Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkola+Nauczyciel=Zjeb Na Maxa

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis na muzyce taka akcja

ide do ostatniej lawki jak zawsze jakas pizda wbija do przed przed ostatniej i zrzuca krzesla co oczywiscie idzie na mnie a jak nawet niemialem takiego zasiegu

aby je stracic i ta baba pisze mi minus 5 punktow za niszczenie szkoly ja jej mowie ze jasne jasne idz pod krzyrz z tymi punktami mi to lotto ja nic niezrobilem

to ona next -5 za oklamywanie nauczyciela to ja wkurwiony wyszedlem z i osikalem jej klamke i poszedlem do domu

dostalem razem -10 punktow za nic !!! jak myslicie powiedziec o tym matce czy olac ja nazbieram 1000 korkow i bede mial 100 punktow wiec jakies 200-250 razem ;] i wzorowe zachowanie

dodam ze zalezy mi na zachowaniu bo na pulrocze mialem naganne za ciezkie pobicie wiec???

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie dałbym się tak pomiatać..

Następnym razem powiedz jej stanowczo/wykrzycz że to nie ty a jak jest taka głupia to idź do dyry..

I oczywiście powiedz matce :P

@UP:

Ten tekst też mnie rozbawił :D

Opublikowano

chlopcze my ostatnio parapet rozjebalismy smietniki wyrzucamy za okna doniczki

choinke podjaralismy typkowi zrobilismy kebaba z plecaka i powiesilismy na piorunochron

u mnie w szkole takie rzeczy sie dzieja...

Najlepsze bylo jak puscilem gluta zielonego na gabke i babka po tablicy wycierala... eh piekne chwile ;]

userbarwb.png

Bywalec
Opublikowano

Aż nie wiarygodne ale myślę że nie kłamiesz . Ale jeżeli chodzi o to czy masz powiedzieć matce czy nie powiedz ; p

Opublikowano

dodam jeszcze ze gdy wpisywala mi ta uwage to mruczyla sobie cos pod nose przekrecajac moje imie moge uznac to za obraze ;]

PS jak chcecie to nagramy z kumplami filmiki ja wyrzucamy kosze za okno

albo jak rozwalilismy parapet to polozyli na kaloryfer jakis koc zeby nikt nieudezyl w niego to go wyjebalismy za okno

albo taka laska wyrzucilla plecak kumplowi z 2 pietra do blota i skakala po nim ;]

Powiem kumplowi to nagramy cos

userbarwb.png

Opublikowano

A w tej bajce były smoki?

Jakbyś miał mózg to byś poszedł do wychowawcy i byś to z nim załatwił.

A jesteś bezmózgowcem i sam sobie działasz na szkodę.

Powiedz rodzicom możliwe, że dostaniesz wpierdol kablem od pilota lub dostaniesz szlaban na net, a w tedy to się załamiesz.

g0Tef.jpg

Opublikowano
Powiedz rodzicom możliwe, że dostaniesz wpierdol kablem od pilota lub dostaniesz szlaban na net, a w tedy to się załamiesz.

Z tego co wiem to piloty telewizyjne nie mają już kabli... Może masz stary model? Idź do MediaMarkt i poproś o PILOT BEZ KABLA.

Dawaj film :P

BTW:

To ja myślałem że moja szkoła jest pojebana..

Jeden jebnął drugiego kosą.. Kurde..

Opublikowano

A w tej bajce były smoki?

Jakbyś miał mózg to byś poszedł do wychowawcy i byś to z nim załatwił.

A jesteś bezmózgowcem i sam sobie działasz na szkodę.

Dokładnie. Mogłeś to załatwić z wychowawcą, ale wy "dzieciaki JP" wolicie robić po swojemu.

Dziecinada.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ty się lepiej weź za nauke. Słownik do ręki, bo Twój język jest ubogi .

PS niezły będzie z Ciebie bajkopisarz :)

Dawniej WhiteSTAR1906 ;)

Opublikowano

pozdro , to nie samosia , jak chcesz powiedz nie to nie , ja 2 miesiace nie bylem na WDZ i nwet nikt nie wie, wow , spier... z tym na samosie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

pozdro , to nie samosia , jak chcesz powiedz nie to nie , ja 2 miesiace nie bylem na WDZ i nwet nikt nie wie, wow , spier... z tym na samosie

Co za riposta WOWOWOWOOWOWOWOWOWOOOWOWOOW JOHOHOHOHO

Widać że to prowokacja albo wyjątkowo przyjebany 12latek - aha

Opublikowano
dostaniesz wpierdol kablem od pilota
ja wkurwiony wyszedlem z i osikalem jej klamk

Zwijam się. :D

Polecam iść do poradni psychologicznej, a potem przedstawić swój problem wychowawcy.

Opublikowano

@UP trafiles w dziesiatke prowokacja niedowartosciowany chlopczyk

@Top Po 1 nie jestem dzieckiem JP

Po 2 jakbyscie mieli takiego zjebanego wychowawce jak ja to... ona by zrobila chaje na calej godzinie wychowawczej a ja nie chce zeby moji koledzy tego wysluchiwali

naprawde wredna baba ona nic nieumi zalatwic predzej mi wpisze banie z polaka na konie...

Filmik bedzie po swietach ;] trza kamere sprawic i jazda ^^

PS nie jestem naki sztywny jak wy ze tylko wkuwacie bo jak 2 przyniesiecie do domu to stary was bije ;] zyje sie tylko raz trzeba korzystac puki jest sie mlody i sprawny

3/4 oceny mi wystarczaja

Wiec piscie na temat sztywniaki a nie piszecie ze popelniam bledy ort albo przyjebem jestem to juz wasze zdanie mnie ono nieinteresuje

userbarwb.png

Opublikowano

A ja mu wierzę.

Zajebistą masz szkolę, chciałbym do takiej chodzić, w mojej, niby wszyscy to dresiarze, ale i tak jest nudno, pewnie przez kamery. W podstawówce za to się działo :D raz był strajk, bo nie moglismy wyjśc na dwór, więc cała szkoła się zbiegła na parter i krzyczała różne rzeczy.

Nie mów rodzicom , po za tym to tylko 10 punktów, co Ci zmieni?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

@Up

u mnie tez sa dresiaze i te JP lecz moja klasa nie jest taka dobrze sie uczymy i lubimi robic zwaly ;]

My tez mielismy strajk na poczatku roku zamknelismy sie w szatni na W-F i powiedzielismy ze jak niepujdziemy na dwor to zostajemy

lecz nic z tego nieposzlismy wiec kumpel wyrzucil kluczyk za okno gdzies w trawe i Wuefista przyszedl po godzinie otworzyl dzwi

i kazdemu po 1 wstawil heh

pamietam to kazdy meczyl sie nad 97 plansza w elastomani xD

userbarwb.png

Opublikowano
@UP trafiles w dziesiatke prowokacja niedowartosciowany chlopczyk

@Top Po 1 nie jestem dzieckiem JP

Po 2 jakbyscie mieli takiego zjebanego wychowawce jak ja to... ona by zrobila chaje na calej godzinie wychowawczej a ja nie chce zeby moji koledzy tego wysluchiwali

naprawde wredna baba ona nic nieumi zalatwic predzej mi wpisze banie z polaka na konie...

Filmik bedzie po swietach ;] trza kamere sprawic i jazda ^^

PS nie jestem naki sztywny jak wy ze tylko wkuwacie bo jak 2 przyniesiecie do domu to stary was bije ;] zyje sie tylko raz trzeba korzystac puki jest sie mlody i sprawny

3/4 oceny mi wystarczaja

Wiec piscie na temat sztywniaki a nie piszecie ze popelniam bledy ort albo przyjebem jestem to juz wasze zdanie mnie ono nieinteresuje

3/4 ci wystarcza?? Skad ty niby masz takie oceny, jak ty pisac dzieciaku nie potrafisz...

Opublikowano

Kłamiesz. Po pierwsze, wiesz że lepiej się korzysta z życia jak ma się dobre oceny? hm, masz Ps 3 i PSP,ale.. na miejscu Twoich rodziców zabrałbym Ci komputer PS3 i PSP. Mam 14 lat chodziłbym <mieszkam w Anglii> do gimnazjum, w 6 klasie moja średnia to 5.1 i 32 punkty ze sprawdzianu 6-klasisty, a Ty taki wielki kozaczek itp itd. pewnie przede mną to byś musiał głowę podnosić jak byśmy rozmawiali :). Ziomek z takimi rzeczami nie tu, może i Cheatów używają dzieci, ale za to najlepsi użytkownicy tego forum, są naprawde inteligentni <np. Merkon> A więc: Żegnamy Cię i nie wracaj.

Ps. Polecam psychologa :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Jak dla mnie ziomek fejkuje, a jego posty reprezentują podłogę.

Sikaj dalej na klamki, a kiedyś ktoś Ci nasika na pysk.

Nie próbuję się dowartościować na forum, bo mogę to gdzie indziej zrobić.

Rodzice już Ci odbyt spenetrowali, bo z tego co mi wiadomo miałeś owsiki. -.-

Jak chcesz pofikać to nie tu, tutaj robisz z siebie idiotę, każdy Ci to powie. :)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Pau report za spam nieczytasz postow

oceny mam stad ze zapamietuje informacje z lekcji

dobra pamiec dobre oceny

@UP hmmm jak cos sie niepodoba nie pisz lecz ty musisz pokazac ze jestes boss

niebede sie powtarzal moje zdanie zaprezentowalem w poprzednich postach Sztywniaku

userbarwb.png

Opublikowano

najlepsi użytkownicy tego forum, są naprawde inteligentni <np. Merkon>

facepalm.jpg

Przeczytaj to jeszcze raz, proszę cieplutko! :) Przemyśl swoje posty.

Opublikowano

chciałbym do takiej chodzić, w mojej, niby wszyscy to dresiarze, ale i tak jest nudno

u mnie tez sa dresiaze i te JP lecz moja klasa nie jest taka dobrze sie uczymy i lubimi robic zwaly ;]

kurw* leże hahahahha

+ temat czysta prowokacja.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...