Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2 Pl

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin2 PL to gowno i przeszlosc

Kur** wbilem 32lv i sie meczylem zeby kupic fms proo +9 no i kur* 300kk widzialem fms slabego +9 kupilem bo nie bylo szans kupic fms proo +9 sr +30 albo um na + bo takie to po 999kk......

WkurZ*** odpalilem kamer moda na dh poszedlem i zbanowali i h** xddd

na modzie grają tylko Ci którzy nie potrafią grać i hackują.

Jasio90.png
Opublikowano

Ja na pl'u użerałam się dwa lata i mi starczy... W sumie cieszę się ,że odeszłam z tego gówna i przeszłąm na privy bo teraz chociaż mogę się pobawić na privach ,a nie tylko się przejmowa ć grą itd.

zmianah.png

Opublikowano

Tak, gdy przypomnę sobie czasy jak były jeszcze pt na BO po 8 osób, a teraz każdy robi sobie buffka, kupuje PRO EQ na allegro i jazda solo... Szkoda mi tych ludzi którzy jeszcze się męczą na PL.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

oj fakt ..to byly czasy... jak ja gralem nie bylo wgl mowy o jakims alegroo itp wtedy byc w topce to bylo naprawde wielkie osiagniecie dzis jest tylko rownoznaczne kto wydal wiecej zlotowek na gre Ach te niezapomniane party na BO

• 2 tygodnie później...
Gość daronian
Opublikowano

Czas by było odświeżyć, nie sądzicie? Zupełnie zapomniałem o tym temacie...

Zapraszam do dalszej dyskusji!

Opublikowano

Powiem tak na Globalnym serwerze metin 2 mialem 77lv ale mniejsza z tym teraz moim zdaniem jest troche beznajdziejny dodali jakies zbroje szmaragdowe (ogolnie do zbroji tych nic nie mam) ale szkoda ze na Global je dodali. Ceny hmm przez noobkow na allegro co sprzedaja 1kkk za 3 zl ceny ostro poszly w gore i jest to dla mnie bezsens gdyz gralem kiedys wszystko ladnie mozna bylo kupic a teraz trzeba wymyslac jakies dziwne wymiany itp dzisiaj w szkole gadalem z kumplem nie pamietam na jakim dokladnie on tam serwie gra ale na jakims co jest na koncu ale mniejsza z tym. Fms chodzi tam od 600kk do 900kk oczywiscie +9 z kd i sr 30+ moim zdaniem zadna rewelacja a cena wzieta z kosmosu;/ takze Global to juz dla mnie przeszlosc i nie mam zamiaru wracac na ten SYF. Aktualnie czekam na serwer ktory znajduje sie w mojej sygnaturze

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

METIN 2 PL to już przeszłość, siedziało się w m1 i m2 do 40+ lvl bo nikt nie wiedział, że są inne miejsca do expa. Zadnych botów, nie było mani IS, nie było pogoni za lvl... Ach piękne czasy na BO w party, później party w v1 i odkrywanie nowych map i możliwości. Teraz wszystko się zdupczyło, że szok... Grając jeszcze na s 25 do końca listopada było w miarę znosnie, a później jak inflacją jebło to aż szczęka mi opadła... No, cóż z przyjemnością bym pograł na serwie, gdzie exp jest taki jak na PL, nie ma botów, ogarnięty TEAM. . .

Opublikowano

Ten temat jest nieregulaminowy a wyznaczony czas na edycję minął.

http://www.mpcforum.pl/topic/356551-zmiany-w-dziale-zapowiedzi-i-dyskusje/

W razie niejasności proszę o kontakt.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...