Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer MPCforum!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło mi ogłosić, że w 1 tygodniu maja, wystartuje nowy serwer "only premium", z mobami prawdopodobnie.

Bez whitelisty!

Zasady będą lekko inne, i mniej rzeczy zablokowane bo jak wiadomo osoby które mają oryginalnego minecraft'a, są osobami opanowanymi.

Pozdrawiam

Administracja

Opublikowano

Server ? Fajnie.

Only premium? Fajnie

Ale, jeżeli Global mod z s1 będzie mieć Globala na s2 to nie warto będzie już grać.

Nie będę więcej pisać, bo i tak nie zrozumiecie.

Sygnatura.

Opublikowano

1. Serwer będzie drugim serwerem mpcforum. Nie będzie miał wpływu na poprzedni.

2. Moim zdaniem raczej modzi z serwera pierwszego nie będą mieli modów na serwerze drugim. Mod musi być active... a nie może być active na 2 serwerach. Administracja/techniczni pozostaje bez zmian.

3. Będzie tylko dla użytkowników z premium... będzie to serwer eksperymentalny (beta), na którym będziemy testować nowe dla nas tryby gry.

4. Serwer nie będzie posiadał whitelist. Cuby będą dawane tylko na najładniejsze domy i będą za darmo.

5. Nie będzie shop'u. Każdy użytkownik będzie mógł uruchomić swój sklep.

6. Serwer będzie mniejszy - 20 slotów.

EDIT: Na razie jeszcze dużo rzeczy jest obmawianych. Mam nadzieję, że dojdziemy do konsensusu.

Opublikowano

no to lece zarobic i po minecrafta nareszcie pogram sobie gdzies gdzie nie ma neosów chociaż mycraft? hmmm...

PS. nie dawajcie globa xaulinowi wyglada to tak jakby gral tu tylko dla tej funkcji.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Po co wydawać 40 zł na jakiegoś skina? Bo nic po za skinem więcej niż na piracie nie mamy. Dla mnie to jest żałosne i na pewno oryginała nie kupię.

Trudno, że nie będę mógł zagrać, ale na głowę jeszcze nie upadłem.

Powodzenia, może 10 graczy będziecie mieli.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Po co wydawać 40 zł na jakiegoś skina? Bo nic po za skinem więcej niż na piracie nie mamy. Dla mnie to jest żałosne i na pewno oryginała nie kupię.

Trudno, że nie będę mógł zagrać, ale na głowę jeszcze nie upadłem.

Powodzenia, może 10 graczy będziecie mieli.

Dodatkowo dostajesz autoryzacje na starcie, nie musisz wpisywać komend, i nikt się pod Ciebie nie podrobi.

Ale s1, zostaje wiec w czym rzecz?

Opublikowano

Geo a mógłbyś odpowiedzieć na pytania? czyli:

1: Rekrutacja kidmoderatorów s2: on?

2: Jeżeli tak, to będzie osobny temat?

3: Czy to co MixSie napisał jest prawdą?

4: Czy będą resety na s2, jeżeli tak to jak często?

5: Bedą beta-testy? Jeżeli tak, czy będzie można się na nie dostać?

6: Kiedy można się spodziewać startu serwera? (w przybliżeniu np. za 2 tygodnie albo za parę dni)

Opublikowano

Geo a mógłbyś odpowiedzieć na pytania? czyli:

1: Rekrutacja kidmoderatorów s2: on?

2: Jeżeli tak, to będzie osobny temat?

3: Czy to co MixSie napisał jest prawdą?

4: Czy będą resety na s2, jeżeli tak to jak często?

5: Bedą beta-testy? Jeżeli tak, czy będzie można się na nie dostać?

6: Kiedy można się spodziewać startu serwera? (w przybliżeniu np. za 2 tygodnie albo za parę dni)

1. Tak

2. Składaj do tego tematu co jest teraz, z dopiskiem, że chcesz na s2

3. A co pisał?

4. Nie, tak samo jak na s1, po prostu chcemy wykryć ewentualne błedy aktualizacji/nowych pluginów

5. Nie

6. 1 tydzień maja. Może 9 maj w moje urodziny.

Opublikowano

No cóż.. teraz na tym serwerze będą same Neosy, a poważni gracze przejdą na Only Premium... Cóż. Ja nie zakupuję oryginałki, szkoda mi kasy.

Piona.

F1Nru.png

sygnatura1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...