Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Sebulka And Nifrez Bot

xSebulkax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdze czy działa.

a i jeszcze jedno.. przestańcie spamować w temacie

@EDIT

Potwierdzam MiniAim działa.!!

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

Witam czy moze ktoś mi dać "kod" do tego hacxa ;] tzn do bulideraa c++ zebym go troszke zmienił

Co chcesz zmienic ? , mogę dodać odrazu gotowca : ) , no chyba ze title by Better Can ;d

Opublikowano

sebulka jestes przekret w kazdym prawie temacie masz hack jest moj , a to huja prawda szukasz dzialajacych hackow i tylko zmieniasz wyglad hacka i napisy te plusy se wsadz w d***** dzieciaku moze 1 na 1 bez hackow noobku ??

Opublikowano

sebulka jestes przekret w kazdym prawie temacie masz hack jest moj , a to huja prawda szukasz dzialajacych hackow i tylko zmieniasz wyglad hacka i napisy te plusy se wsadz w d***** dzieciaku moze 1 na 1 bez hackow noobku ??

Reported.

Tak się składa że robiłem z nim też.

Szuka tylko dzialajacych hakow i zmienia ? to sproboj przeczytac jezyk komputera -.-

Opublikowano

"Wiec dziala to pod XP 32 bit czy nie?" po 99% nie

Jezeli dziala , to powinen sam strzelac po najechaniu myszka na kogos , o ile dobrze skonfigurowales

Opublikowano

Czyli mi normalnie wchodzi do gry pisze ze Zinjectowane, ale nie strzela jak najade ; ) .

Daje Ustawienia 50 / 100 , Aplly i Start .

Opublikowano

SZKODA że na XP nie pójdzie :O :o :O:( :( :( :unsure: :unsure: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Pisze poprawnie po polskiemu.

Opublikowano

SZKODA że na XP nie pójdzie :O :o :O:( :( :( :unsure: :unsure: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Warto Spróbować ,może zadziała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...