starego gowna... autor robi wszstko zeby server server przetrwal.

NIe polecam shit jakich pelno + faworyzowanie swoich znajomych z reala.

Opublikowano

Up gowno prawda jestes jednym z dzieciakow ktorzy nie umieja zadbac o wlasna dupe i wymyslaja jakies plotki o rozdawaniu eq ;] :* pozdrawiam cie hejterze jestes 0 ;]

.SnoopY.

Opublikowano

Up gowno prawda jestes jednym z dzieciakow ktorzy nie umieja zadbac o wlasna dupe i wymyslaja jakies plotki o rozdawaniu eq ;] :* pozdrawiam cie hejterze jestes 0 ;]

TA a teraz jaka wymowke znajdziesz na ta ninje co zapierdala i na hity kazdego skladala? chmura po 100k+ itp Co sam jeste Hejterem Piczo a nie wyzywasz ludzi ktorzy mowa prawde..

Frajer jakich malo klamie w "zywe oczy"

Opublikowano

up LuKK ta ninja nupie juz dawno jest zbanowana juz chyba od ponad tygodnia i o czym ty mi tu mowisz ? widzisz nawet zle info masz ;*** i to byla moja ninja na testy ;]

.SnoopY.

Opublikowano

po 1 analfabeto to naucz się pisać :* po 2 moge banować i robić co chce i co mi się podoba a itemków nikomu nie rozdawałem ;]

.SnoopY.

Opublikowano

Zamaly exp nie pogram ;x

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

NIE POLECAM TO NAWET DEDYK NIE JEST!Bony na plu ?A spotkacie tam 15 ludzi bo tak wchodza bony na ;lu tweirdzi tak pro elo elo GA serwa ktory nie ma zadnego pojecia o tej grze;)

53519159361813611914.gif

Opublikowano

haha to nie dedyk ? pozdrawiam cie dzidzia a parametry widzisz ? :** widac jakie masz pojecie nie tyle co o metinie jak i o sprzecie i zyciu zapewne. ;]

.SnoopY.

Opublikowano

SnoopYzbio2 wiesz co jak piszesz te swoje posty w tym temacie to tylko zniechecasz ludzi do grania na tym serwie widac ze niemasz kultury na kazdego bluzgasz po to jest forum zeby sie wypowiedziec oni mieli pelne prawo napisac co o tym mysla a ja z tego co zobaczylem w tym temacie to napewno niezagram na tym serwie dlaczego? Niezagrma dlatego ze : sprzedajesz eq gma , bluzgasz na kazdego kto ci to wypomni, i z tego co piszesz mysle ze niezalezy ci na tym serwie

krzychu.jpg

Opublikowano

po 1 analfabeto to naucz się pisać :* po 2 moge banować i robić co chce i co mi się podoba a itemków nikomu nie rozdawałem ;]

O boze GA właśnie mnie odstraszył skoro może robic co chce to niech spierdala sie zakopać w lesie.....

Opublikowano

Powiem tak:

Grałem tu mentalkiem:)

Jako 1 upnąłem 80Lv , ponieważ chciałem zrobić OBS ale co się okazało? Gdy go zrobiłem uderzyłem całe 4k z duchowego..(obs 15 lud +8 kd woja +4).. rib do expa 43sr umy na -11 bodajże byly) wyciągnął 4.3

Partą biłem po 13-15k bez krytyka.. Gdy powiedziałem o tym HA powiedział że OBS tyle bije -,-..

"Bony jak na PL".. według snoopy'ego 15 ludzi jest na PL:)

OBS'a pewnie nadal nie odbugował.. Więc jeśli tam ktoś chce grać to niech nie gra mentalem.

Eq zostało oddane koledze, który wbił 70-któryś i stwierdził iż tam grać nie będzie.

Obiecanki naszego snoopiego były takie iż miał zrobić na serwie kilka rzeczy co zapewne nadal nie zostało spełnione..

Co do "puzzle box" powiedział że sprzedamy ją za niezłą sumkę (500k) hah.. dwie godzinki dropu na V2 i masz 1kkk więc pozdro..

Ta ninja co miała pobonowane EQ od GM to niedość że miała bony z Navi to i tak w pvp leżała.. (z partą)

Ogólnie bug na bugu..

Dodał bym tutaj jeszcze kilka rzeczy ale szkoda mi czasu na ten zwalony serwer..

NIE POLECAM!!!

graphic.png

Opublikowano

Nie zagram, reputacja serwa jak z dupy...

110y8bb.png

DAJ MINUSA ;-)

(Palca Ci to nie urwie. :D)

ogien997

Lvl 16

14769 kill

7538 death

raty 1.96

mam3gram

Lvl 4

1058 kill

434 death

raty 2.18

~WarrocK~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...