Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer MPCforum!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zasady będą lekko inne, i mniej rzeczy zablokowane bo jak wiadomo osoby które mają oryginalnego minecraft'a, są osobami opanowanymi."

Ojjj... Wejdźcie na byle jaki serwer tylko dla premium i się przekonacie :< Oczywiście mniej neo ale zawsze jakiś się trafi

@DOWN

Gdy wyjdzie "stabilna" wersja to będzie kosztować 20 Euro , a ci co mają teraz MC dostaną ją jak normalny update...

Napisałem "stabilna" bo taka gra w javie nigdy nie będzie do końca stabilna

Ale z resztą się zgadzam

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano
Zasady będą lekko inne, i mniej rzeczy zablokowane bo jak wiadomo osoby które mają oryginalnego minecraft'a, są osobami opanowanymi.

Nie prawda.

Jest dużo dzieci na Premium. Dlaczego? Bo mają kasę od rodziców i myślą że wszystko im wolno. Dałbym jeden przykład, ale nie chce dostać bana....

Przykłady możecie znaleźć na serwerze. Rozumiem Premium = Ogary, Pirat = Dzieci Neo?

O nie, znam bardzo dużo osób które grają na piracie i są bardziej opanowane niż te z premium.

To jest po prostu "rasizm" w innym znaczeniu.

Ale co tam, i tak zaraz dostane wiadomości że tak piszę bo nie mam premium, osobiście wole grać na piracie w MC, a kupić grę dopiero gdy wyjdzie stabilna wersja.

mcac.png

Opublikowano

Nie prawda.

Jest dużo dzieci na Premium. Dlaczego? Bo mają kasę od rodziców i myślą że wszystko im wolno. Dałbym jeden przykład, ale nie chce dostać bana....

Przykłady możecie znaleźć na serwerze. Rozumiem Premium = Ogary, Pirat = Dzieci Neo?

O nie, znam bardzo dużo osób które grają na piracie i są bardziej opanowane niż te z premium.

To jest po prostu "rasizm" w innym znaczeniu.

Ale co tam, i tak zaraz dostane wiadomości że tak piszę bo nie mam premium, osobiście wole grać na piracie w MC, a kupić grę dopiero gdy wyjdzie stabilna wersja.

Chodzi o to ze taki n00bek bedzie sie bal bana bo nie bedzie tak latwo mu zrobic 2 konto....

Weteran
Opublikowano

Jest 1 problem KAŻDY MOŻE WEJSC wystaczy ze znasz nick kogos kto ma premium... '_'

Co ty pieprzysz, ty chyba nigdy na serwerach premium nie grałeś.

Opublikowano

Jest 1 problem KAŻDY MOŻE WEJSC wystaczy ze znasz nick kogos kto ma premium... '_'

Nie, server sprawdzi czy logujesz się z pirata i Cie wywali ;]

Opublikowano

Mam takie pytanie , czy z tego serwera co był do tej pory robicie only premium , czy zrobicie 2 serwer ? Bo nie rozumiem a lubie grać na mpc serwerze i szkoda mi sie będzie z nim rozłączyć , tym bardziej że nie ma 2 takiego serwera .

Opublikowano

Mam takie pytanie , czy z tego serwera co był do tej pory robicie only premium , czy zrobicie 2 serwer ? Bo nie rozumiem a lubie grać na mpc serwerze i szkoda mi sie będzie z nim rozłączyć , tym bardziej że nie ma 2 takiego serwera .

Będą 2 różne serwery po prostu, na innych maszynach.

Opublikowano

Aha dzięki Geo , A serwer w tym momencie działa , czy nie ? Bo jak próbuję się połączyć to pisze najpierw coś z Javą , a później End of Stream . Dasz jakieś info ?

Opublikowano

Ja mam na imię Kuba i mam 12 lat ale jestem ogarnięty uwierzcie mi czyli będę mógł grać na tym servie mam już oryginała od 2 lutego

Opublikowano

No to pozdrawiam Was, niezły syf się zrobi. Może zróbcie WH i na nią dodajcie zamkniętą listę graczy na zasadzie poleceń, np. Xaulin, Relaxboy albo Demonical/Maką (jeszcze żyje?) wybiorą 20 ogarniętych graczy. Unikniemy neosów, jakiś zniszczeń etc. Każdy się będzie znał, a ze zgraną ekipą milej grać.

Opublikowano

Nikt wam nie broni zostać na s1, a jak chcecie zagrać na s2 to sobie kupcie premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...